7577
-
Reggaester #7057 Sikerült betölteni. -
#7056 én most töltöm le, ha nem írnak akkor majd írok én -
#7055 Hello!
Az 1.6-os peccsel kijött zombi pályát sikerült valakinek betölteni?
Nálam folyamatosan valamilyen script hibát dob. -
#7054 nekem is ugyanez van. -
Cefre #7053 Hello
Elakadtam a singlebe .Nemtudom mit kell csinálni h betudjak menni a reistágba .ott vagyok a bejárat előtt de nem tudok bemenni. -
ivadek #7052 Hali. Légyszi segítsetek.
Olyan problémám lenne, hogy a zombi részen belül a 3 zombis mappon kívül nem tudok más mappokat berakni simán singleben hiába másolom be a modsba meg stb. csak cooperatívba menne de viszont nem tudok így kivel játszani :( Tehát, hogy lehetne azt megoldani, hogy ne csak 3 pályán tudjak játszani hanem a többit is elérjem single részben ? Előre is köszi. -
#7051 Hackelsz fiam az -
#7050 Császtok!
Nekem olyan gondom van, hogy játék közben Punkbuster hibával kilép a COD5, de a COD2 is az alábbi hibaüzenettel:
"Szpisti Punkbuster kicked player 'Szpisti' (for 0 minutes)
RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81423]"
Ez milyen hiba lehet?
Punkbuster-t már frissítettem... -
#7049 Hali!
Újra feltettem a játékot és patchelni szeretném de az 1.2 nél azt írja h nem találja az utat a WAW mappába pedig oda állítaj amgtá alapból:S
Vkinek vmi ötlete?köszi -
#7048 Ez segített ha valaki esetleg kíváncsi:
http://www.youtube.com/watch?v=Sfr8PoJ3mOQ
Üdv. -
greel #7047 Sziasztok!
nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor rákattolok h new game és ott nehézséget kell választani azt kiválasztom rákattolok és nem indul a játék nem reagál rá semmit....már vagy 10 szer kiválasztottam a nehézséget és úgy se megy tovább...valaki valami ötlet? -
#7046 Szevasztok!
Volna egy kis gond a hamacsis cooppal.
3-an vagyunk. Mindenki tudja egymást pingelni hamacsiban, de a játékban meg csak az egyik ember lát mindenkit, a másik kettő pedig senkit nem lát.
Mi lehet a gond, van valakinek ötlete?
Köszi! -
Morello84 #7045 sziasztok! az a gondom van, hogy egy 7 gigás (RELOADED) iso fájlom van és a telepítés közben megáll és kéri a 2.cd-t. feltettem a legújabb daemont, azzal is ugyanez van. tudnátok ebben segíteni? köszönöm. -
hejyjyjy #7044 Csá!
Nekem kilép mindig az első oroszos pálya után. Lehet valamit tenni ellene?
-
oregon1987 #7043 Sok új pálya miatt ekkorák a patchek! Nézz szét mielőtt marhaságokat gondolsz! :P -
cicamisa #7042 Sziasztok!
Néztem már a google-n is save file-okat. Újra kellett tenni a gépet és ez kimaradt.
Tudja valaki, hogy hol lehet megtalálni? -
eminemtheking #7041 és még jön 1 pecs kb 1gb-s:D hát látom nem vagy a témában, a sok map pack ami sok mb -
#7040 Nem tudom de nekem még mindig kiírja SD-ben hogy vesztettem, pedig nem! -
Neoncsoves #7039 egy új és jó játékot a cod: wawból -
#7038 2 ÉS FÉL GIGA PECCS?!!
Mi az istent csinálnak ezek? -
#7037 nah sikerült végre kitalálnom haverral.
eddig hordozgattam a játékot, és nem vágtam, hogy miért bolondul meg a játék...
háát már rájöttem...D -
oregon1987 #7036 Google a barátod! -
#7035 Kb. egy DVD-nyi patch van. -
#7034 Single kampányban a 10.pályán (Eviction) megáll a pálya betöltése 1/4-nél. Régebben betöltötte. Nincs valami patch? -
eminemtheking #7033 amúgy lennttebb a link gyengébbek kedvéért:D -
Serath #7032 Nem tehetek róla, h erre a szarra nem lehet rendesen berakni egy képet (legalábbis nekem nem engedi). :D -
oregon1987 #7031 Hát ez nem jött össze Serath! :D -
Serath #7030 -
Serath #7029 Nesztek :D
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=376245189.jpg -
razzor two #7028 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám...:-(
Szoktunk pár barátommal Itthon LAN meccset nyomni! Különböző modokba csak a gyári mappokat tudom elindítani, a többit nem...
Szóval a nem gyári pályákat itthon hogy tudom betölteni , hogy fusson mindenkinek ????(LAN)
Köszi! -
oregon1987 #7027 Bocs 117 -
oregon1987 #7026 A 33-at elhiszem! De singlében 113 az durci! :D
-
eminemtheking #7025 pedig oregon nektek pingetek is kisebb:D -
eminemtheking #7024 komolyan! van róla kép is meg hogy 33.-ig vittük 2-en arról is :P
hát taktika:D de singlébe nem jön egyre több zombi csak éppen egyre erősebb mondta haver ray gunból 1 zombira 1 tár rá ment és nem halt meg szal elég durva már. -
oregon1987 #7023 Itt van mi ketten ennyit bírtunk! :D Rohadt nehéz sztem! :P
-
oregon1987 #7022 Hát hogy a rossebbe? De komolyan? Mert hihetetlen számomra ez a szám!
-
eminemtheking #7021 bakker öcsém haver 117.-ig vitte el singlébe csalás nélkül shi no numát aztán megunta és direkt meghalt több mint 3 óra volt -
eminemtheking #7020 akkor nincs miről beszélni -
oregon1987 #7019 Ne agódjál nem érdekel! Na lécci lécci mond el! :D -
eminemtheking #7018 a taktika top secret :D