Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló mindenkinek nagyon a v4 ha valakinek van kodja az feltené forumra elõre is kösz.
robi11
elküldöd a direcx9-et?
nagyon megköszönném!küld el msn-en:[email protected]

ZTM
direcx 9 frissétés tán megoldja ha nem jelezd

robi11
miért fehér minden?,a játékba csak néha van 1 kis földrész ahol nem fehér.

ZTM
remek ha meglesz a regkód léci küld el privibe de ha vmi gond van a játékkal megpróbálok segíteni

robi11
ok semmi gond már tölti le!

ZTM
Bocs nem hu ha com bocs

nandorb
www.simtractor.com

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

robi11
meg van a game!!! yeeeeeeeeeeeeeeeee

robi11
beirtam az oldalt de nem jeleníthetõ meg me nincs ijen.inkább add meg az msn címed és küld már el lécci. elõre kössz

nandorb
szaladok venni ha majd veszek masik gepet amd x4400-on es biztos jol fogja vinni

ZTM
www.simtractor.hu(122Mb)ez a teljes játék ingyen letöltheted de addig demo ammig nem regisztrálod a regisztrációs kulcs már pénzbe kerül kivéve ha warezolsz
nem nemtudom honnan lehe letölteni ingyen a keyt
nem nekem sincs meg

ZTM
nekem akkor szarozott sokat mikor az elején be kellett állítani a grafikát meguntam és újraindítottam a gépet azóta jól fut.
de sajna a te eseted vészes a memória a gond(szerintem) mert ugye 256MB van a játék kér 512MBtot szerintem vegyél bele RAMot
nekem van 768 de a betöltés az lassú

robi11
honnan lehet leszedni a demot?

nandorb
az indito kepernyoig jut es utana csak zabalja a memoriat mikor megunom akkor meg kirakom kinyirom a procest hogy ne oldosse vegtelensegig a memoriat

ZTM
nekem lassan tölt be és mint leírtam a vágóasztal animációjával van gondom.
konfigom:AMD Athlon XP 1600+ (1.42GHz)
768MB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB
és mikor fagy le a játék??
még az elején vagy közepén???
megpróbálok segíteni.

és valaki tudja key:
és a logint:
havalaki tudja léci irja meg
nandorb
nekem is lefagy a konfigomat meg latod directX 9c juniusim van

ZTM
a játék min gépigénye WinXP
512Mb RAM
2.0Ghz proci
64Mb video kari

frissíteni kell a direktx9-et

kineg van meg a játék??
mert nekem nem akarja behozni csak a képet aztán lefagy
ha valaki tudja hogy mi a baja az szojon
elöreis köszi
ZTM
nyomd az ú betût de ha csak demo akkor ne csodálkozz

ZTM
Én sem tudom de nekem is jó lenne utánna néztem de nem értek az ilyenekhez inkább én megvárom hogy feltegyék a fórumra ha valaki lenne olyan kedves.elõre is köszönöm

és te betudsz szálni a gépbe amit veszel és a szalonban van???mert én nem tudok.meg abba sem ami a tetõ alatt van

Sziasztok ! valaki megtudná mondani h mi a login és a sey!?
elõre is köszi
ZTM
landwirtschaft simulatorban nekem lassuak a V4be pont jó V3.66 gyorsak szerény véleményem szerint

persze regisztráltam a gamet és azt irja hogy full game.Oké hogy kombájn de pl a landwirtschaft simulatorba gyorsabbak a kombájnok

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

nem tudom mik a rendszerkövetelmények de nekem AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ os procim van és egy Nvidia 8500GT videokarim ami 512MB
Szerintem ezzel nekem nincs gondom

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

ZTM
ja bocs. gépekkel??<#fejvakaras>neked megvan a key mert csak az STSel lehet a demoba menni és 1 kombájntól mit vársz<#buck>

én ugy értem hogy nagyon lassan tudok menni a gépekkel.

ZTM
a gépem a procin kívül felülmúlja a min rendszer követelést(a proci 0.60Ghzvel lejjebb ál a követelthez képest)<#sir>

ZTM
nem tudom hogy érted nekem az STS vágóasztala mûködik kis akadással pedig 3D low használom (v3.66nál nem csinálta) ha vki udja a megoldást pls segítsen mert ha a többi kombájnnál is ezt csinálja akkor a multiig nem lesz betakarítás

6milan6
<#lama>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Megjelnet a game nem tud valaki hozzá kódot?

amugy leszedtem a demot csak egy baj:(nagyon lassuak benne a gépek:(erre mi a gyogymod?

Sziasztok.Ezek szerint ezek full változatok?

Simtractor V4 full verzio letöltö lista

nandorb
honnet szedted le,

Calaki rakhatna mar screenshootot

nekem fut a v4 de falami fehér gané van benne..am olyan reg kód ami a demo játékot full-ra rakja nem pedig a multi kód.

de jó a v4.már csak végeznem kénme a tanulással és nyomhatom éjjel nappal

ZTM
bocs nandorb nem neked akartam ez mindenkinek szól pls aki tud segítsenpls

ZTM
direcX 9 frissítését belinkelné valaki vagy elküldené nekem privibe mert én nem akarok a hivatalos ügyekkel szarakodni

asszem sikerült.kicsit darabos

nandorb
meg delelott

ZTM
ti is letöltöttétek??

ZTM
letöltöttem a V4et minjár feltelepítem

töltöm az új verziót.júniusi

ZTM
kösz az infot de sajna csak direcX 9et bír a karim(NVIDIA GeForce 7600 GS)

nandorb
de frisitsed a direcX 9-et vagy a 10-est

ZTM
de a teljes akarom mondani demo játékért nem kell perkálni semmit(remélem) mert nekemm semmi ilyet nem írt letöltés elõtt

ZTM
gond 1 szál se majd megoldjuk jo?