7577
  • kifli
    hivatalos oldalon azt írják hogy a szerverek mér mennek :)
  • Cat 02 #974
    Gondolom azért hiszi mert áll a hiv. oldal.
  • RNadal1203
    honnan todod?
  • kifli
    holnap open beta!!!
  • zomgzerg
    roskadoznak a torrent oldalak az új játékoktól addig is..
  • Code92
    adhatnának már v.mi pontosabb dátumot a "napokban" nál h. mikorra esedékes a beta keyek szétosztása
  • zomgzerg
    index.hu/cod5waw
  • Solid Snake
    Melyik ez az oldal ?
  • zunu
    Hello! Ezt muszály megnézni: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
    (vicc)
  • Dave0092
    az egyik odlalon lehetett kérni ingyen béta szervert, én kértem :)
  • Code92
    nem frissítették még a logokat de am mapok nevéből kiderül h. ezek már a béta szerói :)
  • Dave0092
    #959-#963

Gondolom még nincs hozzáadva az oldalhoz, vagy az elöző 50 szerver még nincs felconfigolva. Ez CoD5, ottvan a nevébe is hogy Call of DUty World at War, csak a logo nincs 5-esre téve, mert még nincs beleépitve az oldalba... Nem hiszem hogy publikálva lesznek a beta szerver filek, ha lesznek is, csak windowsos szerot tudsz vele inditain
  • Snexi
    nézd meg a mapok nevét
  • zomgzerg
    a #51es szam gondolom azt jelenti hogy van meg elotte 50 masik server, utana meg ki tudja mennyi. csak meg nem latja a csoda oldal amit linkelt, egyebkent meg barki indithat servert.
  • BIZ0906
    legalábbis ez a logo van ott
  • BIZ0906
    Csak az a gáz, hogy ez cod4 nem?
  • ProGabe #959
    140 hely több tíz, vagy százezer embernek? fú de jó lesz :)
  • Zs0lt1
    a ventillátor az fan, de segáz :-)
  • zomgzerg
    fun móka

fan drukker
    gabonarosta
    legyező
    rajongó
    szellőztető készülék
    szurkoló
    ventilátor
  • bldzr
    hát igen már minden cod fun lázban ég :D COD5 (Y)
  • DarkSector
    Van ilyen is?
    aszittem csak tgs van...:p
  • Jim Morrison
    Holnap megyek Budapest gameshow-ra már nagyon várom, hogy kipróbálhassam
  • Snexi
    áá de várom már

a szovjetekkel majd segberúgom a nácikat
  • Dave0092
    Nah elidnultak a cod waw-os szerverek. ma már ugynézki lesz béta
    http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=gamename=Call%20of%20Duty:%20World%20at%20War&num=50
  • zaki
    na már tényleg jöhetne az alfa-béta demo, vagy vmi, nyakunkon amegjelenés :c
  • Misi az ezredes
    Béta lesz ügyesen lehet prigit is kapni a cod5-höz persze a bétához ingyen
  • Code92
    most erre mit lehet mondani? .... olvasd el figyelmesebben a szöveget.
  • romeozor
    igazából senki nem ígért semmit, az emberek csak találgattak
  • Dave0092
    én megértem, de te nem :(
  • Code92
    ha meg is értenéd amit ügyesen ctrl+c ctrl+v-ztem akkor rájönnél h. hoppá sehol nincs utalás arra h. ma, esetleg holnap már lenne béta.
  • Dave0092
    ha elolvasnád amit ügyesen ctrl+c ctrl+v-ztél kivehető hogy mostmár tényleg mindjárt itt a béta...
  • Code92
    ezt ki mondta?
  • zomgzerg
    senki se ígért semmit, csak fogyatékosok marhaságokat irogatnak a fansiteokra.
  • szapor
    ja persze ezt már igérték 14dikére is ... :S
  • Dave0092
    ma-holnap lesz béta
  • Code92
    hát nem sietnek vele, de lassacskán már elkezdik osztani a kulcsokat :)
  • berlinboy6329
    Sok uj info nincs benne megjelenés szempontjából..De legalább lesz beta.Mindjárt november ideje lenne már a betának.
  • Code92
    "We are pleased to announce that in anticipation of the high demand for game servers day-1 of the PC Multiplayer BETA, we’ve joined forces with GameServers to provide a fleet of dedicated servers to be standing and at the ready the day-of the PC BETA release!

GameServers will have servers all around the globe for players to enjoy. Everyone should be able to find servers with great pings with the coverage we’ll have!

For anyone else interested in hosting servers, when the BETA is made available to the world to download, you can upload the files to your datacenters and run as many dedicated servers as you’d like. Hosting a CoD:WW server will not be too dissimilar to running a Call of Duty 4: Modern Warfare server. Note that for the BETA, the servers will be Windows only. Linux servers will be available for the retail game.

We want to have as smooth of a day-1 kickoff as possible, and we hope that our combined forces will provide just that!"
  • Snexi
    én már regeltem az oldalra 1 hete,remélem jó lesz az az acc a bétára
  • Bence94
    elvileg mindenki kap.