Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jack0101
Ha itt a Yes-re megyek, akkor ezt hozza ki megint:

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

jack0101
Sziasztok!

ÕÕ, én most felraktam, és én neten szeretnék jáccani vele, de amikor csinálnám a netes profilét,
megcsinálom.
Itt beírogatom a nevet, amit szeretnék, és ezután tölt, és mindig ezt hozza ki:

Na, ilyenkor mit kéne csinálni??
Kérlek titeket segítsetek ha tudtok!
És segítsé alatt nem azt értem, hogy pl menj, és vedd meg ezedetiben, hanem valami segítséget, ami használhat is.
Elõre is köszi mindenkinek😄

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

danny94
ezt ,h érted???
amikor elindítod a játékot ,akkor sötét a kép ,de amikor kihúzod a netkábelt ,akkor rögtön elindul???

SötétBarom
VAgy a zombájos partiba csak kezdés elõtt lehet beszállni?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
hamchin igen

CODban nem látok servert.

JaSoN HuNTeR
pedig bentvagy 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem megy még így se??? Nekem se segített semmi se patch se ujratelepítés... Viszont ahogy kihúzom a netkábelt rögtön megy. Próbáld tiltani a tûzfalba is hogy csatlakozhasson a netre.
SötétBarom
nem látok servert

JaSoN HuNTeR
nincs megoldás😊 Vársz. Patch fentvan?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Senki erre? 4256
JaSoN HuNTeR
jobb ha 1.1 es lanfixet/patchet használok?

JaSoN HuNTeR
1.0.1.5 verzióju hamachi kell!!! Gyertek minnél többen a Hamachi szobába xD nekem eddig 10 menet max a rekordom xD onnan már durva 😊

i d d q d , i d k f a , noclip meg ilyenek <#idiota><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Csíííííít vazzee 😛

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

SötétBarom
Nekünk 13 a beszt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeWyTy
Hogy a rákba addig?
Nekem haverral nemsikerül a 10.szinté tovább jutni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

hogy a fas*ban van ennyire túlhúzva az a 4800-as proci? <#conf>

Procinkat dolgoztatja stbstb mivaaaaan?😄
Szebb a cod4-nél? Talán...Épphogy... Kb feleannyira fut? Igen...Proci?
C2D e8400 3.6ghz 2db gt oc sli vs X2-4800 3.2 ghz 2db gt sli.... Szaros 5-10 fps különbség...A két proci között ennél jóval vastagabb különbség van baz...😄😄😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Pedig mûködik, most néztem meg.

- internet megy?
- Hamachi be van kapcsolava? Bal alsó gomb
- Kisbetû, nagybetû számít amikor beírod.
Palesz2
Ha rekordot csinál valaki zombin, az szljon 😊

NEkem annyi hiba van a gameban hogy nagyon lassan tölti be a játékot! Mintha meghalna a gép! Kell neki egy olyan jó 5 perc valakinek valami megoldása erre a problémára?!
szeva az miért van hogy ha beirom ezeket a hamaciba, akkor az irja nem létezik a hálózat?! thx
JaSoN HuNTeR
aki akar zombizni az jöjjön ide.
hamachi:
szoba: laggXD
pass: CODwaw

ott majd megadom az msnem😊 és majd tudunk bármikor dumálni 😊

Na ez a nagy talány. Tegnap játszottunk Coop-ot. Nagy lelkesen összetrombitál a csapat, vagyunk 4-en. Ebbõl kettõ látja egymást és hol betud lépni, hol nem egymáshoz. A harmadik látja ezt a kettõt, de de nem tud belépni, én meg senkit nem láttam 😊 Gõz erõvel mindenki elkezdte túrni az internetet, hogy akkor mit kell csinálni. Találtunk sok jó ötletet, de kicsit zavaros volt, pláne ami itt volt leírva. Áemberek pls úgy adjatok tanácsot, hogy próbáljátok beleképzelni annak a helyzetébe, aki még nem tudja azt, amit ti már tudtok.

Na szóval túrtuk az internetet. Sok próbálkozás után az alábbiakkal tudtunk játszani:

Hamachi 1.0.1.5.
LANfix #1 a gamecopyworld-rõl(ez egy indító fájl, nem írja felül a meglévõt, be kell másolni a játék könyvtárába és klikk erre a játék indításához)

A vicc az egészben, hogy még így se mûködött rendesen, hamachi verziótól és lanfix-el indítástól függetlenül volt aki mindig látta a másikat.

Szóval hamachi fenti verzió + lanfix exe-vel indítás. Hostoltam, aki látott mindig az bejött, más nem látott. Na mondom elindítom, megnézzük megy-e. Ment. Ahogy kiléptem a játékból, láss csodát! Mindenki látta a hosstomat és kezdõdhetett a hentelés.

Ma este is lesz kiváncsi vagyok sikerül-e megint összehozni 😊

The Protector
Nekem az lenne a kérdésem h tudok ezzel is úgy multizni mint a 4-el?xfire-val toltam azt.Xfire indít,serverre fel és megy.Vagy ezt már azzal nem lehet.Vki elmagyarázná vagy kiokosítana h mit kéne tennem h multizhassa vele.1hetet voltam kórházban,operáltak meg minden szal lemaradtam egy kicsit.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A Hamachi virtuális LAN hálozatot hoz létre. MAgyarul olyan mintha LAN-ba lennének összekötve a számítógépek, csak az interneten keresztül. Amennyiben megy a Hamachi, akkor mindig LAN-ba kell játszani, az momentum, hogy pár kilóméterre vagytok ne zavarjon ebben.

Hamachi kezelõfelületen alul van három gomb. A középsõ, aminek háromszog alakja van ott tudsz szervert létrehozni vagy csatlakozni. "Belépés új hálózatba" beírod a szerver nevét és ha van akkor a jelszót és kész. Persze elõtte a balszélsõ gombbal be kell kapcsolni a Hamachi istent. Ha beléptél a szerverre látod kik vannak ott, aki fehér az online.
bujcsik555
router?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hi!
Nálam az a baj, hogy nem látom a server-t amit a haverom csinál coop módban, õ látja az enyémet viszont nem tud hozzám csatlakozni. Hamachi la nfix exe semmi nem segít. Mi a baj?
mikor megy ez a server? mert én beirtam a hamaciba a címet és a jelszót! ennyi az egész? mert azt irja ki, " nem létezik a server"
danny94
hát nekem ez nem jött be...

valaki leirná mi a hamaci lényege?! felraktam a legujabbat. hogyan tudok csatlakozni ?! a "hálózat neve" sorba kell beirni valamit?vagy hogyan mûködik THX!
Seithennin
hm nekem valahogy nem hozta azt a feelinget amit szeretek a CoD ban pedig én fanatikus vagyok😛 Az meg fõleg lehangolt hogy nincs több 2.vh CoD mert jó persze a 21. századi is jó volt de ez mindig hiányozni fog:S arról nem is beszélve hogy pl a BiA sorozat milyen sikeres és csak 2. Vh szal ebben még van szerintem... és milyen jól nézne ki a CoD 1 ilyen graffal... béke poraira

Neharagudj de lehet hogy elkerülte a figyelmem mikor ebbe a témába 16-odjára kért segítség után zsigerböl dobtad a választ...
Palesz2
Csináltam egy Zombi Mod rekordok gyüjtõ oldalt.
http://cod5zombies.co.cc/
Ha valakinek van Zombi modba rekordja akkor küldje.

Senki nem akar most Coop Zombizni Hamachin?

steam, origin: ACE_hun

csuszi
én úgy tom, hogy ebben volt elõször lean.

MJ rulz Pink Team The Only One

L H Oswald HUN
Szevasztok!
Kár ezen vitatkozni, hogy szar a játék, meg eszi a gépet, mert annak idején a CoD4 is ilyen volt, amíg ki nem jöttek hozzá a javítások.
Majd ezt is szépen beoptimalizálják... (remélem minél hamarabb)

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Balumann
"És ugye ezzel együtt a motor egy fantasztikus multi-t teremtett, ahol soha nem tapasztalt irányítás, és sebességet láthattunk."
Soha nem tapasztalt irányítás? Miért mi újdonság került az irányításba a CoD szériában, vagy mitõl lenne különleges?)
Sebesség és irányítás? Pl. UT2003 vagy 2004 multiban (mondjuk amikor 20-an vannak legalább, tdm-ben vagy onslaught-ban), Joint Operations, Fear (multiplayer).

Én is szeretem a CoD -ot, multiban is nagyon szerettem az United Offensive-t és a CoD 2-t is egy ideig (4-et már csak eleinte tudtam élvezni), de ez azért túlzás amit írtál.

Sziasztok!
A következõ problémám van. Feltettem a játékot. Elindítom, választom hogy solo, azon belül nehézségi szint, és a játék elindítása helyett visszadob a "fõoldalra" ahol a solo/multiplayer/options menük vannak. Csinál bárkinek is hasonlót? Légyszíves segítsetek ha tudtok.
Köszi!
DarkSector
Nekem ilyen lanfixek nem kelettek.
csak benyomod hamachit.
1.0.1.3 a legjobb
Indítod a játékot, akkor Host Lan a Cooperativ opcióban, és Setup Game-ben be kell állítani a játékosok számát, meg pályát, stb.
Ezután haver cxsatlakozzon rád, a menüben hogy Find...
És fent az INTERNET-szót állítsátok LAN-ra, és ekkor be fog ugrani a lista ablakban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gerisone
Hogyan lehet coop-ozni? hamacsin keresztül? minden le van szedve. lanfix meg minden. mi a port amit a /connect ip:?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

DarkSector
Van egy kis pont , az I-n amit nem vettél észre.

Itt nem U3-ról van szó.
Ismered a CoD szériát.

Kellõen letisztult , szépen futó éles grafikájáról volt ismeretes.
Egy motor, ami nagyon skáig kiszolgált minket.
És ugye ezzel együtt a motor egy fantasztikus multi-t teremtett, ahol soha nem tapasztalt irányítás, és sebességet láthattunk.
Nem létezik még egy ilyen fps aminek a multijában ennyire gyorsan lehet mozogni, annyire jól ki van dolgozva a pálya a nagyságához képest, ennyire szépek a fegyók , ennyire pontossan lehet célozni.
Játsz monnyuk egy doom motoros játékkal multiban, vagy egy unrealos játékkal.

Most egyetlenegy fontos eltérés van.
a Procinkat dolgoztatja meg a játék, mert egy hiteles háborút akartak a készítõk, sok mozgással robbanással, meg mindenféle effectekkel.

Víz? Milyen legyen a víz? Énnekem nem szúrt szemet , hogy valami probléma lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szevasztok!
A japánok sûrûn beszéltek németül a világháború idején?
Mert az "kapcsolj ki 3 aknavetõ állást" pályán németül karattyolnak 😊
(elötte nem volt ilyen, utána ... még nem tudom)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

The Protector
Nem te az biztos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

V43 1105
http://www.youtube.com/watch?v=wf_WBiGdmJk

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MEGOLDÁS ha nem indul a single!!! HÚZD KI A NETET S MEGY! Nah ki a király? 😉
 Evil
Hát igen, Far Cry 2 és hasonlók 50-60fps el vígan játszhatóak,
de ebben amikor fõként csak 125fps el lehet rendesen játszani röhejes...
Grafikai fejlõdésnek azt a vizet pedig nem nevezném ami a játékba bekerült. Egyetlen jó dolog a testek szétszakadása, de annak azért ennyire nemkéne megennie a gépeket. Úgy átlagosan szerintem a Cod5 kb 50% al rosszabbul fut mint a Cod4.

Nemtudom ki hogy veszi, szerintem annak tehetõ be hogy kapkodtak és nem optimalizálták a játékot rendesen, talán a trenchyard minél elõbb pénzt akart bezsebelni látván a cod4 sikerét. Amit persze ennek a játéknak köszönhetõen leis nulláztak. Egy évet még igazán elbírt volna ennek a megjelenése és további fejlesztése.

Wreck86
Aha!Esetleg ilyen zombis megmozdulásról tudnál video linket adni pl youtube?
szívesen megnézném😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

V43 1105
Tulajdonképpen, "móka" lenne a haverokkal 4-en összeszárva egy romos bunkert kell bevédenetek, de egyébként megtalálható a jól megszokott sima multi player is !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fejlesztés ember fejlesztés?😊
e8400 3.8ghz-n, 4gb ocz reaper, 2db 8800gt oc sli nemelég ennek a játéknak 100 fps fölé? Menyjmár.😄DDDD
Épphogy szebblett a 4-hez képest és mint mondtam 4-ben bõven 100 fölötti fps-eket kapok...
Csak hogy érezd:
4800x2 3200mhz --> ugyebár jóval gyengébb proci...A 2db gt-vel azzal a konfiggal kb 5-10 fps-el dobott (márhadobott) kevesebbet...
Vicc...
A szaggatás nemszaggatás egy dolog ezse szaggat de multiba kell az fps,nah abból biza nemad a game....
Nézegettem teszteked, 2db gtx 260-al 70-80 fps? Neviccelõdjünk már baz😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n