3362
Simtractor V4
-
#202 szaladok venni ha majd veszek masik gepet amd x4400-on es biztos jol fogja vinni -
#201 www.simtractor.hu(122Mb)ez a teljes játék ingyen letöltheted de addig demo ammig nem regisztrálod a regisztrációs kulcs már pénzbe kerül kivéve ha warezolsz
nem nemtudom honnan lehe letölteni ingyen a keyt
nem nekem sincs meg -
#200 nekem akkor szarozott sokat mikor az elején be kellett állítani a grafikát meguntam és újraindítottam a gépet azóta jól fut.
de sajna a te eseted vészes a memória a gond(szerintem) mert ugye 256MB van a játék kér 512MBtot szerintem vegyél bele RAMot
nekem van 768 de a betöltés az lassú -
#199 honnan lehet leszedni a demot? -
#198 az indito kepernyoig jut es utana csak zabalja a memoriat mikor megunom akkor meg kirakom kinyirom a procest hogy ne oldosse vegtelensegig a memoriat -
#197 nekem lassan tölt be és mint leírtam a vágóasztal animációjával van gondom.
konfigom:AMD Athlon XP 1600+ (1.42GHz)
768MB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB
és mikor fagy le a játék??
még az elején vagy közepén???
megpróbálok segíteni. -
Roli97 #196 és valaki tudja key:
és a logint:
havalaki tudja léci irja meg
-
#195 nekem is lefagy a konfigomat meg latod directX 9c juniusim van -
#194 a játék min gépigénye WinXP
512Mb RAM
2.0Ghz proci
64Mb video kari -
pecspapi #193 frissíteni kell a direktx9-et -
Roli97 #192 kineg van meg a játék??
mert nekem nem akarja behozni csak a képet aztán lefagy
ha valaki tudja hogy mi a baja az szojon
elöreis köszi
-
#191 nyomd az ú betűt de ha csak demo akkor ne csodálkozz -
#190 Én sem tudom de nekem is jó lenne utánna néztem de nem értek az ilyenekhez inkább én megvárom hogy feltegyék a fórumra ha valaki lenne olyan kedves.előre is köszönöm -
pecspapi #189 és te betudsz szálni a gépbe amit veszel és a szalonban van???mert én nem tudok.meg abba sem ami a tető alatt van -
matuja #188 Sziasztok ! valaki megtudná mondani h mi a login és a sey!?
előre is köszi
-
#187 landwirtschaft simulatorban nekem lassuak a V4be pont jó V3.66 gyorsak szerény véleményem szerint -
sarki5 #186 persze regisztráltam a gamet és azt irja hogy full game.Oké hogy kombájn de pl a landwirtschaft simulatorba gyorsabbak a kombájnok -
sarki5 #185 nem tudom mik a rendszerkövetelmények de nekem AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ os procim van és egy Nvidia 8500GT videokarim ami 512MB
Szerintem ezzel nekem nincs gondom -
#184 ja bocs. gépekkel??neked megvan a key mert csak az STSel lehet a demoba menni és 1 kombájntól mit vársz -
sarki5 #183 én ugy értem hogy nagyon lassan tudok menni a gépekkel. -
#182 a gépem a procin kívül felülmúlja a min rendszer követelést(a proci 0.60Ghzvel lejjebb ál a követelthez képest) -
#181 nem tudom hogy érted nekem az STS vágóasztala működik kis akadással pedig 3D low használom (v3.66nál nem csinálta) ha vki udja a megoldást pls segítsen mert ha a többi kombájnnál is ezt csinálja akkor a multiig nem lesz betakarítás -
#180 -
alexander034 #179 Megjelnet a game nem tud valaki hozzá kódot?
-
sarki5 #178 amugy leszedtem a demot csak egy baj:(nagyon lassuak benne a gépek:(erre mi a gyogymod?
-
sarki5 #177 Sziasztok.Ezek szerint ezek full változatok?
Simtractor V4 full verzio letöltö lista -
#176 honnet szedted le,
Calaki rakhatna mar screenshootot -
dj norboo #175 nekem fut a v4 de falami fehér gané van benne..am olyan reg kód ami a demo játékot full-ra rakja nem pedig a multi kód. -
pecspapi #174 de jó a v4.már csak végeznem kénme a tanulással és nyomhatom éjjel nappal -
#173 bocs nandorb nem neked akartam ez mindenkinek szól pls aki tud segítsenpls -
#172 direcX 9 frissítését belinkelné valaki vagy elküldené nekem privibe mert én nem akarok a hivatalos ügyekkel szarakodni -
pecspapi #171 asszem sikerült.kicsit darabos -
#170 meg delelott -
#169 ti is letöltöttétek?? -
#168 letöltöttem a V4et minjár feltelepítem -
pecspapi #167 töltöm az új verziót.júniusi -
#166 kösz az infot de sajna csak direcX 9et bír a karim(NVIDIA GeForce 7600 GS) -
#165 de frisitsed a direcX 9-et vagy a 10-est -
#164 de a teljes akarom mondani demo játékért nem kell perkálni semmit(remélem) mert nekemm semmi ilyet nem írt letöltés előtt -
#163 gond 1 szál se majd megoldjuk jo?