Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÕÕ, én most felraktam, és én neten szeretnék jáccani vele, de amikor csinálnám a netes profilét,
megcsinálom.
Itt beírogatom a nevet, amit szeretnék, és ezután tölt, és mindig ezt hozza ki:
Na, ilyenkor mit kéne csinálni??
Kérlek titeket segítsetek ha tudtok!
És segítsé alatt nem azt értem, hogy pl menj, és vedd meg ezedetiben, hanem valami segítséget, ami használhat is.
Elõre is köszi mindenkinek😄
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
amikor elindítod a játékot ,akkor sötét a kép ,de amikor kihúzod a netkábelt ,akkor rögtön elindul???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
CODban nem látok servert.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem haverral nemsikerül a 10.szinté tovább jutni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szebb a cod4-nél? Talán...Épphogy... Kb feleannyira fut? Igen...Proci?
C2D e8400 3.6ghz 2db gt oc sli vs X2-4800 3.2 ghz 2db gt sli.... Szaros 5-10 fps különbség...A két proci között ennél jóval vastagabb különbség van baz...😄😄😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- internet megy?
- Hamachi be van kapcsolava? Bal alsó gomb
- Kisbetû, nagybetû számít amikor beírod.
hamachi:
szoba: laggXD
pass: CODwaw
ott majd megadom az msnem😊 és majd tudunk bármikor dumálni 😊
Na szóval túrtuk az internetet. Sok próbálkozás után az alábbiakkal tudtunk játszani:
Hamachi 1.0.1.5.
LANfix #1 a gamecopyworld-rõl(ez egy indító fájl, nem írja felül a meglévõt, be kell másolni a játék könyvtárába és klikk erre a játék indításához)
A vicc az egészben, hogy még így se mûködött rendesen, hamachi verziótól és lanfix-el indítástól függetlenül volt aki mindig látta a másikat.
Szóval hamachi fenti verzió + lanfix exe-vel indítás. Hostoltam, aki látott mindig az bejött, más nem látott. Na mondom elindítom, megnézzük megy-e. Ment. Ahogy kiléptem a játékból, láss csodát! Mindenki látta a hosstomat és kezdõdhetett a hentelés.
Ma este is lesz kiváncsi vagyok sikerül-e megint összehozni 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hamachi kezelõfelületen alul van három gomb. A középsõ, aminek háromszog alakja van ott tudsz szervert létrehozni vagy csatlakozni. "Belépés új hálózatba" beírod a szerver nevét és ha van akkor a jelszót és kész. Persze elõtte a balszélsõ gombbal be kell kapcsolni a Hamachi istent. Ha beléptél a szerverre látod kik vannak ott, aki fehér az online.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nálam az a baj, hogy nem látom a server-t amit a haverom csinál coop módban, õ látja az enyémet viszont nem tud hozzám csatlakozni. Hamachi la nfix exe semmi nem segít. Mi a baj?
http://cod5zombies.co.cc/
Ha valakinek van Zombi modba rekordja akkor küldje.
steam, origin: ACE_hun
Kár ezen vitatkozni, hogy szar a játék, meg eszi a gépet, mert annak idején a CoD4 is ilyen volt, amíg ki nem jöttek hozzá a javítások.
Majd ezt is szépen beoptimalizálják... (remélem minél hamarabb)
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Soha nem tapasztalt irányítás? Miért mi újdonság került az irányításba a CoD szériában, vagy mitõl lenne különleges?)
Sebesség és irányítás? Pl. UT2003 vagy 2004 multiban (mondjuk amikor 20-an vannak legalább, tdm-ben vagy onslaught-ban), Joint Operations, Fear (multiplayer).
Én is szeretem a CoD -ot, multiban is nagyon szerettem az United Offensive-t és a CoD 2-t is egy ideig (4-et már csak eleinte tudtam élvezni), de ez azért túlzás amit írtál.
A következõ problémám van. Feltettem a játékot. Elindítom, választom hogy solo, azon belül nehézségi szint, és a játék elindítása helyett visszadob a "fõoldalra" ahol a solo/multiplayer/options menük vannak. Csinál bárkinek is hasonlót? Légyszíves segítsetek ha tudtok.
Köszi!
csak benyomod hamachit.
1.0.1.3 a legjobb
Indítod a játékot, akkor Host Lan a Cooperativ opcióban, és Setup Game-ben be kell állítani a játékosok számát, meg pályát, stb.
Ezután haver cxsatlakozzon rád, a menüben hogy Find...
És fent az INTERNET-szót állítsátok LAN-ra, és ekkor be fog ugrani a lista ablakban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Itt nem U3-ról van szó.
Ismered a CoD szériát.
Kellõen letisztult , szépen futó éles grafikájáról volt ismeretes.
Egy motor, ami nagyon skáig kiszolgált minket.
És ugye ezzel együtt a motor egy fantasztikus multi-t teremtett, ahol soha nem tapasztalt irányítás, és sebességet láthattunk.
Nem létezik még egy ilyen fps aminek a multijában ennyire gyorsan lehet mozogni, annyire jól ki van dolgozva a pálya a nagyságához képest, ennyire szépek a fegyók , ennyire pontossan lehet célozni.
Játsz monnyuk egy doom motoros játékkal multiban, vagy egy unrealos játékkal.
Most egyetlenegy fontos eltérés van.
a Procinkat dolgoztatja meg a játék, mert egy hiteles háborút akartak a készítõk, sok mozgással robbanással, meg mindenféle effectekkel.
Víz? Milyen legyen a víz? Énnekem nem szúrt szemet , hogy valami probléma lenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A japánok sûrûn beszéltek németül a világháború idején?
Mert az "kapcsolj ki 3 aknavetõ állást" pályán németül karattyolnak 😊
(elötte nem volt ilyen, utána ... még nem tudom)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de ebben amikor fõként csak 125fps el lehet rendesen játszani röhejes...
Grafikai fejlõdésnek azt a vizet pedig nem nevezném ami a játékba bekerült. Egyetlen jó dolog a testek szétszakadása, de annak azért ennyire nemkéne megennie a gépeket. Úgy átlagosan szerintem a Cod5 kb 50% al rosszabbul fut mint a Cod4.
Nemtudom ki hogy veszi, szerintem annak tehetõ be hogy kapkodtak és nem optimalizálták a játékot rendesen, talán a trenchyard minél elõbb pénzt akart bezsebelni látván a cod4 sikerét. Amit persze ennek a játéknak köszönhetõen leis nulláztak. Egy évet még igazán elbírt volna ennek a megjelenése és további fejlesztése.
szívesen megnézném😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
e8400 3.8ghz-n, 4gb ocz reaper, 2db 8800gt oc sli nemelég ennek a játéknak 100 fps fölé? Menyjmár.😄DDDD
Épphogy szebblett a 4-hez képest és mint mondtam 4-ben bõven 100 fölötti fps-eket kapok...
Csak hogy érezd:
4800x2 3200mhz --> ugyebár jóval gyengébb proci...A 2db gt-vel azzal a konfiggal kb 5-10 fps-el dobott (márhadobott) kevesebbet...
Vicc...
A szaggatás nemszaggatás egy dolog ezse szaggat de multiba kell az fps,nah abból biza nemad a game....
Nézegettem teszteked, 2db gtx 260-al 70-80 fps? Neviccelõdjünk már baz😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n