104
  • Elveon
    Várjuk az élménybeszámolókat!
  • Scapolite
    Na milyen??
    Holnapra talán én is kiprószálhatom!
  • Röfikapitány
    Az xbox-sky on is fenn van tényleg ebben a pillbe tették fel kár hogy ott nincs megfelelő feltöltésem
  • Röfikapitány
    Hol is van ez?
  • Sland
    Project Gotham Racing 4 XBOX360-CCCLX
    Region Free
  • Elveon
    Első 10 perc a játékból!
  • examinee
    PGR 3-al szoktátok még nyomni? Nyomhatnánk magyarok esténként.
    Ha valkit érdekel irjon.
  • Elveon
    Autó és motorlista!
  • Fejes021
    Hát ez leszúrhető a videókból, de ha már kész van a játék és (állítólag) a demót csinálják akkor vmi konkrétabbat is kiadhatnának.

Egyébként csatlakozom a listához egy 5ös bömössel. (nürnburg ring video+ kép)
  • Elveon
    1957 Maserati 250 F, 1963 Chevrolet Corvette Sting Ray, 1978 Lamborghini Countach LP400, 1993 Toyota Supra Turbo, 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano. Ezek az autók benne lesznek és még sok más típus.
  • Sland
    Van már valami autó és motor lista?
  • Fejes021
    Há ja én is furcsálltam hogy ilyen izomluxus autókkal kell havon menni.
    Sztem inkább csak fun lesz amúgy meg mindenki normál körülmények között dönget majd.
  • Elveon
    Véresre sírjuk itt a szemeinket, hogy nem veszel fos-zolt, nem is tudom mi lesz velünk nélküled.
  • Elveon
    Talán egy rallis játékban jobban kijönne a hó élménye, majd meglátjuk itt milyen lesz.
  • Fejes021
    A nürnburgring csak hóval lesz vagy anélkül is. Mert így pár kört megy rajta az ember aztán ráun az állandó csúszkálásra.
  • Elveon
    verseny havas pályákon!
  • Fejes021
    Nemtom hol van ehhez a "gagyi" város kidolgozottsághoz mondjuk pölö az NFS Carbon. Egyébként meg 300-nál amúgy se arra koncentrálsz, hogy mi van a kirakatokban.
  • Csabesz6
    pf.
    mondjuk a game nem erdekel engem sem.
  • DJ BP
    eső még mindig gagyi a város kidolgozottságához képest, meg az autó fénye a sötétben, replayben, az is kiváló, de az eső...
  • Calver
    "Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa zoolee vagyok."
  • Gabe18
    Szerintem jobb is így mindenkinek...
  • zoolee
    Nah, hát ezért se fogok fos-zolt venni..-.-
  • Shenmue26
    Aranylemezre került és felkészült a startot jelző pisztolydördülésre a negyedik Project Gotham Racing. Az eredetileg Dreamcaston MSR néven startolt, majd az Xbox nyitányára is átcipelt és átnevezett autós őrület október 12-én szakítja át a célvonalat, ha esik, ha fúj. Motorok és extravagáns sportautók csapnak össze egymással, hogy eldöntsék, ki is a sebesség igazi királya - jó kis levezetés lesz az intenzív HALO3 partik után.
  • Elveon
    Project Gotham Racing 4 realisztikusság!