21
  • Tripax
    Na tessék most lebuktam a Brazil cserjésemmel, meg az illegális halásztelkemmel. De várjunk csak a képen ki az a feleségemmel???
  • kanyecs
    azért is késhetnek a felvételek, mert mindig meg kell várniuk, hogy egy adott területen ne legyen egy felhő se.
  • AbyssLord
    Na most lehet majd látni, hogy ki keveri a nagyobb sz@rt. Akik a leghangosabban tiltakoznak ellene, azoknak van a legtöbb titkoni valójuk. Szóval én a hatósági szervek helyében egy alapos házkutatást végeznék a tiltakozóknál.
  • HENCIG
    Személyiségi jogok?
    Nekem semmiféle titkolnivalóm nincs!
    Úgyhogy rólam élőben is mehet!
  • HENCIG
    MIKOR fog müxeni?
    :O
  • juharfalvi
    A cikk nem tér ki rá, de nyilván még érvényben van a Google időbeli önkorlátozása, ami azt jelenti, hogy kb. 3 éves képek kerülhetnek csak nyilvánosságra, nyilván biztonsági okokból, de a személyiségi jogokat is lehetne említeni. Nem lehet hibának tekinteni, hogy relatíve régi képek vannak fent. Ennek a műholdnak a tűéles képeit tehát majd 2010 körül élvezhetjük...
  • nagylzs
    Szerintem a titkos katonai bázisok egy jó része egy pajtának néz ki a sivatag közepén, a lényeg a föld alatt van. A térképről leradírozni nincs sok értelme mert nem csak amcsi műholdak vannak ám. Máshogy kell elrejteni őket. Pl. vegyi üzemnek álcázni...
  • Darth Sith
    "Az amerikai törvények meglehetősen szigorúak ugyan a kérdésben, hiszen polgári célokra legfeljebb 50 centiméteres felbontást tesznek lehetővé"
    miért is? amúgy mi van, azokkal a létesítményekkel, amelyek elvileg titkos katonai bázisok? azokat leradírozzák a google earth térképeiről?
  • Magyarszív #13
    ez jó volt, és méghozzá lehet is benne vmi:D
    "Kedves külföldiek, jöjjenek el Közép-Európa legdinamikusabban fejlődő országába, Magyarországra, ahol már évek óta folynak az építkezések, néha a kész(nem sok ilyen van) épületek egész véletlenül összedőlnek és akkor újból kezdünk mindent. Igen, nálunk minden lehetséges, fő profilunk a politikai elit meggazdagítása és nemzettársaink elszegényítése. Mert megérdemeljük:) De mi büszkék vagyunk magunkra ennek ellenére és szeretettel várunk minden idegent, mert minden más nemzet tagjait többre becsülünk, mint saját magunkat. Igen, igen:)"
  • Vorpal
    Jó, hogy a nagy épitkezések idején készitették a képeket,
    legalább aki megnézi - ugyérzi itt gőzerővel halad az ország.DDD

A nagy stagnálás és reformok nem olyan izgalmasak,D
  • Magyarszív #11
    hát nem tudom, Pestnek sztem a nagyrésze még a régi képekből van felépítve, a Sportaréna is még épülőfélben van, pedig már nem most volt az se, ugye:)
  • vax
    azért van, hogy a 15.kerületben még épül az Ázsia center a képeken és a Média Markt még nincsen a Pólus centerhez hozzá építve. :)
  • akela572
    pontos miskolci térkép kellene, mert ez ígynem jó.
    nem látom az utcánkat tisztán
  • Sanyix
    Te miről beszélsz? 2007-es budipest nagyrésze. Sőt már 3d-s modellek is vannak a híresebb építményekről.
  • Zro
    A totális megfigyelést már megvalósították. Látod ez is bele tud nézni a pénztárcádba :) Az átlag halandó viszont ehhez nem fér hozzá. Ha például az Alpokról, napi firssítésű részletes tér-képek lennének fenn, az király lenne, segítene megtervezni a túrákat.
  • Zro
    A totális megfigyelést már megvalósították. Látod ez is bele tud nézni a pénztárcádba :) Az átlag halandó viszont ehhez nem fér hozzá. Viszon nagyon jó lenne, ha mondjuk pl Alpokról, napi firssítésű részletes tér-képek lennének fenn, nagyon jól lehetne megtervezni a túrákat.
  • m3200gt
    Én csak azt nem értem, hogy Budapestről akkor miért 2000 -es képek vannak fennt?
  • tothzozo
    pfff.
    Majd akkor szóljatok ha a föld teljesen 3d-ben lehet kukkolni.
  • gpeeter
    A nagytestvér mindent lát. :) Még jó, hogy Magyarországon (főleg a kisebb helyeken) még nem kell félni ettől. :P
  • AranyKéz
    A végén a totális megfigyelést a Goggle Maps fogja megvalósítani XD
  • immovable
    Hajrá!