94
-
szaboi #94 Nagyon állat game, most kezdtem hozzá megvéve a magyar verziót, ami hihetetlenül olcsó 990 ft XD
512 mb os karival 1Gb memóriával simán fut
nem kell 2gb :D
Unreal 3 motor hajtja szóval semmi gond :D
egy gondom van:
a magyar szinkron
nem lehet valahogy kikapcsolni?
mert 1 srác szinkronizálja az összes karaktert monoton hangon -
Ninjaa #93 fut -
Nvidia GEforce 8600 gt-n fut? -
GeForce 8800GTS video kárty nem rossz zoo8800 de lehet nem birja a proci vagy valami más... De akor szoptad -
Az 1GB ramal van gond Norsz 2-ö kell! 2GB a Minimum -
Ezen megy?:Core 2 Duo, 2.66GHz, GeForce 8600GS, 2GB Ram Memory, ezen megy? vagy tul gyönge?. -
kovadam87 #88 érdekes módon akarják eladni a játékukat... "Intel Core 2 Duo, 4 GB RAM, DX10 videovezérlő", vagy ezek mind meghülyültek, vagy én veszem rosszul a lapot :S ezzel is majd az unokák játszanak nálam az tuti :DD -
userka #87 Szeva,más fórumokon régen olvasható a megoldás,legalább 2 giga memó kell ahhoz,hogy fusson.Ez tapasztalat.Nálam mindig a 2.? pálya elején fagyott,a "bádogváros" résznél.Tettem hozzá +1 gigát,és már végignyomtam:) -
Norsz #86 szasztok
lenne vele egy kis problémám mégpedig:
egy kis idő után vagy lefagy vagy ujra indul a gépem vagy kidob valami memoria hibával ilyen gépem van:
msi k9n neo v2 alaplap
asus eah 2600XT
1 giga ram
amd 4000+ dual core proci
választ előre is köszönöm -
Babylon56 #85 érdekes ez a gép igény!
mert ezek szerint nekem meg sem kéne mozdulni
enek elenére akadás nélkül megy 1280x720 felbontásba
Gépem: intel 2.66 egy magos, memoria 2GB, GF7600 512 memoriával -
zoo8800 #84 Én kis hülyegyerek azt hittem majd a 8800 GTS videokártyám mindent elintéz és simán megy majd. 4 giga RAM az optimum...anyád másfél gigával el se indul -
PunkZoli #83 elég gyenge játék.. ideig óráig ok, de háát... ajánlom figyelmetekbe a gamestar tv n mit magyaráznak rola:D
mondjuk lehet azért nem jön be mert elég lassan futott nálam... -
en mar reg vegig vittem -
Gondoltam hogy van megoldás, hogy élethűbb legyen élet szempontjából. De szóval izé, valahogy úgy kellett volna megoldani, hogy ne is legyen sokka nehezebb a játék. Kicsit kevesebb ellenfél, meg ilyesmire gondoltam. Vagy főképp az lett volna jó, ha nem egyedül kellene végigmenni, lenne 1 társ.
Hogy mondjam, a helyzet az ami kicsit hülyeség, hogy jönnek rám egyszerre 8-an, és mindegyik lő ezerrel. Még a matrix filmben sem volt egyszerű dolguk sok ellenséggel szemben. De ez elméletileg csak egy egyszerű ember, bár a golyó elől elhajolás ennek is megy, akkor végülis miért ne ... :-)
Úgyhogy érdekes egy játék. Sokkal komolyabb játékot is összelehetett volna hozni. -
krajcsovszkig #80 amúgy crysisnak 70%-os optimalizálásnál kisebb a gépigénye... Pedig az azér egy picit szebb... -
krajcsovszkig #79 F.szomat hogy má minden 15 giga... -
Nekem csak az a furcsa a gépigényt illetően, hogy VGA: GF7800 vagy ATi X1300 a minimum. Tudtommal egy 7800-as Geforce jóval gyorsabb, mint egy X1300.
Az tény, hogy nem minden a grafika, de manapság, ha lehetőség van rá, legalább be lehessen kapcsolni a szűrőket, amivel kevésbé kockás a játék.
Nekem 8800GTS van OC-s verzió (gyengébbek kedvéért gyárilag túlhajtott 570/1800), egyszer sem röccent meg a játék. Az pedig biztos az M$ hatása, hogy csak Vista alatt lehet majd bekapcsolni. Gondolom ezzel kompenzálnák a Vi$ta rossz eladási mutatóit. -
hát persze... -
RealPainKiller #76 Sok kocka veszekszik :D -
Javaslom kipróbálásra a Hard boiled nehézségi fokozatot ami végigjátszás után elérhető, na ott ha telibe kapsz egy sörétest közelről vagy egy mesterlövész eltalál az kb. 3/4-ed életedbe kerül. És így sem lehetetlen a dolog, már ott tartok ahol a kaszinóban megy a lövöldözés.
De első végijátszásnál volt olyan főellenség amit normal nehézségen nem tudtam megölni csak easyn. Pl. a félszemű csávó is ilyen volt meg a helikopterről lövöldözős is. -
Egyetértek, nagyon szép a játék grafikája is. A fizika azért nem tökéletes, de ilyen fizikáju játék szinte egyáltalán nincs, hihetetlen jó. Hangok is nagyon ütősek, nagyon tetszett, amikor az első főbb ellenség rakétával lőtt rám, hallottam ahogy elsuhan mellette, és mögöttem becsapódik, és törik szét midnen :))) Meg megvan csinálva, hogy ne lehessen mindennek neki ugrani, tényleg csak akkor ugrik, és akkorát amennyi hely van. Nem úgy mint a max paynebe például, hogy fél méterről nekiugrik fejjel a falnak, és ott esik le :))
A játék negatívuma csak annyi, hogy tényleg agyatlan lövöldözős lett. Akkor lenne jó ha 1-2 golyótól meghalnánk, csak hát ugye már az első pályát is lehetetlen lenne úgy megcsinálni legkönnyebb fokozaton is. Meg társunk sincs, egyedül kell menni végig :( -
Utálom ha kipróbálás nélkül fikáznak egy játékot meg a crysishez hasonlítgatják ami meg sem jelent.
Ugyanis aki ennek a játéknak leszólja a fizikáját arról messziről lesüt, hogy nem is játszott vele mivel az eddigi talán legjobb fizika amivel játékban találkoztam de sebaj.
A grafikával sincs semmi baj csak nincs teleqrva minden csilli-villi baszással mint motion blur, lens flare, meg egyéb hülyeségek amik másra sem jók, minthogy elmossák a képet és minél kevesebbet lássál az egészből.
A 4. képen a kockák meg a leírásban is említett speciális képesség bekapcsolása után jöhettek elő amikor fekete-fehérbe vált a kép és megváltozik a dolgok megjelenése.
Ez a játék egy agyatlan lövöldözős játék semmi más, de a legjobbik fajtából.
Na mind1 további jó fikázást kipróbálás nélkül. -
Ez a gépigény egy vicc. Kezdjük ott, hogy nálam DX9 videókártyával (1950xt) és 2gb rammal, meg egy sima 4200+ X2-vel nem emléxem, hogy nagyon 30fps alá ment a játék pedig 1280x1024-ben játszottam max beállításokkal (bár sok mindent nem lehet állítani).
Bár azt nem értem miért jó nekik, ha ajánlott gépigénynek egy ilyen hajmeresztő configot írnak. Hogy vegyenek az emberek dx10 kártyát és cseréljék le 4 hónap múlva amikor jönnek a 10.1-esek? Vicc. -
TomecK #71 Hat az is tuti hogy ezt nem 3-as unreal motor hajtja max. 2004 -es UT motor amit nemtom hogy hijjnak. -
Mr Gumby #70 Kevesebb rövidet igyál, ha leülsz a gép elé.
-
Atyavilág ennyi láma hozzászólást, igazi kocka huszárok, ezek konzolt még kirakatba sem láttak, a doom 3 mmal jáccottak aztán szevesz maximum, gigaszánalom, szar , fos, mé nem maradt konzolon, ostobák...áááá. Nőjetek fel, kis köcsögök, tanuljatok. -
Csaba #67 Xp memóriakezelése
Egy érdekes cikk. Elméletben a 32 bites xp 4gb memóriát tud kezelni, gyakorlatban 2GB, viszont meg lehet hekkelni, hogy 3gigát lásson. Egyébként szerintem is felesleges (még..) 2GB ramnál többet tenni a gépbe. -
Failure #66 Javítsatok ki, ha tévedek, de alapesetben sem az XP sem a Vista nem kezel 3 GB-nél több ramot. Amennyire én tudom, maximum 2003 Server Edition, abból is csak az Enterprise. Nemde?
Nem mintha valaha raktam volna 4 GB-t egy gépbe, de egy barátom vett egy MAC-et 4 GB-vel, kíváncsiságból rácsattintott egy Vistát, és lám, csak 3 GB RAM-ot lát.
A 3-nak meg ugye kevés értelme, mert akkor nem párban vannak...
Ergo akkor a max ideális RAM 2 GB, se több, se kevesebb.
Rosszul gondolom én ezt? -
retek683 #65 lol -
neoG #64 néhány óra?akkor nyit a bolt?
-
Az unreal 3 engine csak DX10-ben fogja támogatni az antianalisingot. Állíthatsz te be akármit a videokártya szoftverében, nem fog változni semmi a játékba.
Játékról még nem tok véleményt mondani, csak majd néhány óra mulva. -
Kissé lámi, aki a vidkártya driveréből nem tudja rákapcsolni a 16xFSAA, 16xANISO-t a játékokra szvsz. Lényegtelen, hogy amúgy van-e ilyesmi a játékban, vagy sem. -
gyuri12 #61 akkor leírom,hogy én még egy játéknál sem kapcsoltam be a AA-t,nem is fogom. NEM A GRAFIKA A LÉNYEG!!! -
legalább 2* vagy 4* AA lenne, mert így moslék még ha maga a játék jó is lenne , de pixeles, recés moslék graf nagyon lenyomja a hangulatot -
Norbry #59 a 4gb ram nem csak "lehet", hogy vicc, de az is...
nekem is csak 2 van és röhögve fut, egyszer nem akadt be...
Amugy meg mindenki jön ezzel a "juj nincs 16X AA" meg "milyen már ez a grafika" meg hasonlók...
Az arcoskodjon aki játszott már vele...az AA-n kívül a játék grafikája nagyon szép, a textúrák (föleg az embereken) iszonyat részletesek...és ha hozzávesszük hogy ami a páylán van gyakorlatilag szétlöhetö, akkor kiváncsi lennék hány ember gépén futna el itt 8x vagy 16x AA-val a játék a legnagyobb tűzharc közben, mikor hullik darabokra a pálya...
Mellesleg a játékélmény is jó, ugyanaz mint a Max Payne,mész és lősz...jó persze Max bácsit nem lehet utolérni, az az abszolut etalon, de akkor is jó lett SZVSZ!
-
retek683 #58 így van!!! sztem is !! -
rogan99 #57 Nem rossz játék ez csak felejthető. Arra tökéletesen megfelel amire kitalálták.
Belépsz, darabokra lősz mindent és mindenkit, ezután meg keresel egy értelmesebb játékot:) Kikapcsolódásnak jó.
A 4gb ram igény meg valami vicc lehet csak.
-
retek683 #52 jó mongyuk eza 3700+ 3ghz-ig húzva bár így elég volt a strangleholdnak de a MOH:a nak naon kevés volt épp hogy jáccaható volt persze highon:D:D A MOH:A hogy ment Neked? -
Azám, #36-#43 között mintha kis hiányosság lenne, és a saját hozzászólásomat sem találom már :) -
neoG #49 jóvan jóvan.megyeget a cenzúra