7577
-
haxoror #855 Mi értelme a szép grafikának ha a szar irányítás miatt mindig lelőnek? -
#854 Hát akkor szerintem nekem van rossz szemem emrt szerntem nagyon csúnya.nem is a modellek,meg az effektek,hanem a textúrák.Eszméletlen mosott homályos..Fuj....Remélem PC-n élesebbek lesznek.Van hely pakoljanak minél nagyobb textúrákat. -
#853 A legtöbb játéknak szebb a grafikája pc-n -
priluki #852 Én ugy vettem észre ,hogy pc-n már minden mostani játéknál szebb a graf,márha csak az élsimitást is emlitem. Cod4 is szebb nekem pc-n mint boxon. A bia meg nagyságrendekkel jobb már a Pc-s változatban. -
#851 Nemhiszem, hogy sokkal rosszabb lesz a grafika PC-n (sőt...). -
#850 A ballisztika is fejlődött... Leszakadt a lábam amikor kilőttek tankkal :) -
#849 Grafika kicsit szebb mint a CoD4-é.
Kiefer Sutherland hangja nagyon üt... :)
Feeling terén ott van. Jó munkát végzett a Treyarch felér ergy Infinity Ward munkával :)
Most még azon filózok hogy a szép grafika (box) vagy a jó iráynitás (pc) mellett döntsek... -
Xabinho87 #848 Én ma kaptam az emailt az xboxos béta kulccsal. Beírom a kódot, előjön a letöltés és amikor rámegyek a downloadra, valami hibát ír ki és kéri hogy később próbáljam újból. Ez általános probléma vagy csak nálam hiba? Angol regem van. Ez probléma? Egyáltalán lehet nem amerikai reggel is letölteni? -
#847 sztem is valamivel szebb de egyébként tiszta CoD4 -
#846 maximum annyi lesz az eltérés graf terén, mint a warheadnál. az is egy picit volt szebb az alapjátékához viszonyítva. -
Cat 02 #845 Lehet ugyanaz az engine, de teljesen más a környezet. -
#844 gondolom én,de ezt a gameplay-ek is alátámasztják (jó,nyilván szebb valamivel hisz 1 év eltelt a 4 óta) -
#843 Gondolod te. -
#842 és am milyen jok a fegvyerek csipa is jó lett:D? -
#841 grafika ugyanolyan mint a 4-ben mivel ugyanaz az engine -
#840 a multi olyan mint egy cod4 mod,csak új mapok és új fegyverek,semmivel nem több (leszámítva a járműveket) -
#839 igen és :D graf feeling:D? -
#838 Nah kipróbáltam... Ütni fog nem is kicsit... -
#837 jah jolvan ajanlom is kurvára ösziszünetre farcry 2 melelt legyen ma cod5 is -
#836 nem biztos,de valamikor a jövöhéten jön -
#835 http://www.youtube.com/watch?v=Jg_MOeK-TaY valaki meg már cod5 fragmoviet csinált hogy rohadna le a szája :D -
#834 mert mostmár mindent mondtak october 3-7-10-11-12 es csak xboxra jött meg ki honnan vesztiek hogy pcre oktober 14 ez remelem ezer százalék -
#833 oktober 14? ez már biztos? -
#832 vagy 50x levolt írva hogy 14.-én -
Jagodits #831 nemtudja vki mikor jön ki a beta? -
#830 -m -
#829 Azért nem örüljünk annak, hogy olyan jól sikerült még... :| Volt már rá példa, hogy agyon istenítettek játékot, aztán kijött PC-re és puff ^^
De ne legyen igazam, CoD -ok eddig mindig jók voltak :) -
#828 persze PC betának jobban örülnék én is.. fps-t konzolon még mindig nem a legjobb játszani. -
#827 Hello mindenki!
Ugye itt a beta... Xboxra. Gondolom sokan szereztetek kódot, gondolván hogy PC re is jó. De nem jó. Nem lenne valaki jószívű hogy elküldi nekem a "fölösleges" kódját egy nagy CoD fannak :D?
NAGYON meghálálnám! -
#826 na meek majd este leszek -
Solyom2 #825 Szerintem is.Inkább várok pár napot mint hogy egy bugos játékot kapjak -
#824 am ebbe na játékban is keményen átlehet löni a falon? -
#823 bétára értettem -
Dave0092 #822 hát ha én megkaparitnanám a bétát biztosan nem bugok után keresgélnék :) -
Cat 02 #821 Hja, javítják a hibákat, bugokat keresnek. Milyen szemetek, hogy nem egy hulladék,bugos gamet adnak ki, pff. -
Solyom2 #820 Mázli. -
#819 en mondjuk crysis bétához is szerencséssen jutottam hozzá :D irta egy emberke hogy neki nemteccik és aki elösször ráir megkapja a béta kulcsát :D aztan meg is kaptam -
#818 nem tudni még semmmit -
Dave0092 #817 elvileg ja -
Solyom2 #816 PC-re akárki töltheti nem?