7577
-
#95 Talán van némi köze ahoz hogy Wii-re és PS2-re is kiadják...Bár a képek alapján kinéz úgy mint a Cod4 -
#94 majd élőben futás közben meglátjuk... én reménykedek... -
Puhos #93 Szerintem se. -
#92 Nem valami szép :( -
Dave0092 #91 www.callofduty.hu képek... -
Dave0092 #90 sztem meg ugy lesz mint anno a cod4 idejébe hogy mi szavazzuk meg -
#89 Nem rossz képek...
Sztem a bal alsó lesz a végleges. -
#88 Borítótervek (hivatalosak)
Szvsz 2. vagy a 4. -
#87 wárhattak volna még...
nem sok ember unta meg szerintem a cod 4-et sem :P
legalábbis a multit
és sok ember azt fogja mondani hogy ő ellesz még a modern warfare-val, mert q.rva jó game.... :P
és közéjük tartozom, nekem még nem kell új rész :D -
#86 Én annyira nem örülök hoghy lesznek járművek,valószínüleg a mapok is nagyobbak lesznek.Dehát ezvan :( -
#85 Igen a multinak nagy varázsa van.Plusz megspékelik a járművekkel is hááát csábító.
Multiba loál lesz Katanával szaladgálni.Jöhetnek a Japó hősök. -
#84 ja német :):):) -
#83 Szovjetet és amcsit -
#82 Német :) -
Solyom2 #81 Én meg a 2 világháborút imádom benne a legjobban.Egyébként japán vagy amerikai katonát fogunk benne irányítani. -
#80 én csak a multi miatt venném meg ezt. :) -
#79 Én megmondom őszíntén nekem nem lenne nagy fájdalom hogyha nem adnák ki PC-re a CoD 5-öt.Nekem egy picit elég már a II Világháborúból.Biztos rengeteg eseményt lehet feldolgozni de nekem elég.Kívűlről fújom a dolgokat.Nem izgat.
Ha majd lesz CoD 6 akkor remélem folytatják a Modern harctéren vívott csatákat.Bár, ha úgyvesszük akkor simán egy kiegészítőt is adhatnának 6 helyett.
Erősen meggondolom hogy megvegyem-e (HA) az 5 kijön PC-re.
Talán egy picit érdekel a Csendes-Óceáni hadjárat deeeee..........MOHPA már megmutatta. -
#78 lol -
Solyom2 #77 Mikor lesz cod5 demo? -
#76 Mert egy magyar oldalon azt olvastad?Az újságban meg 2008 van.Na most kitudja hogy mi az igazság (az a te álláspontod hogy 2009-ben az enyém az hhogy az újságban 2008 van ezért egyenlőre abban hiszek,és nagy valószínüséggel a callofduty.hu a pletyka alapján írta azt hogy februárban jön) -
Dave0092 #75 kor: 14 alatt... na ez meg a másik.. ne okoskodj bele, van itt egykét hasonló fazon (mama2) nézd meg milett vele... -
Dave0092 #74 nem fogom neked megmagyarázni a feketére hogy fehér... majd meglátod hogy 2009 be jön csak... -
#73 Csak pletykaKülönben is,akkor az újságban mért 2008 van feltüntetve?Mióta a pleytka szárnya kapott eltelt 2 hét,a lapzárta is max 1 hete lehetett,tehát lett volna idejük kijavítani... -
Dave0092 #72 talán www.callofduty.hu -.- -
#71 forrás? -
#70 Milyen kettő?Cod4 tavaly novemberben jött.... -
#69 nem hiszem, hogy ebben az évben kettő cod kijönne pcre...
tuti 2009ben jön csak ki. -
Dave0092 #68 nem pletyka. hanem 2009 febr. be jön... -
#67 Megjelenés 2008 Autunno (gondolom ősz),ez jó jel mert voltak pletykák pár hete hogy csak februárban jön... -
#66 Újabb Call of Duty 5: World at War képlopatok -
Gen Veers #65 Örülök a járműveknek mert így legalább van esély egy jó kis base assault modra és végre nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a csapatmunkára is(állítólag). Csak így tovább!!! -
#64 Call of Duty 5 leleplezés - képekkel! -
kocsisgabor9999 #63 Info: GameStar -
kocsisgabor9999 #62 Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki. -
kocsisgabor9999 #61 A Vivendi és az Activision összeolvadása során létrejött Activision Blizzard első bejelentései közé tartozott a CoD 5. EZAZ!!! :D:D:D -
#60 A legfontosabbak:
Lehet úszni és járműveket vezetni! -
GCsab #59 Csendes óceános háborúsdis lesz?
Amúgy tudom hogy fake de poénnak jó :D -
#58 szerintem nem lesz rossz mert a japcsis harcokat nagyon élveztem a pacific assaultban is. -
#57 milyen szar fake -
GCsab #56 Kép a borítóról