66
  • Epikurosz
    mer lusta vok.
  • Epikurosz
    Hoppá!
    Ne csámcsogjatok a képen:
    BBC videjó itt.

Amúgy rájöttem a rossz képminőségre:

Valaki screenshoto csinált a tévéhíradóból, azért ilyen a kép!
    Egy rejtéllyel kevesebb.:-)

Maradjatok velem, mert hamarosan beszúrok két jópofa képet!

• Loverman
    miért is nem írtál te cikket belőle?
  • Epikurosz
    Bocsika, csak tegnapelőtt linkeltem be a hírt. Valahogy többnek tűnt.
  • Epikurosz
    Amúgy, kb. egy hete belinkeltem ide a hírt.
    Az SG-éknek ennyi időbe tellett cikekt írni belőle.
    Ha lettek volna emberevő ufók, már meg is ehettek volna minket ez idő alatt.
  • Epikurosz
    Lehet, hogy mobiltelefonnal csinálták a fotót.
  • Gladiator
    A rosszabb minőségű objektíveknek szokásuk elmosni és/vagy sötétebben ábrázolni a kép sarkait.
  • L3zl13
    A kráter olyan kicsi, hogy a becsapódott meteoritnak, ha az volt, nagyon kicsinek kellett lennie. Ha fagyott gázból lett volna, vagy zárványokban fagyott gázt tartalmazott volna, akkor a hőtől még a légkör magasabb részein elpárolgott volna, illetve a hirtelen elpárolgó gáz szétvetette volna a meteoritot.
    Ezzel együtt pedig (legalábbis a hír szerint) senki nem mondta, hogy "a meteoritok nem tartalmazhatnak semmi féle gázt".

"meg miért hazudoznának azok a falusiak? azt se tudják hogy azt a meteort eszik e vagy isszák.."
    Talán épp ezért találtak ki olyan dolgokat, amelyek ellentmondanak az eddigi megfigyeléseknek... :D
    És hogy miért? Lehet, hogy tévedtek. Lehet, hogy feltünési viszketegségük van, és kicsit kiszinezték a történenet. Ki tudja. Nem állítom, hogy biztosan hazudtak, de nem is alapoznék új tudományos elméletet kizárólag az ő szavukra.
  • superxaba
    Ez egy nemigaz.
    Meteorit Peruban és itt nem hallaccott, akkor az egy csel.
    Vagy Bush, vagy Bin Laden.
    De hogy csel, az biztooos!
  • Anteris
    elég egyszerű népek laknak arrafelé. Gyakorlatilag bármilyen misztikus dolgot azonnal bekajálnak.
  • balee66
    Az a baj, hogy nem vették ki a vízből a zokszigént....
    Pedig meg lett mondva minden helyi lakosnak, hogy a kráterben lévő vízben ne fürgyé' le, de azé is....
  • Tinman #15
    Roliika... neked mi a véleményed az ügyről?

Többiek: Nem röhög, nem gonoszkodásból kérdeztem
  • BiTee
    A belinkelt képeken már nincs ilyen elmosódás... csak ez hibádzik.. hm..
    Egyébként nem értem hogy az az arc aki mondta h a meteoritok nem tartalmazhatnak semmi féle gázt, az ezt mégis honnan tudja ilyen biztosan.. ismer minden a világegyetemben hánykolódó objektumot... meg miért hazudoznának azok a falusiak? azt se tudják hogy azt a meteort eszik e vagy isszák..
  • kricsi
    Most ásták bele magukat a földba a lények!!!:)

Majd mint a "Világok harca" c. filmben kijönnek is pufffff.
  • dronkZero
    Hát földönkívülinek földönkívüli...
  • DjDano
    Komolyan úgy csináltok mint ha egy meteorit becsapódása hihetetlen, földönkívüli dolog lenne....
  • DompR
    Jözzek a Zerg, a Borg, meg a Zélilyen egyszerre! Futááás
  • SötétBarom
    Némmá, pont ez van a blikk hátulján :|
  • Cat #8
    ne a képen rugózzatok már... itt van millió fotó még:
    http://news.google.com/news?hl=en&ned=us&ncl=1120936547&q=&ie=UTF-8&imv=1
  • Requiem88
    amúgy tényleg meg van buherálva... nagyítsátok ki és nézzétek meg jobban.
    egyébként szerintem azzal a meteorral idegen, mikroméretű életformák jöttek a földre akik bejutottak annak a 200 embernek az agyába, és lassan felemésztik őket, és szaporodni fognak bennük. aztán új áldozatot keresnek, és kiirtják a földet.
  • assdf
    Biztos ezt is a mars szonda csinálta amit itt teszteltek aztán igy lett panoráma kép...
    Vagy lehet hogy pont egy félresikerült mars szonda kráterét látjuk :D
  • Chris XT
    Ha a képre ránagyítunk, jól láthatóan van 6 csík, amelyek mentén olyan mintha össze lenne nyomva a kép, illetve mint egy durva jpeg tömörítés, csakhogy csak a vonalak mentén.
  • Archenemy
    A kep ugy nez ki, mintha tobb kepbol lenne osszerakva. Jol lathato a homalyos-szethuzott, es az eles-osszesurusodott texturak kozti ellentet.

Elobb ir, aztan gondolkodik olvtarsak kedveert nem azt mondom, hogy barmit is titkolnak, csak azt, hogy szerintem ez egy tobb reszletbol osszerakott foto, ennyi.
  • Vorpal
    fura blur van körülötte - PS el kivették AZUFÓKAt
  • NEXUS6
    Szerintem minnyá jőn Dévid Ducsovnyi, aztán mintát vesz a vízből, aztán pillanatokon belül szörnyek tenyésztődnek ki belőle, mint a Zevolúsönben.;)
  • Aviak
    Csak nekem tűnik eléggé zanzásnak a felvétel a kráter széle körül?