60
  • Kindred Blades
    Vagy hogy ez nem a Crysis :D
    Egyébként csatlakozok, ez a játék tényleg megérte a pénzét, annak ellenére is, hogy nincs multiplayer mód, amit sokan hiányoltak. Mondjuk ennél a programnál nem is nagyon látom magam előtt, hogyan nézne ki. De ötletes, hangulatos, System Shock 2 víz alatt, csak épp kevesebb parával és több polygonnal :) Assasin's Creed mellett másik biztos befutó az év legjobb játékai kategóriára. Szerintem.
  • Kandurex
    mi a baj? nem fut a gépeden?...
  • gyuri12
    ööööööö te miről beszélsz?
    eddig több mint másfél millát adtak el belőle,annyira nem tudják eladni...
    bezzeg a WoW ugye?:/
  • matt taylor
    Annyira nem tudják eladni ezt a gammát h 4 oldalon kell reklámozni?
  • BaLeeX
    A füstnél a képen az valami bug (driver vagy ilyesmi).
    Nézzél meg pl egy csövet ahonnan kitör a gőz na az marha szép és semmi olyasmi nincsen mint ami azon a képen.
  • ruffirant
    igazad van gyuri.de igy elolvasva szerintem is rohadt jó játék lehet
  • gyuri12
    jajj,mennyi kis spoiler van ebben az amúgy jó cikkben:(
    leírod,hogy milyen ellenek lesznek? ettől én az elején meglepődtem,hogy egyszer csak eltűnik a kis mocsok,erre te meg leírod... no meg,hogy milyen töltény köll a Big Daddyk ellen... ezt ki kéne tapasztalni a játékosoknak:/
    amúgy jó cikk,jó játék
  • Kandurex
    egybként érdekességképpen szvsz az ott valami hiba a füsttel, vagy csak én emlékszem, hogy jóval szebb füstöket is kreáltak, nem, hogy 9 -el, hanem DX 7-el illetve, 8.1 -el is...szal ez inkább vakítás vagy egyszerűen hiba a fejlesztőgárda részéről vagy támogatás,...ez utóbbi ami inkább gyanus
  • Zedas
    A füst sokkal szebb DX10 alatt viszont a víz (amit az ember várna hogy szebb lesz), az tényleg tök ugyanolyan.
  • Matyóhímzés
    2600+ os Bartonnal, 1,2 GB ram-al, és 6600 GT-vel simán játszható 1280x960-ban...igaz nem max grafikán, de valamit valamiért, egyébként minimumon sem néz ki rosszúl.
  • Voltan
    Nagyon korrekt cikk, a játék valóban zseniális. És a Collectors Edition is marha igényes, erre érdemes volt pénzt költeni, tényleg. Még csak a felénél járhatok kb, de már most látom, hogy ebből nem egy végigjátszás lesz.
    Az AI elemzésében találtam csak kritizálni valót, bár nem sokat. Igaz, hogy nem valami pallérozott stratégiát követnek az ellenfelek, de hát ha figyelembe vesszük, hogy elborult, "drogfüggő" habzó szájú tébolyultakról van szó, akkor teljesen rendben van az is.

A gépigény pedig tényleg nem vészes. Nagyon tág spektrumban állítgatható, és az én nem épp über konfigomon is max effektekkel teljesen jól muzsikál 800x600-ban (1024-ben is még bőven játszható, de ezt a kis kompromisszumot megkötöttem).
  • Sadist
    "Ugyan a teljes látványvilág csak DX10 alatt tárulkozik fel"

DirectX 9 és 10 alatt is tök ugyanolyan. Akinek nincs DirectX 10-es kártyája az sem fog lemaradni semmiről.
  • loga
    Nwkwm nagyon tetszett!
  • MPZS
    XBOX360 4EVA
  • Lyan Kyj
    Így van.

Nálam a játék top10es lett.
    Néha már túl sok volt a lövöldözés, állandóan csak a hangfelvételeket és a történetet akartam hallgatni:P
  • Frank99
    ha beleolvasol majd a játék topicjába
    láthatod, hogy sokan gyengébb géppel is nyomják....

BIOSHOCK

az azért tény, hogy 4-5 éves gépen, video-kártyán nem fog (igazán) futni....
  • dmegyesi
    Csak azt sajnálom, hogy a gépigény hihetetlen magas lesz, hogy élvezhetően lehessen játszani :'( Attól tartok, a mai játékvilág nem az új játékokkal játszani akaró átlagember pénztárcájára van szabva.
    [/OFF]
  • Frank99
    egyébként korrekt cikk.
  • Frank99
    jujj, mi lesz itt....
    nem kell moderátor? :-)))
  • Kandurex
    hm,..én nézegettem az XBOX és PC verziót is, de nem igazán láttam különbséget,..amúgy jó cikk