Valóság vagy csak ámítás a perui meteorit?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy nem vették ki a vízbõl a zokszigént....
Pedig meg lett mondva minden helyi lakosnak, hogy a kráterben lévõ vízben ne fürgyé' le, de azé is....

Tinman
Roliika... neked mi a véleményed az ügyrõl?

Többiek: Nem röhög, nem gonoszkodásból kérdeztem <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A belinkelt képeken már nincs ilyen elmosódás... csak ez hibádzik.. hm..
Egyébként nem értem hogy az az arc aki mondta h a meteoritok nem tartalmazhatnak semmi féle gázt, az ezt mégis honnan tudja ilyen biztosan.. ismer minden a világegyetemben hánykolódó objektumot... meg miért hazudoznának azok a falusiak? azt se tudják hogy azt a meteort eszik e vagy isszák..
Most ásták bele magukat a földba a lények!!!😊

Majd mint a "Világok harca" c. filmben kijönnek is pufffff.

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

dronkZero
Hát földönkívülinek földönkívüli...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DjDano
Komolyan úgy csináltok mint ha egy meteorit becsapódása hihetetlen, földönkívüli dolog lenne....

Jözzek a Zerg, a Borg, meg a Zélilyen egyszerre! Futááás<#banplz><#banplz><#banplz>
SötétBarom
Némmá, pont ez van a blikk hátulján :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ne a képen rugózzatok már... itt van millió fotó még:
http://news.google.com/news?hl=en&ned=us&ncl=1120936547&q=&ie=UTF-8&imv=1

Requiem88
amúgy tényleg meg van buherálva... nagyítsátok ki és nézzétek meg jobban.
egyébként szerintem azzal a meteorral idegen, mikroméretû életformák jöttek a földre akik bejutottak annak a 200 embernek az agyába, és lassan felemésztik õket, és szaporodni fognak bennük. aztán új áldozatot keresnek, és kiirtják a földet.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Biztos ezt is a mars szonda csinálta amit itt teszteltek aztán igy lett panoráma kép...
Vagy lehet hogy pont egy félresikerült mars szonda kráterét látjuk 😄

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Ha a képre ránagyítunk, jól láthatóan van 6 csík, amelyek mentén olyan mintha össze lenne nyomva a kép, illetve mint egy durva jpeg tömörítés, csakhogy csak a vonalak mentén.
A kep ugy nez ki, mintha tobb kepbol lenne osszerakva. Jol lathato a homalyos-szethuzott, es az eles-osszesurusodott texturak kozti ellentet.

Elobb ir, aztan gondolkodik olvtarsak kedveert nem azt mondom, hogy barmit is titkolnak, csak azt, hogy szerintem ez egy tobb reszletbol osszerakott foto, ennyi.
Vorpal
fura blur van körülötte - PS el kivették AZUFÓKAt

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

NEXUS6
Szerintem minnyá jõn Dévid Ducsovnyi, aztán mintát vesz a vízbõl, aztán pillanatokon belül szörnyek tenyésztõdnek ki belõle, mint a Zevolúsönben.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Csak nekem tûnik eléggé zanzásnak a felvétel a kráter széle körül?
← ElőzőOldal 2 / 2