21
-
Tripax #21 Na tessék most lebuktam a Brazil cserjésemmel, meg az illegális halásztelkemmel. De várjunk csak a képen ki az a feleségemmel???
-
kanyecs #20 azért is késhetnek a felvételek, mert mindig meg kell várniuk, hogy egy adott területen ne legyen egy felhő se. -
AbyssLord #19 Na most lehet majd látni, hogy ki keveri a nagyobb sz@rt. Akik a leghangosabban tiltakoznak ellene, azoknak van a legtöbb titkoni valójuk. Szóval én a hatósági szervek helyében egy alapos házkutatást végeznék a tiltakozóknál.
-
HENCIG #18 Személyiségi jogok?
Nekem semmiféle titkolnivalóm nincs!
Úgyhogy rólam élőben is mehet! -
HENCIG #17 MIKOR fog müxeni?
:O -
juharfalvi #16 A cikk nem tér ki rá, de nyilván még érvényben van a Google időbeli önkorlátozása, ami azt jelenti, hogy kb. 3 éves képek kerülhetnek csak nyilvánosságra, nyilván biztonsági okokból, de a személyiségi jogokat is lehetne említeni. Nem lehet hibának tekinteni, hogy relatíve régi képek vannak fent. Ennek a műholdnak a tűéles képeit tehát majd 2010 körül élvezhetjük... -
nagylzs #15 Szerintem a titkos katonai bázisok egy jó része egy pajtának néz ki a sivatag közepén, a lényeg a föld alatt van. A térképről leradírozni nincs sok értelme mert nem csak amcsi műholdak vannak ám. Máshogy kell elrejteni őket. Pl. vegyi üzemnek álcázni... -
"Az amerikai törvények meglehetősen szigorúak ugyan a kérdésben, hiszen polgári célokra legfeljebb 50 centiméteres felbontást tesznek lehetővé"
miért is? amúgy mi van, azokkal a létesítményekkel, amelyek elvileg titkos katonai bázisok? azokat leradírozzák a google earth térképeiről? -
Magyarszív #13 ez jó volt, és méghozzá lehet is benne vmi:D
"Kedves külföldiek, jöjjenek el Közép-Európa legdinamikusabban fejlődő országába, Magyarországra, ahol már évek óta folynak az építkezések, néha a kész(nem sok ilyen van) épületek egész véletlenül összedőlnek és akkor újból kezdünk mindent. Igen, nálunk minden lehetséges, fő profilunk a politikai elit meggazdagítása és nemzettársaink elszegényítése. Mert megérdemeljük:) De mi büszkék vagyunk magunkra ennek ellenére és szeretettel várunk minden idegent, mert minden más nemzet tagjait többre becsülünk, mint saját magunkat. Igen, igen:)" -
Jó, hogy a nagy épitkezések idején készitették a képeket,
legalább aki megnézi - ugyérzi itt gőzerővel halad az ország.DDD
A nagy stagnálás és reformok nem olyan izgalmasak,D -
Magyarszív #11 hát nem tudom, Pestnek sztem a nagyrésze még a régi képekből van felépítve, a Sportaréna is még épülőfélben van, pedig már nem most volt az se, ugye:) -
vax #10 azért van, hogy a 15.kerületben még épül az Ázsia center a képeken és a Média Markt még nincsen a Pólus centerhez hozzá építve. :) -
akela572 #9 pontos miskolci térkép kellene, mert ez ígynem jó.
nem látom az utcánkat tisztán
-
Te miről beszélsz? 2007-es budipest nagyrésze. Sőt már 3d-s modellek is vannak a híresebb építményekről. -
Zro #7 A totális megfigyelést már megvalósították. Látod ez is bele tud nézni a pénztárcádba :) Az átlag halandó viszont ehhez nem fér hozzá. Ha például az Alpokról, napi firssítésű részletes tér-képek lennének fenn, az király lenne, segítene megtervezni a túrákat. -
Zro #6 A totális megfigyelést már megvalósították. Látod ez is bele tud nézni a pénztárcádba :) Az átlag halandó viszont ehhez nem fér hozzá. Viszon nagyon jó lenne, ha mondjuk pl Alpokról, napi firssítésű részletes tér-képek lennének fenn, nagyon jól lehetne megtervezni a túrákat. -
m3200gt #5 Én csak azt nem értem, hogy Budapestről akkor miért 2000 -es képek vannak fennt? -
pfff.
Majd akkor szóljatok ha a föld teljesen 3d-ben lehet kukkolni. -
gpeeter #3 A nagytestvér mindent lát. :) Még jó, hogy Magyarországon (főleg a kisebb helyeken) még nem kell félni ettől. :P -
AranyKéz #2 A végén a totális megfigyelést a Goggle Maps fogja megvalósítani XD
-
Hajrá!