Ma nyit a TV2 posztapokaliptikus sorozata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Nekem nagyon bejön.
koschwarz
na igen. speciel pl. a szökéstõl is sokat vártam, de még az elsõ évadot sem bírtam végignézni.

szerencsére az hbo nemsokára adja a róma 2. évadját, úgyhogy nem maradok sorozat nélkül 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát ez elég szarnak néz ki. Szeretem a poszt-apokaliptik témákat, de úgy látszik itt nem ezen lesz a hangsúly. Hanem majd a tanítónéni meg a fekete plymouth-os gyerek románcán. Gondolom az epizód végén felbukkanó szõkeség is be kerül majd a "ki-kivel-fog-kefélni?" rejtélykör hálójába.

A benzinkútnál a polgármester beszéde olyan szar volt hogy elkezdtem szégyellni magam hogy ilyeneket nézek. Rendezés/fényképezés/zene inkább a Váratlan utazáshoz passzolna mint egy poszt-nukleáris sztorihoz. Fos ez, remélem elkallódik este 11 utánra.

22.00-tõl volt, aztán bejött elé egy fél órás rém rendes család, vagyis nem a 4400-at tolták.

és, ami a fontosabb, azzal, hogy egy sorozatot késõbbre pakolnak, lehet, hogy jót tesznek vele. (ld. hõsök). mondjuk a 4400-nak mindegy volt, hiszen azonnal bukott itthon
robos
Szerda 22.00? Hmm, a 4400 is így indult, majd olyan késõre tették már, h épeszû ember akkor már inkább elmegy aludni, pláne ha másnap meló... TV2 egyre csak süllyed és süllyed...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Ritkán szoktam lehúzni sorozatokat de ez szerintem elég szar.

Ha azért érdekelne mert postapoc (engem ezért érdekelt volna) akkor NE nézd meg, amúgy meg ízlések és pofonok, SZERINTEM szar.

folytatódik és sokak szerint sz*r, sokak szerint király. tavaly a warezkörökben a 2. legnépszerûbb volt a heroes után az országos sorik között., ez beszédes.
koschwarz
azt mondod el se kezdjem?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HuAn82
Nem is olyan rossz. Az elsõ két részt hirtelen megnézve egész jó.<#eljen>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Most kell magyarázni vagy mégsem?
majom...

Helyesesen tetted hogy elnézést kértél a nevemben viszont a fûvet is nyírd le a kertemben és mosd le a kocsimat is ha már ilyen hiperaktív vagy.

Sok lelkizés, kevés postapoc fíling.
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, nem véletlen hogy egyszer már cancel lett.
Szar.

Hát de ha csak ennyi telik ki belõlük? Egy majomtól sem várhatod el, hogy bonyolult matematikai egyenleteket oldjon meg.<#idiota>

Librarian: ha nem tetszik, nem tetszik, ennyi, ezt nem is kell megmagyarázni.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Bocs, igazad van... Engem is bosszantott a "fos" meg a "szar" jellegû két hozzászólás. Nyílván rájuk gondoltál, mikor irtad a hsz-t. Én kérek elnézést a nevükben, de magam sem tudnám megmondani, miért nem tetszik. Egyszerûen nem tûnik valami nagy számnak. Ennyi. Nem vagyok valami jó kritikus. 😊

Akiknek nem tetszik, igazán leírhatnák bõvebben, hogy miért nem. Baromira unom már az egyszavas negatív véleményeket.
Nem rossz félig, érdekes lenne, de most nem vagyok olyan "lelki állapotban", hogy még egy ilyen posztapokaliptikus sorozatot is el kezdjek nézni...<#shakehead>
Feléig néztem... nem tetszett, hagytam a fenébe. :-)P

szar

Ma este meglátom, aztán majd én is hozzászólok egy velõset... 😛

Tinman
Szerintem is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mr Csé
szar

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

22 után :S váá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;