7577
  • ProGabe #935
    mindenki kap, csak legyen regje

igazán elárulhatnák, hogy mikor kezdődik a beta. mindjárt megjelenés. nem pont az lenne a lényege, hogy kiszűrjük a hibákat és javítsák a véglegesre? vagy a mostanában trendi "patch a megjelenés hetében" taktikát alkalmazzák?
  • RNadal1203
    és a béta kulcsot azis megkapja aki régebben regizett vagy csak az aki most?
  • Bence94
    valami probléma? csak beszúrtam mint általában mint midenki ha van valami hír.
  • Dave0092
    ügyesen tudod kezelni a ctrl+c-t meg a ctrl+v-t. well done
  • Bence94
    Jó hír érkezett a TreyArch-tól, miszerint az Xbox 360-as verzióval ellentétben a PC-s béta teszt nyílt lesz, és bárki részt vehet benne, ha regisztrál a hivatalos oldalon.

"Ezek a béta kulcsok azoknak járnak, akik már regisztráltak, vagy feliratkoznak a béta megnyitása után. Ezek nem arra valók, hogy megszabjuk a bétában résztvevő emberek számát, hanem engedélyezi, hogy a userek profilokat gyártsanak maguknak és a meghívottaknak" - olvashatjuk a közösségi bolgban.

A rendszer tehát ahelyett, hogy jelszót vagy felhasználónevet kérne, egy profilhoz fog kötni egy béta kulcsot, ezzel a megoldással még egyszerűbbé téva a barátok és meghívottak szolgáltatás használatát.

Azt még nem árulták el, hogy mikor is indul a béta, de ha minden igaz, nem változik semmi a konzolos verzióhoz képest, így maradnak a Team Death Match, Free-For-All, Capture the Flag és War játékmódok, valamint a Castle, Makin és Roundhouse fantázianévre hallgató pályák.

A teljes játék most november 14-től lesz megvásárolható PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és a Nintendo DS-re egyaránt. Ha szeretnétek részt venni a World at War béta tesztelésén, akkor csak regisztráljatok a callofduty.com-on, és várjátok a kulcsot.forrás:gamekapocs
    ezaz
  • RNadal1203
    akkora fake hallod mint az állat hogy lenne már béta mikor csak a teszt indult el
  • zaki
    fake szvsz
  • Bala10
    próbáld ki és mond el nekünk. :)
  • SkylineGTR
    HI all, nem olvastam vissza, találtam egy beta verziót AZ jó lehet?BETA
  • ProGabe #926
    fúúú, sikerült beregelnem a hivatalos oldalra. olyan névvel, amibe szinte véletlenszerűen írtam számokat. kicsit sokan regelnek a beta-key miatt, úgy látszik :D

verification mailt még nem kaptam, remélem nem felejtenek el :)

a beta mikor kezdődik? vagy már tart?
  • Misi az ezredes
    nekem pl naon tetszik h még ki sem jött a game de egyre alacsonyabb a minimum gépigény...
  • RNadal1203
    helyesbítek európában Nov 14.
  • grebber
    Már elég régóta: 2008 November 11
  • Waczkor
    Neked nem büntipontot kéne adni hanem lapáttal az arcodra...
  • DarkSector
    Mi a gond? kell még felkiáltójel?
  • zomgzerg
    NE LEGYEL MAR ILYEN KIBASZOTTUL IDEGBETEG
  • norbi56
    van már mejelenés dátum?
  • DarkSector
    Miért? van már játék????
  • RNadal1203
    végülis igazatok van xD
  • Hellsing47
    ez már csak igy szokott lenni :D
  • dante3
    Jah 3 hét múlva beindul, akkor jönnek a fék verziók/torrent linkekkel!
  • Hellsing47
    majd beindul
  • RNadal1203
    KIAHLT A TOPIK :P
  • RNadal1203
    Create-a-Clas-t mutatja be
  • RNadal1203
    http://www.youtube.com/watch?v=wneVLlU2Ypc&feature=related
  • simonl #910
    Szia,

Ki lesz adva nov. 14 én Pc -re is. Sőt tavaly ha jól emlékszem, a COD4 et- már előző napon felpakolták a Media Markt polcaira, én akkor szereztem be:)

Üdv, és ne "bombázzuk negatív hullámokkal" a fórumot:))
  • Waczkor
    Még 1 kis infó a hivatalos oldal fórumából:

Hi everyone,

We're rapidly approaching the PC BETA, and as such I wanted to lay out a few key features to the PC version of CoD:WW, and what ramifications it will have on the PC BETA.

First, the entire key authentication / master server paradigm is changing for the first time in a Call of Duty PC title. In CoD:WW, you will be authenticating in-game against a more global master server. This server will keep track of and maintain unique Profile names (like a screenname) which will be tied to your CD Key. So while username / passwords will not be required to play our game, you will have globally unique profile names.

Why are we doing this? Because also for the first time ever in a Call of Duty PC title, we're bringing Friends and Invites (which are typically console staples) to the PC. So we have built-in Friends functionality. You can add friends, filter your servers by Friends (see which servers your friends are playing in), join their servers, etc. You can also invite any online friends to come join you in your current game. We didn't want the new Squad mechanics we've developed to get watered down on the PC, which is ultimately why we decided to bring you Friends & Invites, and thus globally unique profile names.

Now we understand that clan tags can change frequently, and it would be obnoxious and not very user friendly to keep changing your profile name. So we've added in clan tag prefixes, which will show up in-game. This should allow you to take full advantage of our Friends & Invites features, and still be able to make yourself more uniquely identifiable in-game.

So what does this have to do with the BETA?

You will be required to enter a CD Key for the BETA, much like you will when you get the full game this November. These PC keys will be available to all registered users of CallOfDuty.com, including any new users who sign up after the PC BETA releases. These keys aren't intended to limit the BETA to a certain number of players; they are here to allow you to create these unique profile names for our Friends and Invites features.

How will BETA servers work?

The PC BETA will pretty much be a limited MP distribution of our game. So you will be able to host your own servers, and GSP's will be able to sell BETA servers and put up as many dedicated servers as they'd like. All of this will function as if it were a regular Multiplayer game. It's important to note, that for the BETA, the dedicated server will be Windows only.

Will our XP / accounts / friends transfer over from the BETA?

No, all accounts will be deleted after the BETA, just like on the Xbox 360.

More specifics on when the BETA will be released, how it will be released, and where you'll be receiving your keys will be made available in my next update. Rest assured, we want to get you this BETA just as badly as you want to play it, so your patience is appreciated.
  • Waczkor
    http://callofduty5.tv/?p=423#more-423

Bízzunk benne:)
  • CheAteR88 #907
    htx
  • Snexi
    egyszerre jön ki mindenen
  • CheAteR88 #905
    pc-re is kiadják még idén?
  • zomgzerg
    ugyanaz lesz benne ami a 4ben volt
  • zaki
    az igen... :o
    köszi.
  • Cat 02 #902
    Hm, dx7 lesz benne ?
  • Cat 02 #901
    Nem tom mi bajotok van, teljesen korrekt mapok vannak. 8v8-nál ritkán jön össze több ember egy warra, pub meg pub...
  • Dave0092
    cod1 fennse volt a gépemen... cod2-zek mostmár lassan több mint 2 éve...

#898 Sztem nagyon fos annak az embernek a hangja, kár volt beletenni a játékba
  • Gabe18
    "Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: World at War egyik főhősét Kiefer Sutherland, a 24-ből ismerős Jack Bauer fogja megszólaltatni."
  • zaki
    Mintha Kiefer Sutherland hangja lett volna a trailerben... Sztetek is, vagy csak túl sok 24-et nézek mostanában? :D
  • zomgzerg
    xbox ennyit tud
  • SötétBarom
    Ez így van. A 4ben röhejesen pici pályák voltak. Az egyben volt egy halom nagy (hurtgen mondjuk) - amiken rinyált a nép a kemperek miatt

Az UO-ról már nem is beszélek, az kurva yo volt :)