3362
Simtractor V4
-
#882 olvas vazze vissza es hasznald azta kurva valasz erre gombot mert nem lesz jo vege elegem van beloled -
dj norboo #881 mien progit? -
#880 a progit legyszi kuld el meg ird le meg 1x mit kell csinalni meg hol talaltad ezt -
dj norboo #879 bocs kardánvezetés... -
dj norboo #878 meg lehet van olyan bálázó nem akarok hülyeséget mondani de lehet h van olyan amibe hidromotor van vagy elektromotor és az aggya a meghajtást én me kell TLT..és nem kardán vég hanem TLT!!!! -
traktordave #877 nah leléptem jócakkát!!! -
dj norboo #876 am a régi kombikon mindig a bálázól huzták a kombik...meg régen igy csinálták.. -
dj norboo #875 ennyi nem youtube rol szettem ezt.. -
dj norboo #874 © robi11 3 db büntetőpont 3 db büntetőpont 3 db büntetőpont
ma 19:41 | privát | válasz erre | #824
én felvettem régen msn re 1 nem magyar gyereket és szerintem tugya a kódot majd megkérdezem me ki v neki írva h st v4 ye meg yes meg minden majd megkérdem
-
traktordave #873 Kicsit érdekes hogy egy kocsi húzza a trélert a tréleren meg rajta az sts -
traktordave #872 jah akkor émn régieket ismerek... -
traktordave #871 szerintetek lehet majd két pótkocsit egymás után akasztani???? -
#870 az osszes ujon van meg par oregebb modelon is van -
traktordave #869 ez etetőkocsi vagy csak szalma terító ???mer ha csak szalmaterítő akkor minek silóznom....???? -
traktordave #868 ezt a hómarót kipróbálnám csak az a baj h csak az úton van hó:d -
traktordave #867 én még enm láttam kombájnokon hátul kardánkvezetést...de lehet h én elmaradott vagyok... -
#866 szepen kevesebbet tapossa a foldet ez a nyugati orszagokban normalis dolog big balert huznak -
traktordave #865 nem full!!! még nincs kódom nekem se.... -
traktordave #864 hoyg húzhat egy kombájn bálázót???? és még működik is.... -
traktordave #863 én még ebbe nem láttam felszedő gépet.... -
#862 neked fullod van??? -
#861 van felszedo gep biztos -
traktordave #860 http://www.simtractor.com/forum/album_page.php?pic_id=2149
ez hova viszi a répát a föld végéböl egyáltalán mivel és hogyan???? -
traktordave #859
ebbe a dobozba vetőmag van de miylen????? -
traktordave #858 aha értem akkor tök jó nektek... nálunk még valahol az árpát se aratták le azt a tv már azt harangozza h a búzát is már betakarították.... -
#857 jobbak a termofoldek meg gyorsabban beerik a termes stb. es itt most nincs meg esso pedig kellett volna -
traktordave #856 Holnap délelött ha lesz egy kis időm rakok fel pár képet amihez lenne pár kérdésem... -
#855 mert erne tobbet a tehen add tejet minoseges istalo tragyat,hust is fel lehet dolgozni -
traktordave #854 és ott ennyire fejlett a gazdaság vagy ott már más az éghajlat?
-
traktordave #853 pedig a ló többet ér mint a marha....És a ló a zabot eszik rendes helyeken de az araboknál árpát kap mer ott nincs zab:d -
#852 Szerbia Eszaki Resze vagyis Del-Vajdasag -
traktordave #851 És melyik országba vagytok ennyire előre az aratással ha szabd megtudnom...de nem muszály elmondani....
-
#850 hat persze hogy nincs mert nincs zab meg lo -
traktordave #849 jah bocsi jó nektek de caseih9400 nem biztos vagy ismered őt??
nekem még fenn van zabunk....és ha így esik még tovább akkor sjna nem lehet leszedni....De ajátékbe nincs ilyen gond...:d
-
#848 mink mar reges regen learattunk en kulfoldi vagyok szoval sicc,faradt vagyok most mar -
traktordave #847 hogy érted hoyg a normálisat nem adják meg?
a simtractor fórumba hoyg adták meg caseih9400 lécci intézkedj az ügyben...
Most ugyis esik az eső és enmlehet aratni és mindenki a gép elött ül.... -
#846 tudom de sehol sem fogjak megadni a normalisat kisebb elteresek vannak -
traktordave #845 akkor enm tudod valahoyg elküldeni azt a patchet sé megmonadani hova rakjam be?
-
#844 mondom nem fogom tonkre tenni a monitort csut. jon a masik de ez is kell mert hogy megy a tesomnak -
traktordave #843 nem tom hol találta de youtubén ahogy néztem pár videeót ( bár angolul nem tudok) ott is a login meg a key volt a fő téma....