Az RTL Klub durván átverte Palik Lászlót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg amolyan divatfika ma már ami megy az rtl-lel meg a tv2-vel kapcsolatban.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Amúgy az IHM tényleg dedós poénokkal operál, nem is szoktam nagyon nézni (elég, ha már a reklám elriaszt). Pl. az a télapós, az rendkívül unalmas volt, és irritáló a sok bugyuta, unalomig hallott poénoktól. Mostanában nem néztem Gálvölgyi Show-t, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen lett. Régebben nagyon tetszett. A Kész Átverést pedig nem szoktam nézni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A tény, hogy rtl a nézetteb, és szerintem nem véletlenül.
Amúgy Palik jól beszívta 😊
Éppen most értem az Elit alakulat végére, aztán Égi Palotát néztem, majd vacsora közben asszony nyomására TV2-t kellett nézni.
Gyerekek, olyan mintha egy másik univerzumba csöppennél, az igényességbõl a totális emészthetetlen xartömegbe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A többi említett mûsor meg, áh... nem is mondok inkább semmit.
Ja persze annak a párezer embernek a csendes többsége akit mérnek. Szerintem egy nagy fos a Gálvölgyi Show. Semmi vicces nincs már benne. Múltkor megnéztem, ha jól emlékszem talán egy poénon mosolyodtam el az egész mûsor alatt.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
de hát ez van...a világ nem dõl össze és annyira nem is lényeges, inkább ez, mint ha egy rendes sorozatról spoilereztek volna , és azt olvastad volna el😊
eznefelül tényleg nem volt szép húzás...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"