8
-
winnie #8 ha nem dolgozol, akkor neked is fogyna. ez nem spanyolviasz. -
angol #7 hája fogyik a pénz, meg másnak is, de legalább jók, kivéve amit a verébes ír nekik -
AljasGetto #6 Na nem mintha én szeretném ezeket, de a bulvár dolgokra mindig is lesz kereslet!
És szerintem a kis eminens, mindenttudó suttyók a vetélkedőben vannak ugyanolyan idegesítők, mint a fogatlan prosti meg kissebségi munkanélküli barátja... -
HJPOWER #5 Bagi & Nacsa Show -hoz sok sikert, tehetségesek, itt az ideje a visszatérésnek!
Off:
Mér? Most mondja azt valaki(bárki), hogy nem köti le ki*aszott módon egy ötfogú hátrányoshelyzetű lilaöltönyös dokkmunkás nemiélete a feleségének, a hugának a 12. unokatestvérével. NA? ÉÉÉÉljen mindörökké a Bazsi Só, meg a Moncsi Néni ;)
ÁÁÁÁ!!!
-
uTomi #4 Jó nyílván nem te vagy a célközönség hanem azok a nyugdíjas és egyéb elemek akik naphosszat rá érnek és semmi dolguk. Meg akik dolgoznak délelőtt és d.u-tán szintén kurvára unatkoznak. Szerintem. :D
-
Wittgen #3 Főleg semmilyet, mert akkor még dolgozom, ha meg nem, akkor hazafelé zötykölődök, más esetben pedig van fontosabb elfoglaltságom is, mint az agyamat zsibbasztani a talksókon. :-) -
winnie #2 " hogy a Balázs show, Mónika show miért nem lettek bukott műsorok."
mi a csodálkozás tárgya? a világon mindenhol sikeresek a délutáni talkshow-k, miért pont nálunk bukott volna meg? (ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy nem te vagy a célközönség, de te milyen napi talkshow-t néznél szívesen) -
Celeborn #1 Hm. Nekem azért tetszik ez a "bukott műsor" is. Én inkább azon csodálkozom, hogy a Balázs show, Mónika show miért nem lettek bukott műsorok.
Egyébként meg örülök a Nacsáék visszatérésének.