Bioshock
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon korrekt cikk, a játék valóban zseniális. És a Collectors Edition is marha igényes, erre érdemes volt pénzt költeni, tényleg. Még csak a felénél járhatok kb, de már most látom, hogy ebbõl nem egy végigjátszás lesz.
Az AI elemzésében találtam csak kritizálni valót, bár nem sokat. Igaz, hogy nem valami pallérozott stratégiát követnek az ellenfelek, de hát ha figyelembe vesszük, hogy elborult, "drogfüggõ" habzó szájú tébolyultakról van szó, akkor teljesen rendben van az is.
A gépigény pedig tényleg nem vészes. Nagyon tág spektrumban állítgatható, és az én nem épp über konfigomon is max effektekkel teljesen jól muzsikál 800x600-ban (1024-ben is még bõven játszható, de ezt a kis kompromisszumot megkötöttem).
Az AI elemzésében találtam csak kritizálni valót, bár nem sokat. Igaz, hogy nem valami pallérozott stratégiát követnek az ellenfelek, de hát ha figyelembe vesszük, hogy elborult, "drogfüggõ" habzó szájú tébolyultakról van szó, akkor teljesen rendben van az is.
A gépigény pedig tényleg nem vészes. Nagyon tág spektrumban állítgatható, és az én nem épp über konfigomon is max effektekkel teljesen jól muzsikál 800x600-ban (1024-ben is még bõven játszható, de ezt a kis kompromisszumot megkötöttem).
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Ugyan a teljes látványvilág csak DX10 alatt tárulkozik fel"
DirectX 9 és 10 alatt is tök ugyanolyan. Akinek nincs DirectX 10-es kártyája az sem fog lemaradni semmirõl.
DirectX 9 és 10 alatt is tök ugyanolyan. Akinek nincs DirectX 10-es kártyája az sem fog lemaradni semmirõl.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nwkwm nagyon tetszett!
Egyszeru Dal
XBOX360 4EVA
Így van.
Nálam a játék top10es lett.
Néha már túl sok volt a lövöldözés, állandóan csak a hangfelvételeket és a történetet akartam hallgatni😛
Nálam a játék top10es lett.
Néha már túl sok volt a lövöldözés, állandóan csak a hangfelvételeket és a történetet akartam hallgatni😛
ha beleolvasol majd a játék topicjába
láthatod, hogy sokan gyengébb géppel is nyomják....
BIOSHOCK
az azért tény, hogy 4-5 éves gépen, video-kártyán nem fog (igazán) futni....
láthatod, hogy sokan gyengébb géppel is nyomják....
BIOSHOCK
az azért tény, hogy 4-5 éves gépen, video-kártyán nem fog (igazán) futni....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csak azt sajnálom, hogy a gépigény hihetetlen magas lesz, hogy élvezhetõen lehessen játszani :'( Attól tartok, a mai játékvilág nem az új játékokkal játszani akaró átlagember pénztárcájára van szabva.
[/off]
[/off]
egyébként korrekt cikk.
jujj, mi lesz itt....
nem kell moderátor? :-)))
nem kell moderátor? :-)))
← ElőzőOldal 2 / 2