7577
  • Snexi
    Talán van némi köze ahoz hogy Wii-re és PS2-re is kiadják...Bár a képek alapján kinéz úgy mint a Cod4
  • reaper4
    majd élőben futás közben meglátjuk... én reménykedek...
  • Puhos
    Szerintem se.
  • grebber
    Nem valami szép :(
  • Dave0092
    www.callofduty.hu képek...
  • Dave0092
    sztem meg ugy lesz mint anno a cod4 idejébe hogy mi szavazzuk meg
  • Prince of Máté
    Nem rossz képek...
    Sztem a bal alsó lesz a végleges.
  • Snexi
    Borítótervek (hivatalosak)

Szvsz 2. vagy a 4.
  • Kulee
    wárhattak volna még...
    nem sok ember unta meg szerintem a cod 4-et sem :P
    legalábbis a multit
    és sok ember azt fogja mondani hogy ő ellesz még a modern warfare-val, mert q.rva jó game.... :P
    és közéjük tartozom, nekem még nem kell új rész :D
  • Snexi
    Én annyira nem örülök hoghy lesznek járművek,valószínüleg a mapok is nagyobbak lesznek.Dehát ezvan :(
  • HUNMemphis
    Igen a multinak nagy varázsa van.Plusz megspékelik a járművekkel is hááát csábító.
    Multiba loál lesz Katanával szaladgálni.Jöhetnek a Japó hősök.
  • elitehun
    ja német :):):)
  • Snexi
    Szovjetet és amcsit
  • Prince of Máté
    Német :)
  • Solyom2
    Én meg a 2 világháborút imádom benne a legjobban.Egyébként japán vagy amerikai katonát fogunk benne irányítani.
  • Drephis
    én csak a multi miatt venném meg ezt. :)
  • HUNMemphis
    Én megmondom őszíntén nekem nem lenne nagy fájdalom hogyha nem adnák ki PC-re a CoD 5-öt.Nekem egy picit elég már a II Világháborúból.Biztos rengeteg eseményt lehet feldolgozni de nekem elég.Kívűlről fújom a dolgokat.Nem izgat.
    Ha majd lesz CoD 6 akkor remélem folytatják a Modern harctéren vívott csatákat.Bár, ha úgyvesszük akkor simán egy kiegészítőt is adhatnának 6 helyett.
    Erősen meggondolom hogy megvegyem-e (HA) az 5 kijön PC-re.
    Talán egy picit érdekel a Csendes-Óceáni hadjárat deeeee..........MOHPA már megmutatta.
  • Snexi
    lol
  • Solyom2
    Mikor lesz cod5 demo?
  • Snexi
    Mert egy magyar oldalon azt olvastad?Az újságban meg 2008 van.Na most kitudja hogy mi az igazság (az a te álláspontod hogy 2009-ben az enyém az hhogy az újságban 2008 van ezért egyenlőre abban hiszek,és nagy valószínüséggel a callofduty.hu a pletyka alapján írta azt hogy februárban jön)
  • Dave0092
    kor: 14 alatt... na ez meg a másik.. ne okoskodj bele, van itt egykét hasonló fazon (mama2) nézd meg milett vele...
  • Dave0092
    nem fogom neked megmagyarázni a feketére hogy fehér... majd meglátod hogy 2009 be jön csak...
  • Snexi
    Csak pletykaKülönben is,akkor az újságban mért 2008 van feltüntetve?Mióta a pleytka szárnya kapott eltelt 2 hét,a lapzárta is max 1 hete lehetett,tehát lett volna idejük kijavítani...
  • Dave0092
    talán www.callofduty.hu -.-
  • Snexi
    forrás?
  • Snexi
    Milyen kettő?Cod4 tavaly novemberben jött....
  • ToCsEk
    nem hiszem, hogy ebben az évben kettő cod kijönne pcre...
    tuti 2009ben jön csak ki.
  • Dave0092
    nem pletyka. hanem 2009 febr. be jön...
  • Snexi
    Megjelenés 2008 Autunno (gondolom ősz),ez jó jel mert voltak pletykák pár hete hogy csak februárban jön...
  • ToCsEk
    Újabb Call of Duty 5: World at War képlopatok
  • Gen Veers
    Örülök a járműveknek mert így legalább van esély egy jó kis base assault modra és végre nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a csapatmunkára is(állítólag). Csak így tovább!!!
  • ToCsEk
    Call of Duty 5 leleplezés - képekkel!
  • kocsisgabor9999
    Info: GameStar
  • kocsisgabor9999
    Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.
  • kocsisgabor9999
    A Vivendi és az Activision összeolvadása során létrejött Activision Blizzard első bejelentései közé tartozott a CoD 5. EZAZ!!! :D:D:D
  • Prince of Máté
    A legfontosabbak:
    Lehet úszni és járműveket vezetni!
  • GCsab
    Csendes óceános háborúsdis lesz?

Amúgy tudom hogy fake de poénnak jó :D
  • Bence94
    szerintem nem lesz rossz mert a japcsis harcokat nagyon élveztem a pacific assaultban is.
  • Snexi
    milyen szar fake
  • GCsab
    Kép a borítóról