Simtractor V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer fenn, Egyszer lent.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
1.nem vagy regisztrálva
2.nem jól raktad be
3.ien nincs xD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Beletettem az új 8530-as JD-t a V3-ba ,be is olvasta meg minden..bele is tette a játékba..Csak nem tudok beleülni..nem tudjátok hogy miért?
THX...
Meg is veheted a játékot és akkor nem kell kihúznod!
És akkor nemcsak a demoval játszol...
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN
Ezután Betudsz szállni az összes gépbe: Vagy a játék menüjében kiválasztod melyikkel akarsz menni, vagy hamár bentvagy a játékban akkor az enter+ú-val tudsz beszállni... Kb így bár nembiztos hogy megérted ahogy én magyaráztam... XD
segítenétek?
ekõre is köszi
<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1.frissitsd a videókártyád
2.ved le a grafot minimumra
Több hónapja simán ment a V4, tegnap pedig gondold egyet és elkezdett akadni de rendesen. Azóta többször újra telepítettem, még a gépet is újra raktam, de semmi változás. Mindegy, hogy a 4.06-ot vagy 4.082-tõt rakom fel.
Ha van valakinek ötlete, megkösszöném!
Üdv.!!!
Köszi
Rajtam kivül van valakinek még problémája a 8530-as John Deere-ral(by FLD)?,
Mert nekem az egész játék átment tõle lassított felvételbe.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
<#conf>#conf><#conf>#conf>
<#conf>#conf>
ez a st v3.66-é😄😄
Key : 2T4Q6XXFQUN
És ez tuti jó!!! de a játékot is úgy rakd fel hogy nem megy a net
meg jól írd be!!!