A Cassini szemügyre vette a szaturnuszi dalmatát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
(hivatalos fordítás, tessék használni lusta dögök!)
Hiszen nyilvánvaló, hogy a világ teremtésekor Isten két félbõl ragasztotta össze, csak nem tüntette el a nyomokat.Valszeg soha nem hitte volna, hogy idáig eljutunk. <#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azt a dust devil részt nemértem =/ Csak poén akart lenni? 😊 Vagy nemtom, tényleg nem vágom mire gondolsz 😊
Az általad idézett 3 darabban fényképezett panorámán szerencsés esetben ez nem jön ki, én azért már lõttem olyan 30-40 képes panorámákat, ahol igenis probléma volt a közelebbi ojjektumok perspektívája. Azeket a nagyobb marsi panorámákat pedig több száz képbõl rakják össze.😊
Azt én is láttam 😄 Csak nem akartam írni mert még a végén UFO-hívõnek fognak tartani 😄
valami fénytörés lehet a lencsén? Fogalmam sincs de tényleg érdekes! 😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Jaaj értem mit mondasz 😛
De a képen az 50cm-re lévõ kövek is frankón összevannak rakva csak a spirit nincs. Igaz ,az akkor kb 10cm-re van. És ilyen miatt van a panoráma képekben az a bizonyos torzulás, mivel a közel lévõ tárgyakat torzítani kell egy kicsit, hogy össze lehessen illeszteni, és minnél távolabbit kell összerakni annál kisebb ez a torzulás. Egyértelmû. Mellesleg ha jól láttam a képen a spirit kb 15-16 darabból van összevágva.
De azért én kipróbálnám magam összerakni az eredeti darabokból 😊
Ha gondolod küldhetek neked egy képet, amit anyámék csinálltak mittomén hol, partról fényképezett hegyek...3 darabban,és a kb 1 méterre lévõ bokor is tökéletessen egybevan rakva, meg a 3km-re lévõ hegyvonulatok is 😊
Hátte nem érted mit akartam mondani.Az egy dolog, hogy panorámaképet állítanak össze, de mért van az, hogy Spiriten kívül a tájat frankón összerakták, de maga a marsjáró képe meg centis eltolássalokkal van összerakva. Nézd meg a #14-ben belinkellt képet közelrõl.
A mars járó bal oldalának elsõ szelete majd 1cm-vel feljebb van, de a közvetlen fölötte lévõ táj meg már tökéletessen egyezik.
Mielõtt elkezdenél fikázni, egy szóval nem mondtam hogy fake a kép.
Csinálltam már én is pár panorámaképet (márcsak szakmából adódóan is), de olyat még nem sikerült, hogy egy a képen lévõ tárgyat csak eltolódással, viszont minden mást tökéletes egyezzéssel rakjak össze 😊
Ez kb olyan mintha külön képekbõl rakták volna össze a tájat, és külön a spiritet.
Ezzel még mindig nem azt mondom hogy fake a kép mielõtt valaki rácuppanna, csak nem értem mért így csinálták.
Tisztelet a kivételnek (pl. mrzool)...
A felsõ képen meg baromi jó lenne ha fel lenne tûntetve a fény iránya, mert nem mindegy hogy a fekete foltok a dombok tetején üdülnek vagy a kráterek alján. Gondolom az alján, mert a másiknak nem sok értelme van 😊
na de most nem érek rá, megyek repülni, majd késõ dután megnézem a haszeket.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Hihetetlen módon több kép panorámaképpé való összeállítása az oka.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Amúgy a #9-ben bevágott kép nekem annyira mûnek tûnik :S Nem vonom kétségbe ezeknek a hitelességét, nem errõl van szó. Csak egyszerûen az a sok kõtömb..Úgyértem, ha ott van szél minimális légkör, márpedig a homokdûnék állásábõl (más képeken) egyértelmû hogy van szél, szal valami eróziónak is kellene lennie ? Véletlenül sem okoskodni akarok, csak furcsa hogy nem simára, vagy simább felületûre koptaott kövek vannak...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ha egy egyszerû webes keresést sem tudsz abszolválni... Na mindegy, térjünk vissza a Marsra, nem akarlak ilyen rövid idõ alatt mindenben lealázni.😊
Egyébként szerintem te szimplán provokálsz minket. Belinkelsz egy 2005 novemberi, majd 2 éves képet, amin egyrészt látszik a por, másrészt pedig a híres elsõ nagy dust-devil tisztítás után készült. Ergo nincs rajta túl sok por. Jah, és mielõtt belekötsz a színekbe: ugyan a fájlnévbõl látszik, de direkt leírom a kedvedért: hamisszínes a kép, ugyanis kék helyett UV, piros helyett pedig IR szûrõvel készülsz.
Tényleg csak ennyit tudsz felmutatni?😊
Kis felbontású kép...mert nincs másik, portalan cellák, csak a te kedved miatt a Nasa oldaláról.
Képeket pedig keressél magadnak, tudod, marsrovers.nasa.gov. Ez a hivatalos oldal, nem pedig a marsconspiracy4assholes.com...
A képeken pedig azért vannak illesztési hibák, mert - számodra és a hozzád hasonló igen 'tájékozott' emberek számára igen meglepõ (?) módon - sok kis felvételbõl lettek összeillesztve. Nagylátószögû kamerákról itt szó sincs, ezt is elbuktad...
Minden rózsaszínes de nem poros! A képen vágások vannak illesztési hibák..persze nagy látószögû kamera de azért mégis...kicsit érdekes.
Egy javíthatatlan összeesküvés-buzi vagy. Szánalmas életed végén talán majd rájössz.
Pedig egyszeru az egesz:
1. Foltok: szivarog felfele a koolaj
2. Hegyvonulat: idegen terroristafiokak rejtekhelye
Es a legfontosabb: egyik se demokratikus. <#eljen>#eljen>
Miért?
Mert nézzétek meg a képeket, egy kis nyamvadt porszem sincs a napelem cellákon!
Mert állítólag elég kemény szélviharok járnak arrafelé, és van bennük por nem kevés.
Mert a gyári sárga színû kábel, valamiért ott rózsaszín.
Mert a kábelezésen és semmin nincs egy kis nyamvadt porszem sem.
Skacok...és skacinák, aki látott már sivatagot, és benne csak 1 napig állni autót, akármilyen faxa felülete van, azon lesz por nem kevés.
Ne hagyjátok magatokat már átverni ilyen könnyen!