7577
  • haxoror
    Mi értelme a szép grafikának ha a szar irányítás miatt mindig lelőnek?
  • berlinboy6329
    Hát akkor szerintem nekem van rossz szemem emrt szerntem nagyon csúnya.nem is a modellek,meg az effektek,hanem a textúrák.Eszméletlen mosott homályos..Fuj....Remélem PC-n élesebbek lesznek.Van hely pakoljanak minél nagyobb textúrákat.
  • elitehun
    A legtöbb játéknak szebb a grafikája pc-n
  • priluki
    Én ugy vettem észre ,hogy pc-n már minden mostani játéknál szebb a graf,márha csak az élsimitást is emlitem. Cod4 is szebb nekem pc-n mint boxon. A bia meg nagyságrendekkel jobb már a Pc-s változatban.
  • Balumann
    Nemhiszem, hogy sokkal rosszabb lesz a grafika PC-n (sőt...).
  • Pacal17
    A ballisztika is fejlődött... Leszakadt a lábam amikor kilőttek tankkal :)
  • Pacal17
    Grafika kicsit szebb mint a CoD4-é.

Kiefer Sutherland hangja nagyon üt... :)
    Feeling terén ott van. Jó munkát végzett a Treyarch felér ergy Infinity Ward munkával :)

Most még azon filózok hogy a szép grafika (box) vagy a jó iráynitás (pc) mellett döntsek...
  • Xabinho87
    Én ma kaptam az emailt az xboxos béta kulccsal. Beírom a kódot, előjön a letöltés és amikor rámegyek a downloadra, valami hibát ír ki és kéri hogy később próbáljam újból. Ez általános probléma vagy csak nálam hiba? Angol regem van. Ez probléma? Egyáltalán lehet nem amerikai reggel is letölteni?
  • RNadal1203
    sztem is valamivel szebb de egyébként tiszta CoD4
  • Prince23
    maximum annyi lesz az eltérés graf terén, mint a warheadnál. az is egy picit volt szebb az alapjátékához viszonyítva.
  • Cat 02 #845
    Lehet ugyanaz az engine, de teljesen más a környezet.
  • Snexi
    gondolom én,de ezt a gameplay-ek is alátámasztják (jó,nyilván szebb valamivel hisz 1 év eltelt a 4 óta)
  • DarkSector
    Gondolod te.
  • Tommy093
    és am milyen jok a fegvyerek csipa is jó lett:D?
  • Snexi
    grafika ugyanolyan mint a 4-ben mivel ugyanaz az engine
  • Snexi
    a multi olyan mint egy cod4 mod,csak új mapok és új fegyverek,semmivel nem több (leszámítva a járműveket)
  • Tommy093
    igen és :D graf feeling:D?
  • Pacal17
    Nah kipróbáltam... Ütni fog nem is kicsit...
  • Tommy093
    jah jolvan ajanlom is kurvára ösziszünetre farcry 2 melelt legyen ma cod5 is
  • Snexi
    nem biztos,de valamikor a jövöhéten jön
  • Tommy093
    http://www.youtube.com/watch?v=Jg_MOeK-TaY valaki meg már cod5 fragmoviet csinált hogy rohadna le a szája :D
  • Tommy093
    mert mostmár mindent mondtak october 3-7-10-11-12 es csak xboxra jött meg ki honnan vesztiek hogy pcre oktober 14 ez remelem ezer százalék
  • Tommy093
    oktober 14? ez már biztos?
  • Snexi
    vagy 50x levolt írva hogy 14.-én
  • Jagodits
    nemtudja vki mikor jön ki a beta?
  • Balumann
    -m
  • Balumann
    Azért nem örüljünk annak, hogy olyan jól sikerült még... :| Volt már rá példa, hogy agyon istenítettek játékot, aztán kijött PC-re és puff ^^
    De ne legyen igazam, CoD -ok eddig mindig jók voltak :)
  • Pacal17
    persze PC betának jobban örülnék én is.. fps-t konzolon még mindig nem a legjobb játszani.
  • Pacal17
    Hello mindenki!

Ugye itt a beta... Xboxra. Gondolom sokan szereztetek kódot, gondolván hogy PC re is jó. De nem jó. Nem lenne valaki jószívű hogy elküldi nekem a "fölösleges" kódját egy nagy CoD fannak :D?

NAGYON meghálálnám!
  • Tommy093
    na meek majd este leszek
  • Solyom2
    Szerintem is.Inkább várok pár napot mint hogy egy bugos játékot kapjak
  • Tommy093
    am ebbe na játékban is keményen átlehet löni a falon?
  • Tommy093
    bétára értettem
  • Dave0092
    hát ha én megkaparitnanám a bétát biztosan nem bugok után keresgélnék :)
  • Cat 02 #821
    Hja, javítják a hibákat, bugokat keresnek. Milyen szemetek, hogy nem egy hulladék,bugos gamet adnak ki, pff.
  • Solyom2
    Mázli.
  • Tommy093
    en mondjuk crysis bétához is szerencséssen jutottam hozzá :D irta egy emberke hogy neki nemteccik és aki elösször ráir megkapja a béta kulcsát :D aztan meg is kaptam
  • Tommy093
    nem tudni még semmmit
  • Dave0092
    elvileg ja
  • Solyom2
    PC-re akárki töltheti nem?