23
Gaming Mouse
-
#23 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1065621692]4. Felesleges minden szériának külön topikot nyitni. Ha van általános topic, használd azt! Tehát ha van "egerek", akkor nem kell "Logitech egerek" topic, és főleg nem kell "Logitech MX510 egér" topic. Általánosságban elmondható, hogy a nagy termékkörrel rendelkező cégek kaphatnak külön topicot. Pl. nVidia és Ati, mivel eléggé eltérő problémák merülnek fel a használatuk során. Ne hivatkozz arra, hogy más szériának is van külön topikja. A múltban volt, a jövőben nem lesz.[/URL] -
#22 Nekem G5-öm van, 2 hónapos, szal nem cserélem le.
Amúgy sajnos igazságtalanul be fogják zárni a topikot, azzal a címszóval, hogy:
"Nem kell minden egérnek külön topik!"
Persze a Logitech G15 billentyűzetnek, lehet nyitni, meg a kormányoknak is természetesen... -
#21 Király topik, csak ne zárják be plíz :( -
#20 2000ft-os samsung rulz, csak a jobb gombja szar -
#19 MEGVESZEM!!! MOST RÖGTÖN!!! -
#18 Nem tetszik nekem ez az egér. :C
Marad a copperhead. :) -
gyuri12 #17 nekem nagyon szar egerem van,az ilyennel játszani se lehet,de szeretem.
ez meg jól néz ki:D -
F1re #16 most meg fordult az en fejembe is hogy eladom a g5öm :D ez az eger geci brutal naon bejon csak 1 bajom van vele hogy ien csapott a segge es nem tom rafektetni a tenyerem alját :D -
#15 +10k
ezek nem olcsóak nekem a mx518 volt 15k -
#14 5750.- Ft? -
zoolee #13 Uhh:S ez nemkényelmes látszatról..
Akkor ha gameregér akkor inkább logitech mx rev.:P -
#12 ez is ugyanolyan mint akármelyik...
nem fogsz vele jobban csézni... -
spytime9 #11 dollár=18k euro=23k -
#10 mennyibe fáj? -
#9 húúúúúúú.....háááááááá ííííííííííííí
NEKEM IS KELL!!!! -
spytime9 #8 akit bővebben érdekel: katt
-
spytime9 #7 -
#6 jóe
amugy mennyibe kerül? -
spytime9 #5 -
spytime9 #4 -
#3 képt
-
spytime9 #2 Hamarosan kapható nálunk is!!!!! (pár nap)
Szerintem iszonyatosan jó egér,már azon gondolkoztam megrendelem Német-böl és le cserélem a g5-t!!! bár ez is jó ki egérke volt !!! -
spytime9 #1 Teljesítmény
* Cserélhető markolatok: A termékhez kapott XL és Precision markolat közül kiválaszthatja azt, amelyet a legkényelmesebbnek érez a játékhoz. Az XL markolat selymes tapintása és teltebb alakja különösen kényelmes fogást biztosít, míg a Precision markolat DryGrip anyaga és tömörebb kialakítása a hajszálpontos mozgatást segíti elő.
* 3200 dpi felbontású lézerletapogatás teljes sebességű USB-adatátvitellel: A játékhoz nélkülözhetetlen sebességet és pontosságot a nagy teljesítményű Gaming-Grade lézeres érzékelő és az azonnali mozgáskövetést biztosító teljes sebességű (másodpercenként akár 1000 jelentés) USB-adatátvitel kombinációja adja.
* Magával viheti játékbeállításait: Az egérhez megadott saját beállításait akár magával is viheti. A G9 egér egy beépített memóriaegységbe menti a beállításokat: akár 5 különböző beállításprofilt is képes tárolni (egyebek között billentyűzetmakrókkal, felbontásbeállításokkal és LED-színbeállítással), melyeket bármely számítógépen használhat – külön szoftver telepítése nélkül!
Kezelés
* MicroGear™ Precision görgetőkerék: A Logitech saját fejlesztésű MicroGear™ görgetőtechnológiája rendkívül pontos és stabil léptékű görgetést tesz lehetővé, ami jól jön a fegyverek gyors kiválasztásához. Ha pedig szupergyors, súrlódásmentes görgetésre van szüksége, csak váltson a másik üzemmódra.
* Állítható érzékenység: Az egeret közvetlenül, a játék megszakítása nélkül válthatja át hajszálpontos célzásról villámgyors manőverekre. A G9 azonnali elérést biztosít a 200 és 3200 dpi érzékelési felbontás közötti váltához, és ehhez illesztőprogramot sem kell telepítenie.
* Állítható súly: Jobban szereti a nehezebb vagy a könnyebb egereket? A súlybetéttel és az abba helyezhető összesen 28 grammot nyomó fémsúlyokkal saját ízlésére szabhatja az egér fogását.
* Teflon talpbevonat: A rendkívül kis súrlódású talpak bármilyen felületen akadálymentesen csúsztathatók.
Kényelem és praktikum
* Állítható színű LED-ek: Az egér színes LED-fénysora szolgál az aktív érzékenység- és profilbeállítások kijelzésére. A LED-fények színét több száz szín közül választhatja ki.
* További markolattípusok: A markolat lecserélésével az egeret új külsővel és fogásérzéssel ruházhatja fel.