3362
Simtractor V4
-
#2522 erre a kerdesre mar 100x-lett adva valasz mert nem olvasol vissza,PDA-val adod el benne hagyja asszem a foldben es mikor megszaradt akkor eladod ugyhogy PDA-at megnyitod a TAB-al es Sell -
#2521 Dierctx 9c juniusit2008-ast felrakod es menni fog -
farkasjos #2520 Hali felraktam a v4-et és amikor indítom ki jönn egy kép mint a 3.66-nál és utána eltűnik és vmi fura hangot ad ki állandóan! miért?
-
kissjanek #2519 A Tiger ropával hogy szedem ki a cukorrépát?
Levágni nevágja csak nem szedi ki! -
Borsi14 #2518 Töröld le a játékot a vezérlőpultba utánna pedig az intézöböl is tölröld le a játék mappáját utánna telepitsd fel huzd ki a netet és ugy ird be a kódot! -
ferike10 #2517 vannak rá kiegészítők? -
#2516 ja én is néztem van benne pár cuc ami jó lenne a Simtractor v4 ben. -
#2515 Hello!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy kell át alakítani a búza és a fű tarlót?
a 2db Bitképet mikor kell felül írni?
Előre is köszönöm! -
#2514 3ev az sg-en nem ert ugylaccik semmit se maradtal buta -
#2513 ha látnád mit művel a Landwirtschaft Simulator 2008 topicba...... -
#2512 bazmeg olvassmr vissza láma gyerek istenem loool LÁMA LÁMA LÁMA LÁMA -
#2511 -
#2510 Szevasztok hogy kell tudjátok bejelentkezni login key. -
#2509 nandorb ha nem tetszik hogy leirom annak aki nem tudja akkor ne nézd én dolgom nem sztem téged senki nem szólitott név szerint hogy válaszolj rá ennyi nem kell háborogni!!hogyha válaszolok márpedig amit tudom azt le fogom irni és klész nem akadályoz meg senki ez egy fórum lehet kérdezni nah csá -
#2508 nekem is ez volt a bajom és én az óta próbálkozom mtz is tudja igazolni de nem jó valami ért. -
farkasjos #2507 Hát sztem próbálkozz még! tedd fel megint! És megint és megint ! hátha sikerül!
-
kissjanek #2506 Lenne egy problémám!
A simtractor v4-et délelőtt feltettem (kihúztam a netet;login:mucha.mariayacha;pass:2T4Q6XXFQUN) Minden passzol "full game" Játszotam elmentettem és leállítottam a gépet.
Most játszanák és elfelejtettem kihúzni a netet így ellenőrizték a key-t visszaváltott demora.
Próbálnám ujra feltenni, mindent ugyan úgy ahogy délelőtt csináltam és nem fogadja a key-t. Nem tom mi lehet vele! Valami tipp? Nagyon megköszöném ha tudnátok segíteni! Nagyon jó game! -
kissjanek #2505 hy all -
#2504 Mék betüvel kel megtölteni a permetezőt!!!!!!!!! -
farkasjos #2503 OK. de én még ott vok hogy nemengedi felrakni!! #2474!!! -
pecspapi #2502 kodnál lesz baj szerintem -
farkasjos #2501 Az baj hogy fenn van a 3.66 amikor telepítem a v4-et?? -
#2500 Lehet visszaakom a gamet:D
Nem használtam ki,szinte nem is játszottam vele me laggolt:D
De az új gépemen.......meglátom -
#2499 Tanulj meg egy ertelmes kerdo mondatot ossze allitani mert kul. nem kapsz ra valaszt!!!Hiaba van neked ekezzeted es nekem nincs ha nemtudsz ertelmes mondatot szerkeszteni mielott rakatintasz a MEHET-re nezd meg mit irtal!!! -
#2498 lol
áhh láma -
#2497 de én most nem értek semit kihuztam az internetett beirtam a kodot a hogy kérte ujra fel telepitettem és nem egedi a traktorokat? -
#2496 jelszo is mellekelve volt: nandorb -
matuja #2495 jó de nekem ezek titkosítotfájba jönnek le és nem tok hozzá jelszót h megtudjam nyitni a fájt!
-
#2494 ugy laccik rossz helyen olvasgattal -
matuja #2493 Sziasztok!ideáig azért nem írtam semmit mert visszaolvastam!De 1 kérédsem lenne a simtractor.com on kivül hol lehet letölteni a v4 et!olvasgattam de nem találtam rá!Én a simtractoról töltöttem le de nem akarja elfogadni nekem se a kódot!köszi a választ! -
#2492 de nem érted h ne akarja el fogadni a kódot még ha ki is van húzva a gépből de akkor se akarja el fogadni ott villog h nincs regisztrálva.különben is mindenkinek ugyan az a kódja? -
csonkesz #2491 Hali! Bocs ha már volt témán, visszaolvastam és nem találtam rá választ, hogy hol tudom megtölteni a trágyaszórókat. A PDA-n a tehenek száma mögött sincs zárójelbe a trágya, pedig raktam be nekik szalmát a behordóval. A hígtrágyát tudom, az ott van előtte. -
pecspapi #2490 szerinted één mire gondoltam??:D:D -
#2489 most mit kell ezt meg 100x leirni -
#2488 20 emberből 19 nek jó nem igaz hogy neked nem!!!loool -
#2487 úr isten nem igaz ennyit nem lehet megérteni hogy kihuzod a netet a gépből elég csak abból kihuzni és ugy telepited fel a játékot aztán ha kész nem dugod issza a netet hanem gy elinditod logont keyt beirod és elvleg kész nem igaz ennyit nem lehet megérteni ha valamit még nem tudsz olvass vissza jah és ha jáccani akarsz akkor mindig a játék inditása előt huzd ki a netet a gépedből de csak onan!!!!!!! -
#2486 má én se tudom h mit csináljak. -
pecspapi #2485 én nem mondok már semmit -
#2484 most mi van bekapcsoljam a netet és úgy próbáljam? -
kitt2000 #2483 kódot internet nélkűl (ne legyen bekapcsolva)irjátok be mert akkor nem fógadja el.Ha bekapcsolva irtátok be akkor törölni kell és újból fel kell teni!Én is igy jártam beirtam a kódót elfogata a következö játék napon már be se kelett irni már egyböl aszt irta ki hogy regisztrált verzió: