3362
Simtractor V4
-
traktordave #842 ez nem külföldi gyerek hanem magyar és nem adom meg ha nem baj.... -
traktordave #841 mire jutottál?
-
#840 ezt a youtuben talalta biztos -
#839 kivel beszelsz??? -
dj norboo #838 és ki az a külföldi gyerek aki ezt mondta?megadod nekem is az msn címét?
-
traktordave #837 Ok ez a kód scak egy próba volt...
egyik haverom küldte....
-
#836 nekem van valami paths de nem biztos hogy muxik meg atkene dobnom a directX 9et a masik pc-re hogy kiprobaljam eddig mas jatekkal jatszottam -
#835 nekem ez a kód nem jó és már próbáltuk. -
traktordave #834 Login: 6coglione
Key:234QWDJV78
Key nem biztos
-
traktordave #833 nincs hát...
én csak videókat néztem meg képeket....
de egy csomó új dologra jöttem rá a játék használata nélkül....
de lenne pár kérdésem csak mindegyik hülye a kódért van oda...
majd ha megtalálom szólok megígérem.... -
Claasxerion3300 #832 aha akor ehhez a szarhoz nincsen key??? -
traktordave #831 ne sírjatok már hofgy nincs kód...addig bezséljünk a simtractor.com-on a képekről...mer lenne pár krdésem de mindenki csak rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrííííííííí...:p
-
Claasxerion3300 #830 tthx van egy másik a landwirtschaftsimulator 2008 abba a mod ot meg a skineket nem tom bele rakni xD xD azt nem vágom h kell e hozzá v mi másik verziot le szedni e vagynem nha mind1 THX -
#829 tes
-
#828 http://www.simtractor.com/download.php -
Claasxerion3300 #827 csá
honnan lehet le szedni a jatekot??? -
#826 az jo végre talán játék lesz. -
pecspapi #825 v3.66-al játsz.én is azt nyomom
-
#824 én felvettem régen msn re 1 nem magyar gyereket és szerintem tugya a kódot majd megkérdezem me ki v neki írva h st v4 ye meg yes meg minden majd megkérdem
-
#823 á értem köszönöm én az ér sírtam 10 percenként mer unatkoztam.Mert be szoptam a vírust és csak akkor az volt fen de most van más játékom is. -
Muthig #822 Miért az jobb volt, amikor te sírtál "10 percenként" , hogy nincs kód? -
#821 írjon vissza az aki érti hogy mit mond Joe12. -
Joel2 #820 #819-es neked ment Gergö1991 [nem magamnak] -
Joel2 #819 ha lenne egy pici eszed akkor tudnád mi a tehendő!És tudod ki a gyökér!! ....... -
#818 esküszöm h többször is elolvastam de nem értetem meg h mint mondasz. -
#817 akkor nem kell de emigy elegge sokan irnak hulyesegeket valasz erre gombot meg mindig kihagyak -
Joel2 #816 vegyél vissza az arcodból kisköcsög!!!rohadjon ki a te szemed! Egtyébként csak azért kérdeztem ha tudni akarod,mert azt kérdezte hová kel vinni a répát!És a Tiger-el nem tudsz menni demóba hülyegyerek!! -
#815 igen is parancsnok és ha mindenkinek szol akkor mit csináljak mindenhova írjam h mindenkinek szol? -
#814 eloszor is hasznald a valasz erre gombot mindig mert kenytelen leszek szolni a modiknak hogy toroljek a folosleges OFF-okat meg a tobbi marhasagot a topikbol en csak estere fogom kiprobalni a patchst ha muxik jelzem es majd fellesz rakva valahova -
#813 de azt hiszem + int bunkó voltam mm. -
#812 itt még kurva sokk gyökér lesz "van kód van léci írd meg léci köszi"komolyan nem is tudom melyik az idegesítőbb az h nem tunk játszani vagy az h ilyen gyökerek zaklatnak minket. -
#811 nem biztos hogy birok mert a masik pc-re nem raktam be meg a Net kartyat vagyis a WLAN-t bekell vinni a szervizbe igy meg at kell raknom mindig a monitort az egyik geprol a masikra -
#810 asszem lesz valami -
axial1991 #809 joel2 -
#808 kinek irtad mert latom semmi a VALASZ ERRE gombol es gondoltam szolok -
axial1991 #807 joel2 lerohadna a szemed ha visza olvasnál mi???? -
axial1991 #806 jogos -
#805 hát én most fel kaptam a vizet igen baszki van kódunk vágod bazki csak nem agyuk oda csak ha fizetsz nekünk 40 eurot vágod bazz. -
Joel2 #804 HELLO! van kódod a játékhoz??(login+key) -
traktordave #803 szeva köszi a fordítást nem lettem okosabb....
és azt nem tudjátok h a pótokat egymás mogé nem lehet-e akasztani?
a silót meglehet etetni az állatokkal???