7577
-
#55 Nagyon nem örülök hogy újra 2 vh.-s lesz...Viszont lesz szovjet kampány aminek örülök.Bár ezt a gémet inkább a multi miatt várom,a single nem hiszem hogy hozni fogja a 4 szintjét mivel nem az IW csinálja.De ne legyen nekem igazam. -
#54 Új infók! -
#53 hát ha már ilyen "hamar" kiadják leglább remélem nem "arcade" hatású lesz a multija mint 4 nek...cod1 esetleg cod2 multija még jó volt.sztem uo is elbaxott volt picit de azért azisjóvolt de ez a 4 nem is hasonlít :S -
#52 "Tervezett kiadási dátumtól eltérően (idén ősz), előreláthatólag csak 2009 februárjában fog megjelenni a Call of Duty 5." forr:callofduty.hu
-
#51 Juhé. -
Dave0092 #50 hát nem nagyon :S -
#49 senkisem örül velem egyyüt vagy mi?:D -
#48 jön a CoD5 PC-re is!!!!!:)
link -
Robber #47 Mikor jelenik meg?
Remélem II.VH-s lesz és lesz német küldetés is.
-
Djemba #46 Call of Duty 5 - Vissza a múltba? -
Djemba #45 Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.
Talán valamivel okosabbak leszünk, ha vetünk egy pillantást az itt olvasható álláshírdetésre, melyben a Treyarch keres pályatervezőket. A követelmények között szerepel az FPS-ek vagy TPS-ek terén szerzett tapasztalat (konzol vagy pc), s külön jópont, ha az illető nagy rajongója a második világháborús FPS-eknek.
Igaz, ebből még korai lenne bármilyen következtetést levonni, de mindannyian tudjuk, hogy nem zörög a haraszt... -
Gyureszka #44 milyen jó ez a next-gen grafika :D -
Dave0092 #43 hmm talána zvolt a bajod hogy nekem elöbb volt meg mint neked :D aztán oltotttak téged :)
amugy ismered a COD játékot egyáltalán :D
ha nemtudnád a COD Call of Duty :D csakhogy megértsd -
#42 na és mi várható?
visszatérnek a IIVHhoz?
v a távoli jövőben fog játszodni ... -
Code92 #41 ahha, kössz h. tudattad velem, nézz már körbe náhány topicban, és nem tom ki kapott annyi felkiálltójelet a neve melllé nem tom kit oltottunk carbon topikba mertt csak flémelni volt képes, de van egy tippel :TÉGED láma........ -
#40 4 rész is alig jelent még meg,de már a 5.rész minnyá megjelenik XD LOÁL -
#39 fasság.
majd megunja venni a pórnép a 10. részinél :)
(aztmeg pláne nemértem hogy mire ez a páros-páratlan teória... miért nem lehetnének "megkülönböztető" alcímek? pl. mi kapnánk a simán, sorozatszámmal ellátott cod-okat, a konzolokos meg az alcímeseket ...lásd big red one) -
#38 a három nem jelent meg pc-n és elvileg nem is fog -
Dave0092 #37 csak téged kiutáltak midnehonnan :) -
#36 Már rég megjlenet.
Midnenki azzal tolja multiban.
-
#35 in game kép:
-
Code92 #34 rád se vagyunk többen kiváncsiak de ahogy veszem itt is hozod a színvonaladat mint más topikokban.... -
Djemba #33 hehe -
Raszkál #32 Utoljára azt olvastam valahol,hogy szeptemberben jön ki!!!
-
#31 A páratlan számu részeket más csapat csinálja, így a CoD 4 és CoD 5 egyidőben is készülhet akár. A páratlan számú CoD részek, ahogy a cikk is írja, valószínűleg csak konzolra lesznek elérhetőek (a másik csapat nem hajlandó ezekszerint pc-re megcsinálni).
A fejlesztések folynak, be is van jelentve a játék, így jogosan nyitott neki topicot. Egyébként meg a moderátor dolga, hogy eldöntse jó-e a topic. De aki akar, nyisson CoD xxx topikot...
Egyébként meg nagy valószínűséggel ez (az előb leírt okokból) nem lesz PC-re, úgyhogy inkább a konzolos topicba kellett volna nyitni. -
#30 -
Djemba #29 már be van jelentve a COD5!!!!!!!!!!!! -
Djemba #28 soha -
#27 nyissunk cod 1942 meg cod 2142 topikot -
Raszkál #26 Hy!
A Call of Duty 3 PC- re mikor jelenik meg?
És ,hogy tudok ide képet feltölteni?...
THX.
-
Dave0092 #25 én régen nyitotam egy Call of Duty 20-at de sajnos ki törölték S:
Code92, rád senkisem kiváncsi :d menjél kaktuszt szarni :) -
Code92 #24 nem ismerlek de 1 dolog szent, szereztél pár perc örömet nekem :D (ekkora lámát és ennyire unatkozó életemben nem láttam még) -
#23 én nyitok 1 cod 63 topikot mert azis tuti lessz..:Dmég a cod4 se jelent meg de cod5 topic lol -
#22 Sőt lesz 6, 7, esetleg 8 is. De lehet hogy 9. Ezekről is annyit lehet tudni, hogy van amelyik konzolra jön, van amelyik PC-re, de lehet hogy nem. Majd kéne nyitni nekik topicot is! -
#21 én csak négyről tudok -
#20 5 is lessz? -
#19 hivatalos kiadási dátum : 2008 Szeptember 1.
csakhogy nehogymár bárki konzolos tolja már a nyári szünetben xD -
#18 Esetleg a napot nem tudnad megmondani?:) A rFactor MOD-oknal tudni szoktad.:) -
#17 és a 4 kintlessz konzolon? -
#16 hát sajnálom de ugye mondtak hogy minden páratlan jelzésű COD jték csak konzol lesz...igy a 4 az jon pc re de az 5 az csak konzol....a legközelebbi COD ami pc re is kijon(persze a 4 utan) az a 6 lesz.... ennyi....