3362
Simtractor V4
  • nandorb
    erre a kerdesre mar 100x-lett adva valasz mert nem olvasol vissza,PDA-val adod el benne hagyja asszem a foldben es mikor megszaradt akkor eladod ugyhogy PDA-at megnyitod a TAB-al es Sell
  • nandorb
    Dierctx 9c juniusit2008-ast felrakod es menni fog
  • farkasjos
    Hali felraktam a v4-et és amikor indítom ki jönn egy kép mint a 3.66-nál és utána eltűnik és vmi fura hangot ad ki állandóan! miért?
  • kissjanek
    A Tiger ropával hogy szedem ki a cukorrépát?
    Levágni nevágja csak nem szedi ki!
  • Borsi14
    Töröld le a játékot a vezérlőpultba utánna pedig az intézöböl is tölröld le a játék mappáját utánna telepitsd fel huzd ki a netet és ugy ird be a kódot!
  • ferike10
    vannak rá kiegészítők?
  • Gergő1991
    ja én is néztem van benne pár cuc ami jó lenne a Simtractor v4 ben.
  • Petter84
    Hello!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy kell át alakítani a búza és a fű tarlót?
    a 2db Bitképet mikor kell felül írni?
    Előre is köszönöm!
  • nandorb
    3ev az sg-en nem ert ugylaccik semmit se maradtal buta
  • ZTM
    ha látnád mit művel a Landwirtschaft Simulator 2008 topicba......
  • pctroger
    bazmeg olvassmr vissza láma gyerek istenem loool LÁMA LÁMA LÁMA LÁMA
  • tóthjózsef
  • tóthjózsef
    Szevasztok hogy kell tudjátok bejelentkezni login key.
  • pctroger
    nandorb ha nem tetszik hogy leirom annak aki nem tudja akkor ne nézd én dolgom nem sztem téged senki nem szólitott név szerint hogy válaszolj rá ennyi nem kell háborogni!!hogyha válaszolok márpedig amit tudom azt le fogom irni és klész nem akadályoz meg senki ez egy fórum lehet kérdezni nah csá
  • Gergő1991
    nekem is ez volt a bajom és én az óta próbálkozom mtz is tudja igazolni de nem jó valami ért.
  • farkasjos
    Hát sztem próbálkozz még! tedd fel megint! És megint és megint ! hátha sikerül!
  • kissjanek
    Lenne egy problémám!
    A simtractor v4-et délelőtt feltettem (kihúztam a netet;login:mucha.mariayacha;pass:2T4Q6XXFQUN) Minden passzol "full game" Játszotam elmentettem és leállítottam a gépet.
    Most játszanák és elfelejtettem kihúzni a netet így ellenőrizték a key-t visszaváltott demora.
    Próbálnám ujra feltenni, mindent ugyan úgy ahogy délelőtt csináltam és nem fogadja a key-t. Nem tom mi lehet vele! Valami tipp? Nagyon megköszöném ha tudnátok segíteni! Nagyon jó game!
  • kissjanek
    hy all
  • gabikamionos
    Mék betüvel kel megtölteni a permetezőt!!!!!!!!!
  • farkasjos
    OK. de én még ott vok hogy nemengedi felrakni!! #2474!!!
  • pecspapi
    kodnál lesz baj szerintem
  • farkasjos
    Az baj hogy fenn van a 3.66 amikor telepítem a v4-et??
  • ZTM
    Lehet visszaakom a gamet:D
    Nem használtam ki,szinte nem is játszottam vele me laggolt:D
    De az új gépemen.......meglátom
  • nandorb
    Tanulj meg egy ertelmes kerdo mondatot ossze allitani mert kul. nem kapsz ra valaszt!!!Hiaba van neked ekezzeted es nekem nincs ha nemtudsz ertelmes mondatot szerkeszteni mielott rakatintasz a MEHET-re nezd meg mit irtal!!!
  • pctroger
    lol
    áhh láma
  • gabikamionos
    de én most nem értek semit kihuztam az internetett beirtam a kodot a hogy kérte ujra fel telepitettem és nem egedi a traktorokat?
  • nandorb
    jelszo is mellekelve volt: nandorb
  • matuja
    jó de nekem ezek titkosítotfájba jönnek le és nem tok hozzá jelszót h megtudjam nyitni a fájt!
  • nandorb
    ugy laccik rossz helyen olvasgattal
  • matuja
    Sziasztok!ideáig azért nem írtam semmit mert visszaolvastam!De 1 kérédsem lenne a simtractor.com on kivül hol lehet letölteni a v4 et!olvasgattam de nem találtam rá!Én a simtractoról töltöttem le de nem akarja elfogadni nekem se a kódot!köszi a választ!
  • Gergő1991
    de nem érted h ne akarja el fogadni a kódot még ha ki is van húzva a gépből de akkor se akarja el fogadni ott villog h nincs regisztrálva.különben is mindenkinek ugyan az a kódja?
  • csonkesz
    Hali! Bocs ha már volt témán, visszaolvastam és nem találtam rá választ, hogy hol tudom megtölteni a trágyaszórókat. A PDA-n a tehenek száma mögött sincs zárójelbe a trágya, pedig raktam be nekik szalmát a behordóval. A hígtrágyát tudom, az ott van előtte.
  • pecspapi
    szerinted één mire gondoltam??:D:D
  • nandorb
    most mit kell ezt meg 100x leirni
  • pctroger
    20 emberből 19 nek jó nem igaz hogy neked nem!!!loool
  • pctroger
    úr isten nem igaz ennyit nem lehet megérteni hogy kihuzod a netet a gépből elég csak abból kihuzni és ugy telepited fel a játékot aztán ha kész nem dugod issza a netet hanem gy elinditod logont keyt beirod és elvleg kész nem igaz ennyit nem lehet megérteni ha valamit még nem tudsz olvass vissza jah és ha jáccani akarsz akkor mindig a játék inditása előt huzd ki a netet a gépedből de csak onan!!!!!!!
  • Gergő1991
    má én se tudom h mit csináljak.
  • pecspapi
    én nem mondok már semmit
  • Gergő1991
    most mi van bekapcsoljam a netet és úgy próbáljam?
  • kitt2000
    kódot internet nélkűl (ne legyen bekapcsolva)irjátok be mert akkor nem fógadja el.Ha bekapcsolva irtátok be akkor törölni kell és újból fel kell teni!Én is igy jártam beirtam a kódót elfogata a következö játék napon már be se kelett irni már egyböl aszt irta ki hogy regisztrált verzió: