Szekeres Viktor

Új show-val tér vissza Bagi és Nacsa

Az elaggott komédiásokat megunó új generáció őket kiáltotta ki a modern magyar humor megmentőinek, s miután Fábry Sándor Showderében befutottak, kisvártatva saját műsorba, műsorokba kezdtek a kereskedelmi csatornákon.

Aztán a műsorok véget értek, egy ideig még az ATV-t is rebesgették új otthonukként, de végülis Hajdú Péter producerrel némi bulvárbalhé után szakítottak - azért, hogy 2007. szeptember 28-án (teljességgel érthetetlen módon) 22.00-kor a hatalmas bukásnak számító Okosabb vagy, mint egy ötödikes? című vetélkedő után térjen vissza önálló műsorral a népszerű páros.

Bizony, valahol fura, hogy a Médiacápa, avagy még mindig túlélni Bagi-Nacsát címre hallgató produkciót egy bukott műsor mögé száműzi a TV2, hiszen józan paraszti ésszel is egyértelmű lehet, hogy a vetélkedőnél szinte minden jobban teljesítene az RTL Klub nemsokára induló pénteki sorozatai ellen.

Mindenesetre az biztos, hogy Bagi és Nacsa visszatér és annyiban változik a műsor szerkezete, hogy míg eddig az általuk megszemélyesített figurákhoz keresték a szituációkat, addig az új műsorban az előre kitalált szituációkhoz fogják keresni, esetleg megkreálni a figurákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    ha nem dolgozol, akkor neked is fogyna. ez nem spanyolviasz.
  • angol #7
    hája fogyik a pénz, meg másnak is, de legalább jók, kivéve amit a verébes ír nekik
  • AljasGetto #6
    Na nem mintha én szeretném ezeket, de a bulvár dolgokra mindig is lesz kereslet!

    És szerintem a kis eminens, mindenttudó suttyók a vetélkedőben vannak ugyanolyan idegesítők, mint a fogatlan prosti meg kissebségi munkanélküli barátja...
  • HJPOWER #5
    Bagi & Nacsa Show -hoz sok sikert, tehetségesek, itt az ideje a visszatérésnek!

    Off:
    Mér? Most mondja azt valaki(bárki), hogy nem köti le ki*aszott módon egy ötfogú hátrányoshelyzetű lilaöltönyös dokkmunkás nemiélete a feleségének, a hugának a 12. unokatestvérével. NA? ÉÉÉÉljen mindörökké a Bazsi Só, meg a Moncsi Néni ;)
    ÁÁÁÁ!!!

  • uTomi #4
    Jó nyílván nem te vagy a célközönség hanem azok a nyugdíjas és egyéb elemek akik naphosszat rá érnek és semmi dolguk. Meg akik dolgoznak délelőtt és d.u-tán szintén kurvára unatkoznak. Szerintem. :D
  • Wittgen #3
    Főleg semmilyet, mert akkor még dolgozom, ha meg nem, akkor hazafelé zötykölődök, más esetben pedig van fontosabb elfoglaltságom is, mint az agyamat zsibbasztani a talksókon. :-)
  • winnie #2
    " hogy a Balázs show, Mónika show miért nem lettek bukott műsorok."

    mi a csodálkozás tárgya? a világon mindenhol sikeresek a délutáni talkshow-k, miért pont nálunk bukott volna meg? (ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy nem te vagy a célközönség, de te milyen napi talkshow-t néznél szívesen)
  • Celeborn #1
    Hm. Nekem azért tetszik ez a "bukott műsor" is. Én inkább azon csodálkozom, hogy a Balázs show, Mónika show miért nem lettek bukott műsorok.
    Egyébként meg örülök a Nacsáék visszatérésének.