2313
Bus Simulator 2008
-
Gibor #1628 láma xD -
olinolin #1627 láma XD -
Bazz lamazzatok le nyugottan! :D
Honnan tom leszedni? Valami link?
-
Javitottam a linket. -
mert ez a link:
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=bussim08 -
szerintetek? -
na? -
megoldjuk köszi, az a téma zárva van, túl sok értelme nincs linkelni :S -
bajusza #1620 hasonló nekem is, b****a meg! -
Gibor #1619 neked csak a szöveget kellene lecserélned odaadni bepe-nek ő meg kcsierélné a linket meg a képet :D -
Atszerkesztettem a Tomsteel priviben adott segitsegevel, remelem most mar jo. Viszont azon az odalon nekem azt irja a forum, hogy topik lezarva. -
Gibor #1617 deazis akár... -
nem inkább a bővebb info magyarul-t kéne átírni? -
jaja, de ahoz tomstell kéne. gondolom ő csinálta -
Gibor #1614 igen... valmi hasonló :D -
<A HREF="http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=bussim08" TARGET=_fnew>OFF/WAREZ/SPAM fórum</A> -
TottiZsolt #1612 Szerintem az angol nyelvű fórum helyére mehetne, csak átkell írni a kódon belül a szöveg OFF \ SPAM TOPIC-ra aztán kész, ha jól gondolom
-
Gibor #1611 esetleg ugyhogy működjönis? és mellete vlami ilyesmi lenne OFF Spam Warez és a szövegre kellene kattintani. :D -
TottiZsolt #1610 Én a saját nevemben köszönöm mégegyszer azoknak, akik segítettek a letöltésben, majd a feltöltésben is!
Így legalább már valóban a játékról tudunk majd beszélni, és nem csak képek, és videók alapján tudunk véleményt mondani. Köszi mégegyszer!
-
Linkeld OFF/WAREZ/SPAM fórum néven -
Gibor #1608 Bepe... ne így tedd be...
Akkor inkább linkeld... -
OK, megtortent. -
filby #1606 Helloka!Mien beállitással jáccotok?Ugyanis aza gondom hogy kb betölti a játékot és van hogy csak kriksz krakszot látok:) ha minimumra veszem a grafit akkor kcsiit elindul kb pár métert tudok menni és befagy a játék de még a Winfos is:S:(Patchet beraktam de semmit nem segitett:)
Gép:P4 3000ghz vidi kari ati x800pro256mb vivo és van 1 giga ram a gépbe -
izé, fórum -
nah, linkeld valahogy OFF/WAREZ/SPAM topiknak:D -
höhöhö
-
Sorry, the free service is at full capacity. k**va élet! -
TottiZsolt #1601 Beállítási lehetőségeket én nem találtam, pedig klikkeltem ahova lehetett de nem találtam. Csak hang beállítást, és kb. ennyi... -
Lehet valtoztatni a billenytuzet kiosztason? Merthogy nekem angol laptopom van, es ugyebar QWERTY kiosztasu, tehat az also soron nekem nem yxc van, hanem zxc... -
TottiZsolt #1599 Van forgalom, igen
-
Gibor #1598 ja.. de ritka -
Gibor #1597 najó akkor fel le balra jobbra, meg n ami a HUD -
Végülis van forgalom?? -
Gázt nem is adsz?:D -
Népszerű témák
1. Bus Simulator 2008
Nem semmi :)
-
TottiZsolt #1593 Én amit használok azok a nyilak az irányításhoz, aztán Y, X ,C az ajtók nyitásához, és N és M még hasznos, egyik a műszerfal, másik a térkép az útvonalhoz. Többet nem használok, indexet még nem kerestem meg. Ja és a számok a kameranézet váltáshoz. Röviden ennyi
-
Gibor #1592 yxc ajtók nyitása zárása, vb bal jobb index, m térkép, l lámpa, én ennyit használok :D -
Gibor #1591 Remélhetőleg az irányítással csinálnak vlamit... meg a grafikai igényekkel vagyis optimalizálással... AMugy aranyos kis gamé elvagyok vele... csak idegesítő mikor az első route 3.d részén elkezxdenek folyton sikongatni az utasok... -
Leírná valaki az irányítást? köszi -
Hát az irányítás még a bus driverben is sokkal jobb volt.