7577
-
#895 Ez egy teljesen élethű dolog. -.-
video
:DDD -
Gabe18 #894 Nem ez a baj hogy hogy lehet lőni,a CoD1 is "arcade" fps volt.A multi pályák mérete volt botrányos a 4-ben.Legalábbis a legtöbb.Hát az egyszerüen vicc hogy volt pálya ahol az egyik kiinduló pontból egy mozdulattal lehetett átdobni a gránátot a másik csapat kiinduló pontja elé...
A 4 pályái max 5v5-re voltak alkalmasak,aztán 16-20 játékossal mentek (ahol nem 32 fős volt.. ).Ha itt végre nagyobb pályák lennének,egyből jobb lenne. -
Neoncsoves #893 gondolom te 2 percnél tovább nem cod1eztél... nemhogy 2-3 évet mint én, és nekem azok a dolgok basszák a csőrömet, h public szerón nem tudsz 2-t lépni mert a pofádba ugranak 3an, mig régen (cod1-uo) még 32 fős szerón IS! lehetett nyugodtan játszani -
Dave0092 #892 elis lehet menni ha nem teccik -
Neoncsoves #891 csipőből MGzik!!! gratulálok ehhez a szarhou -
Cat 02 #890 Huh, hát ennek a graf-ja nagyon nem jön be, bár nekem úgyse maxon lesz. Valszeg megint játszok vele 100 órát, elején még a sok "jéé fps, de jó" között első leszek, aztán go back cod2 :) -
#889 Izmos. Darabig elleszünk vele :) -
simonl #888 Köszönjük...
Nem lesz gyenge játék...:) -
#887 Perkek, kill streak, fegyverek, MULTIPLAYER TRAILER -
simonl #886 Szép jó reggelt,
Kérdésem lenne, hátha többet tudtok...
Meg fog jelenni hivatalos demo a játékhoz vagy már biztosra ennek a kiadók?
Köszi -
#885 Beta Manualja, Xbox360 kulcs mellé.. Pár érdekességet azért meglehet tudni. -
#884 az a steady aim miatt van
-
#883 norecoil feeling továbbrais, reméljük csak konzolon -
#882 http://www.youtube.com/watch?v=XzhDZGSFgM4 ----> egy fegyvereket bemutató videó -
#881 Ajjaj, most mi lesz? -
#880 küldtem -
#879 Sziasztok!
Aki kapot béta keyt xbox-ra és nem kell neki küldje már el nekem.
Köszi! -
haxoror #878 Basszameg csak most néztem utána hogy milyen perkek lesznek a Cod5-ben, persze hogy benthagyták a fasz martyrdomot és a többi nub szart is! -
#877 én speciel nem rendeltem elő és mégis kaptam cod:waw xbox kulcsot.
elég régóta be vagyok regelve a callofduty.com-ra sztem azért kaptam. -
#876 codbazis.mindenkilapja.hu? -
#875 Linket tudsz adni?Ehhez a cod bázishoz vagy mihez? -
#874 a magyar cod bázis szerint? -
Spirit #873 Náluk még csak kora délután van, még minden megtörténhet, de már annyi dátumot halllottunk, hogy én már csak a novemberi megjelenésben bízom. -
#872 A cod bázis szerint ma kellett volna kijönnie valamiféle demo vagy béta változatnak... -
szapor #871 Most szépen mindenki elmegy aludni aztá kidobják gyorsan!! :):):):) -
Spirit #870 Igen, az előrendelősök kapnak kulcsot, de azt Xboxhoz. Sokan sírnak cod.com fórumon hogy pc-re rendelték elő, és kaptak X360-hoz bétakulcsot, és most mit csináljanak vele.Valószínűleg ez azt jelenti,hogy nem fog kelleni kulcs a pc verzióhoz. Csak jelenne már meg :( -
Dave0092 #869 akkor nincs béta... ennyi.
egyébként avatarnál az égvilágon semmitsem kell állitani... -
Neoncsoves #868 regelnék a cod.com -on de az Avataros szarságnál nem tok mit csinálni, rámegyek h save avatar de nem megy, start overnél elölről kezdhetem az avatarkészítést...mi a fasz ez -
Neoncsoves #867 nekem semmi garancia nincs arra hogy jó lesz... beta nekem édeskevés, de valszeg ugyanaz mint cod4, azt meg rühellem, ugyhogy marad a warez -
Dave0092 #866 rendeld elő és teis kapsz -
Neoncsoves #865 mondtam h előrendelősök kapnak csak =( -
Dave0092 #864 na kaptam beta key-t. -
-
#862 Hali nemtom olvastátok e www.totalcod.hu-t de végre vannak hírek bétáról egyrészt az hogy ugye elekezdődött xboxon és marha pozitivak a vélemények, állittloag marha jó játék lett. A Pc bétárol is nyilatkozik egy fejlesztő emberke azt mondja hogy azert késik a pc demó mert még tökéletesebb gamet akarnak a Pc seknek, sok uj dologgal. Pontos dátumot ők sem tudják csak azt hogy nemsokára tán ezen a héten^.^
gondoltam megosztom ezt veletek ha még nemtudátok
-
Xabinho87 #861 Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot, de nem írtam. Most már majd másképp lesz.Esetleg te tudsz válaszolni? Mert ha nem holnap hívnom kell az MS-t. -
#860 lol xabi,sg-n még nem is láttalak ;D -
Xabinho87 #859 De a Cod bétáról van szó, amit már jó páran letöltöttek a fórumról. Gondoltam hátha ismerik a probléma okát. -
Neoncsoves #858 azt hogy menj az xbox topicba -
Xabinho87 #857 Beírom a béta kulcsot, rámegyek a letöltésre és ezt a hibát írja ki. Mi lehet szerintetek a hiba?
"Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 80153004" -
#856 mindenkinek szar az irányítás, tehát nem amiatt lövik le.