66
-
Epikurosz #26 mer lusta vok. -
Epikurosz #25 Hoppá!
Ne csámcsogjatok a képen:
BBC videjó itt.
Amúgy rájöttem a rossz képminőségre:
Valaki screenshoto csinált a tévéhíradóból, azért ilyen a kép!
Egy rejtéllyel kevesebb.:-)
Maradjatok velem, mert hamarosan beszúrok két jópofa képet!
-
Loverman #24 miért is nem írtál te cikket belőle? -
Epikurosz #23 Bocsika, csak tegnapelőtt linkeltem be a hírt. Valahogy többnek tűnt. -
Epikurosz #22 Amúgy, kb. egy hete belinkeltem ide a hírt.
Az SG-éknek ennyi időbe tellett cikekt írni belőle.
Ha lettek volna emberevő ufók, már meg is ehettek volna minket ez idő alatt. -
Epikurosz #21 Lehet, hogy mobiltelefonnal csinálták a fotót. -
#20 A rosszabb minőségű objektíveknek szokásuk elmosni és/vagy sötétebben ábrázolni a kép sarkait. -
L3zl13 #19 A kráter olyan kicsi, hogy a becsapódott meteoritnak, ha az volt, nagyon kicsinek kellett lennie. Ha fagyott gázból lett volna, vagy zárványokban fagyott gázt tartalmazott volna, akkor a hőtől még a légkör magasabb részein elpárolgott volna, illetve a hirtelen elpárolgó gáz szétvetette volna a meteoritot.
Ezzel együtt pedig (legalábbis a hír szerint) senki nem mondta, hogy "a meteoritok nem tartalmazhatnak semmi féle gázt".
"meg miért hazudoznának azok a falusiak? azt se tudják hogy azt a meteort eszik e vagy isszák.."
Talán épp ezért találtak ki olyan dolgokat, amelyek ellentmondanak az eddigi megfigyeléseknek... :D
És hogy miért? Lehet, hogy tévedtek. Lehet, hogy feltünési viszketegségük van, és kicsit kiszinezték a történenet. Ki tudja. Nem állítom, hogy biztosan hazudtak, de nem is alapoznék új tudományos elméletet kizárólag az ő szavukra. -
superxaba #18 Ez egy nemigaz.
Meteorit Peruban és itt nem hallaccott, akkor az egy csel.
Vagy Bush, vagy Bin Laden.
De hogy csel, az biztooos! -
Anteris #17 elég egyszerű népek laknak arrafelé. Gyakorlatilag bármilyen misztikus dolgot azonnal bekajálnak. -
balee66 #16 Az a baj, hogy nem vették ki a vízből a zokszigént....
Pedig meg lett mondva minden helyi lakosnak, hogy a kráterben lévő vízben ne fürgyé' le, de azé is.... -
#15 Roliika... neked mi a véleményed az ügyről?
Többiek: Nem röhög, nem gonoszkodásból kérdeztem -
BiTee #14 A belinkelt képeken már nincs ilyen elmosódás... csak ez hibádzik.. hm..
Egyébként nem értem hogy az az arc aki mondta h a meteoritok nem tartalmazhatnak semmi féle gázt, az ezt mégis honnan tudja ilyen biztosan.. ismer minden a világegyetemben hánykolódó objektumot... meg miért hazudoznának azok a falusiak? azt se tudják hogy azt a meteort eszik e vagy isszák.. -
kricsi #13 Most ásták bele magukat a földba a lények!!!:)
Majd mint a "Világok harca" c. filmben kijönnek is pufffff. -
#12 Hát földönkívülinek földönkívüli... -
#11 Komolyan úgy csináltok mint ha egy meteorit becsapódása hihetetlen, földönkívüli dolog lenne.... -
DompR #10 Jözzek a Zerg, a Borg, meg a Zélilyen egyszerre! Futááás -
#9 Némmá, pont ez van a blikk hátulján :| -
Cat #8 ne a képen rugózzatok már... itt van millió fotó még:
http://news.google.com/news?hl=en&ned=us&ncl=1120936547&q=&ie=UTF-8&imv=1 -
#7 amúgy tényleg meg van buherálva... nagyítsátok ki és nézzétek meg jobban.
egyébként szerintem azzal a meteorral idegen, mikroméretű életformák jöttek a földre akik bejutottak annak a 200 embernek az agyába, és lassan felemésztik őket, és szaporodni fognak bennük. aztán új áldozatot keresnek, és kiirtják a földet. -
assdf #6 Biztos ezt is a mars szonda csinálta amit itt teszteltek aztán igy lett panoráma kép...
Vagy lehet hogy pont egy félresikerült mars szonda kráterét látjuk :D -
Chris XT #5 Ha a képre ránagyítunk, jól láthatóan van 6 csík, amelyek mentén olyan mintha össze lenne nyomva a kép, illetve mint egy durva jpeg tömörítés, csakhogy csak a vonalak mentén. -
Archenemy #4 A kep ugy nez ki, mintha tobb kepbol lenne osszerakva. Jol lathato a homalyos-szethuzott, es az eles-osszesurusodott texturak kozti ellentet.
Elobb ir, aztan gondolkodik olvtarsak kedveert nem azt mondom, hogy barmit is titkolnak, csak azt, hogy szerintem ez egy tobb reszletbol osszerakott foto, ennyi. -
#3 fura blur van körülötte - PS el kivették AZUFÓKAt -
#2 Szerintem minnyá jőn Dévid Ducsovnyi, aztán mintát vesz a vízből, aztán pillanatokon belül szörnyek tenyésztődnek ki belőle, mint a Zevolúsönben.;) -
Aviak #1 Csak nekem tűnik eléggé zanzásnak a felvétel a kráter széle körül?