Megrendült a Codemasters Colin McRae tragédiája hallatán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Repülõgép mûszerész és szerelõ vagyok, és pilótának készülök, ha valami nem tiszta, akkor velem vitatkozzatok, megmondom kinek van igaza!😊

MOK forever!😊

no risk, no fun

Ha gondolod, teljes melbedobással feszülj neki egy 13 évesnek... Mutasd meg neki, mit tud a nagy repüléstechnikai szagértõ...

Molnibalage
Az autorotációról itt még nem hallott senki????

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez nem az ellenkezõje, hanem egy másik dimenziója a kérdésnek.

Kivéve ugye, ha fogja magát, és felrobban, mint esetünkben. Amúgy ilyenrõl még nem is hallottam, ti?

Molnibalage
Kisfiam most akkora baromságot írtál, hogy ehaj. Kifejtsem bõvebben?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Balumann
Én pont az ellenkezõjét hallottam, hogy a helikopterek vezetése sokkal bonyolultabb, nehezebb, és veszélyesebb mint egy repülõé (nem a nagy utasszállítóénál).

R.I.P.

Rest In Peace...

Sohasem felejtünk el Colin McRae (1968-2007)

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

zOMG: Nem mondasz baromságot ez tényleg így van, de talán én a 25 métert keveslem, de lehet hogy elég. Amúgy Rest In Peace.
drizzt1666
nyugodjék békében<#schmoll2>

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

a hír sajnálatos... nyugodjék békében
de a repülövel te elnem vitorlázgatsz elméletileg a helikopterba van nagyobb esélyed túlélni ha leáll a motor mert a rotornál ott az autórotáció egy bizonyos magasság felett amivel már lelehet tenni a gépet viszont ehhez kell némi magasság 25 méter felett ha jólemlékszem de nem akarok hülyeséget mondani

Baby, you really light my fuse. Wops! &#65279;Damn, premature detonation!

ha egy helikopter zuhan az sem kõ.. egy bizonyos magasságig nincs vele gond..
Colin McRae-nak (és a többi áldozatnak is!) RIP.
Ellenben pár nappal halála elött volt olyan pletyi, hogy a köv. generációs Codemaster rally stuffok már nem a nevével jönnek ki. Lehet a halála miatt még is?

Azért örömmel látom, hogy a nagy megrendülés közepette maradt idejük a termék magasztalására is.
McRae-t én csak a munkássága alapján ismertem, ott viszont valóban a legjobbak egyike volt. Szomorú, hogy véget kellett érnie.
Ha egy repülõ tönkremegy még mindig lehet vitorlázgatva ügyeskedni, több esély van túlélni. Ha egy helikopter megy tönkre... zuhan mint a kõ 😞(

R.I.P.

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.

R.I.P.

és még hogy a legbiztonságosabb módja az utazásnak a repülés...

Petter Szajmon
Örökké emlékezetes marad az agressziv vezetési stilusárol amiért köztük én is megkedveltem. R.I.P.

czky
Hát igen. Ez nagy tragédia! Nyugodjon Békében!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nemrég Richard Burns és most Õ is... R.I.P.