Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elolvastam azF.A.Q.-t de ennek ellenére nem tudok multiban játszani. tudnátok egy kicsit részletesebb útmutatást adni?
letöltöttem a patcheket, a kliensprogikat stb, feltettem õket,de semmi.
Mennék szerverre játszani ezt írja ki:
1.5-ös patch van fent, zmobi mode már tökéletesen megy....nem tudom mi lehet!
:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Next PC upgrade: 2022
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Installation Instructions:
Extract to--
(XP)C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods
igen ám, de sehol nincs nekem dokumentumoknál ilyen. Acitivision nem is létezik :D. hova tegyem akkor? c/program files/Activision/cod5van... de ott sincs mods.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Szoba: ZombieHUN
jelszo: 123
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hamachival szerettem volna coop módban játszani a haverommal, de nem látj a szervert, akármit állítunk! Befolyásolhatja a dolgot, hogy neki Vista van a gépen nekem meg XP?
Hamachin szeretnénk játszani de a betöltõ képernyõnél megfagy és azt írja ki hogy: Server timed out!!
Amúgy a Zombi modal szeretnénk tolni! De sehogy sem lehet vele bírni! Mi lehet a hiba?
kijött az 1.6os patch? vagy mitöl lesz ien színes a game?
letöltés hol?
bloody fucking murder
Szoba: CoD5 1.5 zombie
Jelszó: 123
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Fatboyz4ever!
De azért infók jöhetnek, ha vannak!
lehet nem vettem észre. köszönöm türelmeteket és a válaszokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és a nullánál nekem nem hívja elõ :(.