18
-
uTomi #18 Szerintem meg kifejezeten jó volt ez a Kész átverés és Balzst meg külön bírom.
Az meg amolyan divatfika ma már ami megy az rtl-lel meg a tv2-vel kapcsolatban. -
Csaba42 #17 Hát de az ilyen egyértelmű dolgokkal lehet éreztetni a közönséggel, hogy mi értjük a "szakmánkat". Sok kicsi egy nagy egót formál. -
Csaba42 #16 Én sem értettem meg.
Amúgy az IHM tényleg dedós poénokkal operál, nem is szoktam nagyon nézni (elég, ha már a reklám elriaszt). Pl. az a télapós, az rendkívül unalmas volt, és irritáló a sok bugyuta, unalomig hallott poénoktól. Mostanában nem néztem Gálvölgyi Show-t, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen lett. Régebben nagyon tetszett. A Kész Átverést pedig nem szoktam nézni. -
sazjo #15 Hiába vannak olyan emberek akik utálják!
A tény, hogy rtl a nézetteb, és szerintem nem véletlenül.
Amúgy Palik jól beszívta :) -
winnie #14 akkor honnan tudod, hogy hulladék? vagy ez ilyen divatfika? -
#13 rtlklub hulladék, csak f1 miatt tévedek oda -
neoG #12 namost ez azon ritka pillanatok egyike mikor igazat kell, hogy adjak Neked -
wanek #11 A palik olyan rettenetesen buta, hogy az már fáj. Kedvenc szövege, amikor két autó egymás mögött halad kanyarban, hogy "tessék megnézni, hogy X (az elől haladó autó) a kigyorsításoknál hogy otthagyja Y-t (hátul lévő autó). A hülyének nem esik le, hogy amelyik elől van, az hamarabb kezd el gyorsulni, így semmi csoda nincs abban, hogy a kanyar után egy ideig nő a távolság a 2 autó között, majd beáll egy adott távolságra, ami persze általában a következő kanyarig tart, mert az elől lévő autó hamarabb kezd el fékezni, így a távolság köztük meg éppen csökken. -
Loverman #10 nem érted.. mind1 -
#9 Fizetnének se néznék ilyen szemeteket...
Éppen most értem az Elit alakulat végére, aztán Égi Palotát néztem, majd vacsora közben asszony nyomására TV2-t kellett nézni.
Gyerekek, olyan mintha egy másik univerzumba csöppennél, az igényességből a totális emészthetetlen xartömegbe. -
avman #8 nézd, ha egy rózsaszín házban laksz, giccses angyalkákkal, vízköpőkkel és szélkakassal a tetején, afelől tetszhet neked és baráti körödnek de ne gondold, h a te ízléseddel semmi baj sincs, még ha ugyebár nem is vagy vele egyedül. csak hát az rtl-tv2 kereskedelmi szutyokdelejvíziózás jelenleg egy olyan utca, ahova sötét éjszaka is ritkán merészkedik be ép ízlésű ember. -
beef #7 A Kész átverés is tanulhatna Sándor Györgytől, mert ezek az erőltetett "átverések" számomra élvezhetetlenül unalmasak.
A többi említett műsor meg, áh... nem is mondok inkább semmit. -
Timbu #6 Nem tudom, de Gálvölgyin én sem tudok nevetni. A régi előadásai, szerepei, műsorai jók voltak, de ez a show (különösen az utóbbi időben) meglehetősen élvezhetetlen. A Pasik sem volt egy csúcs, de azon legalább lehetett néha nevetni. Bár egy olyan országban, ahol az IH az ált. iskolás poénjaival milliós nézettséget érhet el, minden megtörténhet. A másik "nagyszerű" csütörtök esti műsor meg a Szeszélyes... -
Loverman #5 inkább az egy nagy fos aki azt hiszi hogy az ő véleménye az egyetlen és igazi, és az a hülye aki mást gondol. nemde?;) -
#4 "a csendes többség mégis a humorista-színészt választja"
Ja persze annak a párezer embernek a csendes többsége akit mérnek. Szerintem egy nagy fos a Gálvölgyi Show. Semmi vicces nincs már benne. Múltkor megnéztem, ha jól emlékszem talán egy poénon mosolyodtam el az egész műsor alatt. -
#3 azt nem úgy kell mondani hogy "MONGYON LE", hanem hogy "MONNYON LE!" -
#2 a cikk közepén nekem is felötlött, hogy hoppá, ez még csak ma lesz, úgyhogy ez valszeg spoiler....
de hát ez van...a világ nem dől össze és annyira nem is lényeges, inkább ez, mint ha egy rendes sorozatról spoilereztek volna , és azt olvastad volna el:)
eznefelül tényleg nem volt szép húzás... -
cptkilljoy #1 De hát én vagyok a barom, hogy az ilyen cikkeket elolvasom. De basszus! Ekkora spoilert nyomni a műsorba kerülés előtti délután... Anyááááám! Jobb ötletem nincs, mint, hogy "SZEKERES VIKTOR MONGYON LE!" Eddig sikerült az RTL reklámaiból ezt a csavart kihagyni és csak annyit elcsepegtetni, hogy Palik is át lesz verve. Bevallom, jó magyar szokás szerint én is szeretek kárörvendeni, de még jobban szeretem, ha nem minden poént lőnek el előre, és vannak azért meglepetések is. Erre a mi drága Viktorunk két kézzel maszatol bele a "műélvezetbe". Ilyenért egy jobbérzésű TV-s fórumon úgy bannolnak valakit, hogy még az ismerőse gépe sem fog soha többet bejutni arra a helyre.