Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elolvastam azF.A.Q.-t de ennek ellenére nem tudok multiban játszani. tudnátok egy kicsit részletesebb útmutatást adni?
letöltöttem a patcheket, a kliensprogikat stb, feltettem õket,de semmi.
megjelent konzolra a map pack 3 mire kijön pc-re úgy hogy még semmit se mondtak róla<#falbav>
Sziasztok!

Mennék szerverre játszani ezt írja ki:

1.5-ös patch van fent, zmobi mode már tökéletesen megy....nem tudom mi lehet!
Legend Killer
nahh, akkor azé. elmegyek és megveszem még ebben a hónapban.............

:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

norbi2fraktal
az egy erõs VGA akárki akármit mond!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Hát azért az a VGA sokkal gyengébb mint egy X1650.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Oké ,mert haverom kérte gameket de fogalmam sincs mik futnak azon a VGA-n!

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
persze hogy menne!!!, nekem a régi X1650-esemmel jól ment/%!!+!+!+!+!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Hát nagyon alacsony grafon talán. Ki kell próbálni.

Csak eredeti játékkal mûködik.

Legend Killer
így sincs eredmény. azért kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

grebber
Ati 3450-es VGA-val menne a game?

Next PC upgrade: 2022

Pedig a rejtett system file-kat be kell kapcsolni, akkor megtalálod a profilodat, és ott csinálsz 1 mods mappát, oda bemásolod, és kész.

Legend Killer
rejtett mappák megjelenítése se vált be, sehol nincs<#idiota>:D.

Legend Killer
náci zombi subway mapot letöltöttem és azt írja, hogy:

Installation Instructions:

Extract to--
(XP)C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods

igen ám, de sehol nincs nekem dokumentumoknál ilyen. Acitivision nem is létezik :D. hova tegyem akkor? c/program files/Activision/cod5van... de ott sincs mods.

Gratulálok.Hülye csíter.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Aki akar zombizni az vegyen fel x-re -> capirex07

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Legend Killer
ez az :DDDDD. epic fail :DDDD.

Warton
Az a négyszög vajon a hitbox?<#guluszem1>

norbi2fraktal
köszi,mikor leszel??

NeBby
Akinek zombival kapcsolatban kell help vagy játszana , az ide jöhet , mert a másik szoba megtelt!

Szoba: ZombieHUN
jelszo: 123

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hali emberek egy kis segitség kellene mi nap telepitettem original WaW-ot és a singleplayer része nagyon ot van,de multiba nem akar semmit csinálni mi lehet az oka? mindent ugy csináltam ahogy a nagykögyvbe le van irva. HELP!

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

A hamachi topikban a GYIK részben olvasgassatok, én is ott találtam megoldást a problémámra.

bodesz
ez kérlek hack :D

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Helló!

Hamachival szerettem volna coop módban játszani a haverommal, de nem látj a szervert, akármit állítunk! Befolyásolhatja a dolgot, hogy neki Vista van a gépen nekem meg XP?
Sziasztok!

Hamachin szeretnénk játszani de a betöltõ képernyõnél megfagy és azt írja ki hogy: Server timed out!!

Amúgy a Zombi modal szeretnénk tolni! De sehogy sem lehet vele bírni! Mi lehet a hiba?
holnap jön a ki a pöcs konzolra és mire pc-re kijön az megint ott lesz 1 hónap kb
terribad
hi all
kijött az 1.6os patch? vagy mitöl lesz ien színes a game?

letöltés hol?

bloody fucking murder

Hogy lehet megoldani ha ez a probléma: "Fastfile for zone 'common_mp' is out of date (version 5, expecting 387)"?? Akkor írja ki mikor rámegyek vmilyen szerverre majd ledob. Segítsetek please!!
NeBby
Zombiera várunk embereket hamachin! 1.0.1.5 ös hamachi, 1.5 patch és lanfix kell.

Szoba: CoD5 1.5 zombie
Jelszó: 123

Starcraft2 e-mail: [email protected]

próbáld 1.4es verzióval, utána felpatch-olod

kösz csak az a baj ez az 1.5-ös nem mûködik nálam pedig ha jól látom akkor itt bizonyos xpt kaphatnék magyarul meglehetnék ugyanannyi amennyi voltam
na van egy nagy problémám 41-es szintû voltam multiba amikor újra kellett rakni az xp-t ugyan elmentettem a mentésem de most hogy visszaraktam nem mûködik gondolom a serial miatt mert mást használtam akkor és most(nem eredeti) így tude valaki olyan hacket hogy level 41-re felrak aztán fejlõdhetek magamtól tovább? mert full hack baromság 1.rõl meg nem akarom újrakezdeni
nekem is ment 64 bites win7 alatt a cod waw, 7100as verziót használtam...

gyengusz, nekünk 31 kör a rekord

G.I.JOE
Hmm, hát már elindul viszont amint apálya bejön, kilép! Pontosabban kifagy. Ha PB nélkül csinálok szervert, megy, ha PB-vel, kifagy! A legfrissebb PB van fent. Megcsináltam >ezt< is, de ugyanaz. Túzfalat kikapcsoltam. Lehet megvárom amíg az evenbalance rendesen támogatja a win7-t.

Nekem is simán megy minden ügyeskedés nélkül!

Fatboyz4ever!

rexHUNter
nekem ezen megy win7 x64 gond nélkül és nincs kompatibilis mod-ban

G.I.JOE
Ahh látom a win Xp mód és a xp kompatibilisás nem egy. Letöltés ...
De azért infók jöhetnek, ha vannak!

G.I.JOE
Használ vki win7 x64 alatt cod waw-ot? Nálam egyelõre nem indul el! Nyomtam neki xp sp2-3 kompatibilis módot is, rendszergazdaként.

Legend Killer
jaja, azt ott nem néztem, de most már meg van. Csak kiakartam próbálni milyen a zombikat irtani összes fegyverrel, god móddal :D. egy ideig király, aztán felejtõs :D.

Legend Killer
<#eljen>
lehet nem vettem észre. köszönöm türelmeteket és a válaszokat.

Legend Killer
az király, ezt is kösz.

Warton
Options/Game Option-->Enable Console

Legend Killer
hol? :D már néztem, de lehet elkerülte a figyelmem.

Warton
Be vannak népesítve. Sok szerver van sok játékossal.

DarkSector
menuben kapcsold be a konzolt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Legend Killer
kösz a válaszod. akkor lehet megveszem, bár nemtom mennyire vannak még a szerverek benépesítve.
és a nullánál nekem nem hívja elõ :(.

Lacee86
Nem is fogsz tudni profilt csinálni warezzal. Konzolt pedig 0-val hívod elõ.