Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-an játszunk, és van egy bevált taktika, ami titkos 😊

Lacee86
<#taps>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sikerült! Köszönöm! Lövés után azonnal le kell hasalni!
hogy a francba jutottatok el olyan sokáig? mi 4-en 23.-ig 2.-en 24.-ig de nekünk mondjuk a legnagyobb bajunk a ping és ez kutáknál fõleg elég fos😄
kinek mennyi a rekord shi no numán?
Nekünk 33 round, mindenféle csalás nélkül

Miley Cyrus
xdd
tanulj meg játszani...😊)
játszad le a CoD-UO-CoD2-CoD4MW-CoDWaW...mindet legnehezebben...
és menni fog..hidd el, pl amikor lösz csipával akkor ott hasalj le gyorsan..
amugy mennyi az fps-ed?<az is számit...#

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Újrakezdtem a játékot veteránon.Addig már eljutottam, hogy a német snipert kell kinyírni a szemközti épületben. Hiába lövök elõbb, mégis lelõ. Van valami trükk? Hova bújjak, hogy ne lásson?
G.I.JOE
Felvettelek, meg ment privát.

Sziasztok!
Én is mennék zombizni, irtad palesz, hogy keresel embereket, szóval felvettelek Xfire-re. Ha nem gond mielõtt elkezditek szólj már rám. Kössz.

Komoly játékmenet. Multiban lehetek a zombikkal? 😊

Ja xbox, kicsit jobban optimalizált a játék! 😞

Fatboyz4ever!

Wreck86
szép grafika😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Palesz2

kBagyula
Hát bizony neked a jó édes.......t! 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Palesz2
szarfaszú

Hát a kurva anyádat 😊
Gondolom erre hokizol

Lacee86
Csak magadat minõsíted ezzel... Gondolom te szoktál ilyeneket nézegetni, netán mûvelni is.

Nagyon aranyos vagy:-))))Klassz az oldal...Gondolom te játszol apukáddal rajta!Köszi a segitséget!
Miley Cyrus
ezt az oldalt nézd meg, itt leirják mit hogyan!
CoDWaW HuN Faq by Mr.Lego

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Ez nem a warez fórum! Próbáld a OFF/SPAM/WAREZ Topic fent a kép alatt!

Fatboyz4ever!

Üdvözelt,lehet hogy már elhangott a következõ kérdésem.Most töltöttem le a Cod WaW-t és feltelepitettem.Felcrackeltem ahogy azt kell:-)De sajna nem indul:-(Itt is valami olyasmi trükk van mint a Cod4-ben?bak átnevezés????Vagy rossz a crack amivel kisérletem...???Help Mee
Palesz2
Palesz2
Már írtam párszor de még leírom aki nem látta. 😊 Aki akar zombizni vegyen fel xfirere és amikor megyünk szólok, vagy rám írtok.
xfire: palesz

norbi2fraktal
szedd le hozzá az unlockert gamecopyworld.com-ról, és másold be amegadott mappába, így már van egy offline 100%-os profilod amit elkezdhetsz elõlrõl...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

rexHUNter
benne vagyok én is

Firerock
lécci valaki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

G.I.JOE
Vmelyik estére beszéljünk már meg egy zombizást. Origi játékom van. Kell vmit leszednem vagy mittomén? Hamachi 1.0.1.5-öt rakjam fel?
Összvissz 2x nyomtam eddig, össz. kb. fél órát.

szerintem úgy érti, hogy melyik szerón. /mondjuk ti hamachin játszotok/

Palesz2
hogy hogy hol <#idiota>

haverokkal letöltöttük a mapot és játszottunk rajta :d

Hol játszol te ilyen zombi mapokon??
Ventura82
Sziasztok!

Lenne egy kis gondom!
Miért van az, hogy amikor single-be tölti a pályát kb. a töltés közepén fogja magát és újraindul a gép? Ugyanezt csinálja pl. a BF2-nél is. Valami driver gond lehet?

Palesz2

ahh 😄

Vidd végig a singlet😛
Ha meg nincs kedved gamecopyn találsz unlockert.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

hi ! hogyan is kell elõhívni a zombi ölõs map-ot ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

IMYke2.0.0.0
Hopp, én még kevesebbre is emlékeztem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Ez zsír. 😄
Összesen 2054 Mb. Majdnem egy új játék! 😄

kBagyula
Tudja valaki, hogy milyen portokat kell nyitni ahoz, hogy menjen a coop mód?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

IMYke2.0.0.0
Helyesebben:
Alapjáték + v1.2 (mert ez kummulatív patch) + v1.2 to 1.4 + v1.4 to 1.5 Patch.
Több, mint 1,5 GB!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

de nem ám
sorrendben 1.1 , 1.2 , 1.4 , 1.5
egyedül 1.3 nem kell asszem.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

kirol
Ez a patch: CoDWaW-1.4-1.5-PatchSetup, ami kb 1 GB, ez csa kakkor megy fel, ha elõtte felrakom a 1.4-et? Amihez meg 1.3 kell, vagy hogyan jutok el 1.5-re a 0-ról leghamarabb?

Alapra 1.5 nem kúszna fel?

Lacee86
Sztem visszaesett az utóbbi idõben a Cod4-gyel játszók száma, régen sokkal többen tolták.

Sp0ngeb0b
Hamachi beállításba kérnék helpet s egy cod5 helphelpet 😊 akár emesenenis
üdv.

MW2 is ugyanez lesz szavaiddal élve semmi újítás nincs benne. amúgy cod4-be hiába van sok szerver 3/4-e full üres szal nem értem sokan mért vannak úgy elszállva a 4-tõl...(gondolom azért mert az 1.gém ilyen motorra építve)
Nyílván 1.5ös kell hozzá. Én amúgy azért nem vettem meg mert semmi újítás nincs benne. Tökéletes klónja modern warfare-nek , csak átültetve a 2. Világháborúba. Nem beszélve arról hogy a szerver is nagyon kevés...
De az MW2-re majd beruházok.

Firerock
és ezt is kiírja a mûködése leállt duma után

Firerock
csáó
skacok!hoyg tudok offline profilt csinálni?
az elején aztírja hoyg punkbuster disabled,aztán amikor rámeygek hoyg crreate online profile akkor leáll a játék mûködése
amikor áakarok menni hogy újj játék és ott kiválasztom a nehézségett,utána nem történik semmi
help plz

Az 1.5-ös patchez kell külön 1.5-ös kliens is vagy jó a régi?

Köszi emokiller, megpróbálom még 1x, de ha nem mûkszik megveszem eredetiben és kész.
Warton
Vagy megveszed és nem kell minden szarral ennyit baszódnod. Csak 7000,- Ft.

Tehát peccselsz 1.5-ig.
Leszeded a private client patch-et , berakod a CoD5 mappjábába. Elindítod.
Majd xFirebõl csatlakozol egy szerohoz. Belép a játékba , kéri az online profilt. Megnyomod F3at majd consolba beírod hogy reconnect . És töltés közben meg nyomd meg F4et hogy ki ne basszon a PB.