Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itamragy
Nem tudja valaki hogy lehet egyszerre tõbbben játszani? Elõre is köszönöm.

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Szerintem könyebb lenne ha képel lehetne ilusztrálni a dolgokat úgy szerintem jobb lenne!Vagy meg van tiltva a kép feltöltése hogy nem lehet látni a fórumon?

De melyik gombot (gombokat) kell nyomni hogy megtudjam tölteni?
Martinez01
csak meg kell tölteni

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

A permetezõt melyik gombokkal tudom megtölteni??? És ha megtöltöttem akkor benne van már a gyomírtószer is vagy azt valahol máshol kell még hozzáadni?
Martinez01
több lehetõség is van
1.nem vagy regisztrálva
2.nem jól raktad be
3.ien nincs xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Sziasztok!
Beletettem az új 8530-as JD-t a V3-ba ,be is olvasta meg minden..bele is tette a játékba..Csak nem tudok beleülni..nem tudjátok hogy miért?
THX...

köszí
Csak eggyet lehet! mert csak 2 pótkocsi van!
bocs a hülye írásért
Hali! Ezen a játákon két vagy több pótkocsitegymásutén lehet kötni?
Teh okos nem oldalt kell keresni hanem a játékba a lienc regristred menü pontba kell beírni a login + a keyt is!<#falbav><#lama>
valaki adjon 1 olyan linket hogy pontosan az az oldal jöjön ki ahova be kell irni a key t mert én kerestem de nem találtam :S
Hi Hogy tudom leszedni a duplakereket tractorról???
Martinez01
olvass FAQ-t

köszi CB Csipi
tóthjózsef
Figyeljetek mért nem lehet felrakni

tóthjózsef
Hol lehet letölteni a játékot

Martinez01
csipi! a fórumon van adiminisztrátori jogod!!

Nem muszály kihúzni a netet te...:S

Meg is veheted a játékot és akkor nem kell kihúznod!
És akkor nemcsak a demoval játszol...
saslaca
Jézusom milyen szar játék ez hogy ki kell húzni a netet hogy regisztrálhass meg hogy egyálltalán regisztrálni kell?

Ja és még EGY hülye kérdésem lenne... A mûtrágyaszórót hol lehet megtölteni???
Valaki leírja nekem hogy hol kell tankolni a permetezésnél ha gyomírtózni akarok???
Szia! Nekem nagyon tetszik a honlapod attól eltekintve hogymég nincs 100%-ig elkészülve... 😄😄😄
Elõször regisztrálnod kell a játékban de ahoz hogy regisztrálni tudjál kikell húznod az internetet!

LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN

Ezután Betudsz szállni az összes gépbe: Vagy a játék menüjében kiválasztod melyikkel akarsz menni, vagy hamár bentvagy a játékban akkor az enter+ú-val tudsz beszállni... Kb így bár nembiztos hogy megérted ahogy én magyaráztam... XD
bocs a láma kerdésért de én elõször játszok SimTractor-on (egyébként király)de enm tom meikkel ül be e pali a tractorba meg ilyesmibe
segítenétek?
ekõre is köszi
<#wow1><#worship><#worship><#worship><#worship>
Martinez01
KÉSZ A honlap!!ITT VAN + fórum + faq

Martinez01
FIGYELEM!! a fansite+ faq készül énáltalam!! ma este lehet meglessz

Martinez01
erre több megoldás is lehet!
1.frissitsd a videókártyád
2.ved le a grafot minimumra

Petter84
Valaki, kérem adjon nekem tanácsot!
Több hónapja simán ment a V4, tegnap pedig gondold egyet és elkezdett akadni de rendesen. Azóta többször újra telepítettem, még a gépet is újra raktam, de semmi változás. Mindegy, hogy a 4.06-ot vagy 4.082-tõt rakom fel.
Ha van valakinek ötlete, megkösszöném!
Üdv.!!!

Köszönöm Martinez!<#eljen>
Martinez01

Kössz!Jó elintézted!
Hello, nem tudnátok segíteni abban hogy hol találhatok a V4-hez új épületeket??? Eddig sehol nem találtam sem a simtractor.net sem sehol...

Köszi
Olvass vissza!!!!!
Jah és mikor lesz kész a FAQ?
Csövi!Honnan tudom letölteni a játékot ami jó is?<#confused>Köszi elõre is!
Martinez01
hy! van a SIMTRACTOR V4-nek magyar fansite ja? mert ha nincs készítek eggyet fórummal

Petter84
Hello!

Rajtam kivül van valakinek még problémája a 8530-as John Deere-ral(by FLD)?,
Mert nekem az egész játék átment tõle lassított felvételbe.

Kössz a választ több mint a semmi, lehet hogy a videókari a szar de multkor meg pedig jóvolt minden... :S 😄
Nah a cukorrépát felszedtem azzal a nagy batárral prizmába raktam. És utána a prizmával mit csináljak?????
Szar A videó kártyád!XD Milyened van ha nincs 256 akkor sztem akkor jönnek elõ ezek a problémák!
Sziasztok! Az miért van, hogy a szántóföldek teljesen hófehérek és egykét szfaltos útszakasz full szürke??? Legyen szives valaki válaszoljon! Elõre is köszönöm... 😊
nandorb
megint mondom ne <#lama>zzz eddig ezekre a hulye kerdesekre adtak mar 100x valaszt keressed csak ki!!!!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hogyan lehet elmenteni a játékot???
nandorb
ne <#lama>z itt a megoldas ittvan csak korul kene nezned

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

melyik gombal tudok lucernát tölteni a vetögépbe???
<#conf><#conf>
melyi kgombal tölthetem meg a mütrágya szorot?mi a kod?hajo a kod akor mért nemtudok beülni a traktorba?!!!
<#conf>
DC456FF
ez a st v3.66-é😄😄

ez nem a v4 kódja hanem a 3.66 a login: mucha.mariayacho
Key : 2T4Q6XXFQUN
És ez tuti jó!!! de a játékot is úgy rakd fel hogy nem megy a net
meg jól írd be!!!