Emmy-díjkiosztó: Meglepetések a tévés Oscaron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kórházsorozat persze - (nem olyan, mint a house, ami csak egy kórházban játszódó krimisorozat), de éppúgy akció is, hiszen érdemes megnézni az 1x03-1x10-es részeket, hogy mekkor anagy pörgés, szinte nulla magánélet és leállás van bennük. folyamatosan események zajlanak, sprioccel a vér, halálközeli szituációk, vagyis igazi eksönmúvis pörgés.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
PB-t nem mondanám kommersznek, nem nagyon volt még szökõs, ennyire a börtön falain belül játszódó sorozat...
nem értem mi ez a kommerszfóbia.
nyilván egy random nyomozós sorozat (house, csi)egy akciósorozat (pb, 24, er) vagy egy szappan, a kommerszbe tartozik. kábé az nem kommersz, ami kábelen megy. vagyis annak az 50%-a.
a pb csontkommersz, kommerszebb talán nincs is (igazi béfilmes erények, semmi gondolkodás, puszta szórakoztatás): látom, hogy mekkora tömegsorozat warezileg.
Kiváló színész, fel se figyeltem rá a Csillagkapu óta. De mi az a Practice c. sorozat? Winnie? 😄
persze, ha a pushing daisies nagy siker lesz az idén, akkor ezt vissza fogom vonni.
Nem arról beszélek, mert tényleg jól játszik meg minden, de szerintem abban asorozatban az összes szereplõ nagyon jól játszik!
arról nem is beszélve hogy Linette nem is komikus karakter anynira! pont hogy õ inkább az ilyen komolyabb a 4 feleség közül!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Dennis Leary pedig nagyon jól játszik.
Sõt hirtelen nem tudnék gyenge karaktert sem mondani a sorozatból.
Egyébként nagyon jó a Rescue Me, csak ajánlani tudom mindenkiek.
Azt viszont valaki elárulhatná, hogy Dennis Leary hogy került a jelöltek közé a Legjobb drámai színész kategóriában. Abban a sorozatban én még nem láttam drámát...