3362
Simtractor V4
-
pecspapi #162 szerintem semmiért -
#161 a keyert mindenfelekep fizetsz ha nem talalsz veletlenul warez oldalon
-
#160 hy all épp most töltöm a V4et a hivatalos oldalról ugye ingyen????(tud hogy csak demo) de ugye csak a keyért kell fizetni -
pecspapi #159 kijött a v4.de sajna demo -
#158 User meg pass egy progihoz ami letolti nekem -
#157 pass??? -
#156 a en mar talatam modjat a multizasnak de sajnos meg nem erkezett pass-om hozza -
#155 a Simtractor v3.66nak se találtam csak annyit hogy ne legyen demo de multizni nem engedett(vagy csak én voltam béna??)ha engedett volna most nem írogatnám a szöveget!! -
#154 megveszed??? Vagy majd letoltod valahonnet -
#153 ha multizni akarunk itt is meg kell venni a keyt -
pecspapi #152 mien reg kod-ot????? -
dj norboo #151 Valaki tudja ehhez a reg. kódot?
Ha egyáltalán létezik..
Ha tudja valaki az megadná?
Jó lenne.. -
#150 Csak demo, STS-el lehet menni. Valamennyit változott grafikailag (nem sokat), technikailag van bent jópár újdonság. -
#149 te mar leszedted??? Velemenyek?? -
#148 Ne legyél már ennyire sík. http://www.simtractor.com/ -
matuja #147 lécci írjátok meg!!
-
matuja #146 hali és az mi ? a hivatalos oldal!
-
#145 Kiadták a V4-et! Tölthető a hivatalos oldalról. -
pecspapi #144 pár helyen találtam v4 nevezetűt de nem hisszűk kijött már hanem valaki szórakozásbol a régit átírta.de mivel fizetős nem tudjuk letölteni. -
pecspapi #143 sajna senkinek nincsen még nem. -
axial1991 #142 Ha megvan a simtractor 4 akor tegyél fel uj képeket a játékrol.
kösz. -
pecspapi #141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem akarok rosszat -
pecspapi #140 egy páran ismerjük de ez nem az a topi.itt a simtractor a téma.privibe írj -
newdeere #139 ti mit szoltók Landwirtschafts simulátor hoz akinek kell meg van átküldhetem neke mjóbban tetszik a ST simulátor -
pecspapi #138 úgy még nem lehet!!!!!!!!
ha megnéznéd vissza a 10üzeneted rájöhetnél -
newdeere #137 sziasztok
valaki lenne olyan szives hogy küld nekem linket ahol le tudom tölteni a v4 et de ugy hogy ne kel jen fizetni
köszönömszépem csáó -
pecspapi #136 háát ja.lehet. -
#135 ja meg locsolni is lehessen a klima valtozasat is behozhatnak -
pecspapi #134 v16is lesz.kuva jó lesz ez a játék.erősebb gépek kellenének nagyobb vágóasztal és akkor elnyeri az első helyezést a játék -
#133 youtube-n beirod simtractor v5 asszem ilyesmit latam de nem biztos -
pecspapi #132 5ösröl hol van???
léci ha tudsz linket -
#131 azt en is lattam de meg az 5osrol is lattam -
pecspapi #130 aki ezt írtaa az írhatott volna kb időpontot!!!
neeem????és honnan tudja, hogy kifog eggyáltalán jönni???mert tele van minden videóval a v4-röl??? -
pecspapi #129 hát ja -
#128 de most ujabban nemtom ki-e jott de nem ir semmit sehol ahol ezt meg lehet tudni -
#127 igen en ist azt kerestem 1nemet progival nem p2p protokolra epul hanem Usenext meglehet hallotal rola annal is a 3.66 verzio van -
pecspapi #126 de akkor mi az amit feltesznek fizetősre???úgyan ez a 3. nem tom hányas??? csak más névvel??? -
#125 na ez a problema ha megjelent volna akkor mar reg tudnek rola -
#124 na ja ez a baj csak modom hát vkinek ha egyáltalán megjelent de nem hiszem vagy én már nem is tom hogy megjelent-e vagy nem -
#123 tudod mient kell keresni nekem rapidosat de en is csak fizetoset lattam