2313
Bus Simulator 2008
-
olinolin #1588 Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads. NEKEM EZT IRJA KI...

-
TottiZsolt #1587 Én is leszedtem a hivatalos oldalról, és felinstalláltam, de semmi változás az állítólagos javítástól... Amúgy összességében nem rossz, így elsőre, csak az ideális kamerállást kell megtalálni, meg a gombokat hozzá, és jó lesz ez. Főleg, hogy lesznek hozzá majd kiegészítők.. -
olinolin #1586 VALAKI EGYBE RAKJA FEL VALAHOVBA KÖNYÖRGÖK! -
jah köszi -
Gibor #1584 én megtettem... de semmit nem javít szinte... -
Probald meg a kanyarodashoz a billentyuzet-erzekenyseget allito patch-et felrakni. -
TottiZsolt #1582 Nevano, ha jól értem, meghaladtad az óránkénti 300 MB letöltést az oldalról, de elvileg a következő órában tölthetsz megint... -
TottiZsolt #1581 Na, mire megtaláltam azt a gombot amivel az útvonalat lehet előhozni, le is tértem a helyes útról... Irányítás furcsa, hogy hirtelen reagál, ezen kívül eddig csak a nyelvezete a gond, bár amúgyis csak 1 lehetőség van buszra, és 1 útvonalra, aztán ha kész lehet tovább menni.. Mondjuk az jó pofa, hogy a jegyárat lehet emelni.. Na én már nem leszek egy kedvelt busztársaság látom előre
-
ezt írta ki alul megoldás? -
Sorry, this connection has reached the 300MB hourly download limit. Please try again later or upgrade to sendspace Max™ and enjoy instant, fast downloads without hourly limits. -
wáá nem jó
nem enged 3-nál többet leszedni! -
Én most szedem az elsőt!!:D -
TottiZsolt #1576 Ű köszi szépen!
-
Gibor #1575 ajtók: x c y -
olinolin #1574 nah bocs :) -
TottiZsolt #1573 Hát naja elsőre érdekes.. Főleg, hogy beállítási lehetőség nulla benne, vagy én nem találtam meg, bár sok lehetőség nincs hozzá... A hang így alap játékként tényleg kaki, alapjárat menet közben.. Hm, lehet várok amíg lesz valami angol nyelvi fájl hozzá, vagy valami, mert ez így nem állapot.. Remélem van beállítás benne, mert az ajtókat se tudtam kinyitni..
-
olinolin #1572 Hogy pontositsam :)
-
Gibor #1571 kifelejtettem a végéről a g betüt :D
-
Gibor #1570 Hogy nehiggyétek hogy haudok...
-
En? Koszi, de nekem pont eleg itt rendet tartani
, viszont a TottiZsolt vagy barki mas is szerintem szivesen elvallalja.
-
Gibor #1568 én igen... -
Gibor #1567 Hát irányítás nagyon érdekes... grafika szintugy.. hangokról nemis beszélek... na majd hat patch után addigis nézem a moddolási lehetőségeket... -
bajusza #1566 Igen, én vagyok. A Vbus-t nagyon ismerem, naponta játszok vele.
A BS2008-hoz is fogok majd készíteni valamit. Szerencsére van tutorial a buszkészítéshez. -
bebétől kérdezemakar e a másik forumba társ-admin lenni? -
Gibor #1564 Hüüüüü... bakker... érdekes... -
TottiZsolt #1563 bajusza, ugye Te vagy a nagy VBus fan? Mert ha igen, akkor remélem ehhez a játékhoz is alkotsz majd jó kis dolgokat, persze ha könnyen megoldható. Remélem idővel lesznek hozzá jó kiegészítők...
-
TottiZsolt #1562 bepe ha gondolod majd idővel csinálhatsz itt egy nagy takarítást, aztán egyszerűbb lesz a játékról beszélni a sok fölös komment nélkül.. De ahogy gondolod.. 
-
bajusza #1561 bizony ám. Nekiesek tölteni a BS2008-at, köszi nektek. -
másik fórumot akár lehetne használni a mostanság oly divatos off/spam/warez topiknak -
TottiZsolt #1559 Csak egyszer kell rájönni, hogy mi micsoda, utána már lehet tudni... De persze jobb, Mindenkinek, ha Gibor magyar nyelvre fordítja le az egészet..
-
Gibor #1558 igen német... ezszámomra gond de majd megoldom :D -
bajusza #1557 De pörög ez a topic, ez aztán a remek! -
TottiZsolt #1556 Bizony ne használjatok csúnya szavakat, a kutyafáját neki, hogy a macska rúgná meg! Fene vigye el... -
Tudom, hogy orultok (nagyon), de maradjunk a normalis tarsalgasi stilusnal / formanal! :) -
TottiZsolt #1554 Nekem már csak 1 kell, de már csak 35% van hátra a letöltésből
Ezekszerint tuti németnyelvű, ha Gibor patchről beszél.. Mivel csak ahhoz a verzióhoz jó a patch.. De sebaj, azért az 1 szóért előveszem majd a szótárat.. 
-
Gibor #1553 nem
mert kb 125kb/s a feltöltésem és 1óra... -
olinolin #1552 Gibor nem akarod egybe felrakni valahova -
olinolin #1551 nekem 6van lent -
TottiZsolt #1550 Magyarosítást el ne felejtsd majd megcsinálni.. 
-
olinolin #1549 nekem nem lehet pedig nekem is routereem van :S
Hogy pontositsam :)