7577
  • Snexi
    Nagyon nem örülök hogy újra 2 vh.-s lesz...Viszont lesz szovjet kampány aminek örülök.Bár ezt a gémet inkább a multi miatt várom,a single nem hiszem hogy hozni fogja a 4 szintjét mivel nem az IW csinálja.De ne legyen nekem igazam.
  • STREEX
    Új infók!
  • bodesz
    hát ha már ilyen "hamar" kiadják leglább remélem nem "arcade" hatású lesz a multija mint 4 nek...cod1 esetleg cod2 multija még jó volt.sztem uo is elbaxott volt picit de azért azisjóvolt de ez a 4 nem is hasonlít :S
  • milk41
    "Tervezett kiadási dátumtól eltérően (idén ősz), előreláthatólag csak 2009 februárjában fog megjelenni a Call of Duty 5." forr:callofduty.hu

• EnZsolt
    Juhé.
  • Dave0092
    hát nem nagyon :S
  • milk41
    senkisem örül velem egyyüt vagy mi?:D
  • milk41
    jön a CoD5 PC-re is!!!!!:)

link
  • Robber
    Mikor jelenik meg?
    Remélem II.VH-s lesz és lesz német küldetés is.
  • Djemba
    Call of Duty 5 - Vissza a múltba?
  • Djemba
    Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.
    Talán valamivel okosabbak leszünk, ha vetünk egy pillantást az itt olvasható álláshírdetésre, melyben a Treyarch keres pályatervezőket. A követelmények között szerepel az FPS-ek vagy TPS-ek terén szerzett tapasztalat (konzol vagy pc), s külön jópont, ha az illető nagy rajongója a második világháborús FPS-eknek.
    Igaz, ebből még korai lenne bármilyen következtetést levonni, de mindannyian tudjuk, hogy nem zörög a haraszt...
  • Gyureszka
    milyen jó ez a next-gen grafika :D
  • Dave0092
    hmm talána zvolt a bajod hogy nekem elöbb volt meg mint neked :D aztán oltotttak téged :)
    amugy ismered a COD játékot egyáltalán :D
    ha nemtudnád a COD Call of Duty :D csakhogy megértsd
  • Serpa
    na és mi várható?
    visszatérnek a IIVHhoz?
    v a távoli jövőben fog játszodni ...
  • Code92
    ahha, kössz h. tudattad velem, nézz már körbe náhány topicban, és nem tom ki kapott annyi felkiálltójelet a neve melllé nem tom kit oltottunk carbon topikba mertt csak flémelni volt képes, de van egy tippel :TÉGED láma........
  • lpmaskmancick
    4 rész is alig jelent még meg,de már a 5.rész minnyá megjelenik XD LOÁL
  • tigeroo
    fasság.

majd megunja venni a pórnép a 10. részinél :)

(aztmeg pláne nemértem hogy mire ez a páros-páratlan teória... miért nem lehetnének "megkülönböztető" alcímek? pl. mi kapnánk a simán, sorozatszámmal ellátott cod-okat, a konzolokos meg az alcímeseket ...lásd big red one)
  • zsolt9999
    a három nem jelent meg pc-n és elvileg nem is fog
  • Dave0092
    csak téged kiutáltak midnehonnan :)
  • Prince of Máté
    Már rég megjlenet.
    Midnenki azzal tolja multiban.
  • Boconadi
    in game kép:

• Code92
    rád se vagyunk többen kiváncsiak de ahogy veszem itt is hozod a színvonaladat mint más topikokban....
  • Djemba
    hehe
  • Raszkál
    Utoljára azt olvastam valahol,hogy szeptemberben jön ki!!!
  • Balumann
    A páratlan számu részeket más csapat csinálja, így a CoD 4 és CoD 5 egyidőben is készülhet akár. A páratlan számú CoD részek, ahogy a cikk is írja, valószínűleg csak konzolra lesznek elérhetőek (a másik csapat nem hajlandó ezekszerint pc-re megcsinálni).

A fejlesztések folynak, be is van jelentve a játék, így jogosan nyitott neki topicot. Egyébként meg a moderátor dolga, hogy eldöntse jó-e a topic. De aki akar, nyisson CoD xxx topikot...

Egyébként meg nagy valószínűséggel ez (az előb leírt okokból) nem lesz PC-re, úgyhogy inkább a konzolos topicba kellett volna nyitni.
  • Gunner
  • Djemba
    már be van jelentve a COD5!!!!!!!!!!!!
  • Djemba
    soha
  • zsolt9999
    nyissunk cod 1942 meg cod 2142 topikot
  • Raszkál
    Hy!

A Call of Duty 3 PC- re mikor jelenik meg?
    És ,hogy tudok ide képet feltölteni?...

THX.
  • Dave0092
    én régen nyitotam egy Call of Duty 20-at de sajnos ki törölték S:
    Code92, rád senkisem kiváncsi :d menjél kaktuszt szarni :)
  • Code92
    nem ismerlek de 1 dolog szent, szereztél pár perc örömet nekem :D (ekkora lámát és ennyire unatkozó életemben nem láttam még)
  • zico87
    én nyitok 1 cod 63 topikot mert azis tuti lessz..:Dmég a cod4 se jelent meg de cod5 topic lol
  • cenobite
    Sőt lesz 6, 7, esetleg 8 is. De lehet hogy 9. Ezekről is annyit lehet tudni, hogy van amelyik konzolra jön, van amelyik PC-re, de lehet hogy nem. Majd kéne nyitni nekik topicot is!
  • zsolt9999
    én csak négyről tudok
  • zsolt9999
    5 is lessz?
  • bodesz
    hivatalos kiadási dátum : 2008 Szeptember 1.
    csakhogy nehogymár bárki konzolos tolja már a nyári szünetben xD
  • Alexease
    Esetleg a napot nem tudnad megmondani?:) A rFactor MOD-oknal tudni szoktad.:)
  • CheAteR88 #17
    és a 4 kintlessz konzolon?
  • ScarY MAN
    hát sajnálom de ugye mondtak hogy minden páratlan jelzésű COD jték csak konzol lesz...igy a 4 az jon pc re de az 5 az csak konzol....a legközelebbi COD ami pc re is kijon(persze a 4 utan) az a 6 lesz.... ennyi....