Bioshock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, a dollár és kommunista párttagságid üti egymást, ezért kilép
2, gerincsérv miatt nem tud lehajolni a fõhõs. És erre figyel a program is.
3, tört verziót használsz. Vedd meg a játékot.
4, 1.0-ás verziót használod. Tedd fel az 1.1-et, abban van pénzfelvevõ skill is. (use gombra aktiválodik, ha dollárt találsz) 😊))
5, Túl sok a memóriád és a pénzt nagyon eldugta valahol a memóriában, ahol már nem férsz hozzá. Vegyél ki 4Gb-t és törd össze.
Most kezdtem el a játékot. Az miért van hogy ha dollárt akarok felvenni automatikusan kilép a játékból?? Ötlet?? Gépem: Intel core2 duo 3ghz 8800gts videkari, 6gb rammal
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
és az inteligencia szint azért magasabbat is kaphatot volna mivel nem egyszer sietnem kellet hogy ne töltésk fel az életüket..
Still Alive
Ha ez horror játéknak szánták tegyék rá a címkét
hogy CSAK OVISOKNAK
Ha valaki össze akarja szarni magát jácca végig
a FEAR-t fülhallgatóval max hangerõn!!!
Nemazé mondom de ocsmány egy grafikája van a játéknak...
ATI forever.....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A mesterséges intelligencia területbõl ugyan nem hozták ki a maximumot, a legtöbb ellenfél nem gondolkozik sokat, hogy milyen módon essen nekünk. Néha futkároznak össze-vissza"
Persze... Elrohannak az elsõ elsõsegély állomásra hp-t tölteni...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
az itteni képeken is jól látszik
szóval errõl ennyit
Az operációs rendszeren is túl...
Mindenkinek ajánlom!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha már annyira tudsz angolul akkor ez a sor szerinted mit jelent? játék közben nem igazán fogod észrevenni vagy te elmented ahogy játszol és utánna néha kimerevítve nézegeted?
itt egy kis 720p divix video a játékról
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://video.google.com/videoplay?docid=-2209023500883849090&hl=en
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Nekem fura dolgot produkált a game. Miután lezuhan a gép az egész kép fekete és csak a tüz effekt látszik. "érezni" ha forgatom a fejem,de a pixelek ....hát hiányoznak :d VAn valami ötlet hogy mi lehet a gond? Elavult a VGA kártyám?
P4 HT 3ghz, 1 giga RAM, ATI x800 gto 256MB VGA
Köszi elöre is.
Egyébként csatlakozok, ez a játék tényleg megérte a pénzét, annak ellenére is, hogy nincs multiplayer mód, amit sokan hiányoltak. Mondjuk ennél a programnál nem is nagyon látom magam elõtt, hogyan nézne ki. De ötletes, hangulatos, System Shock 2 víz alatt, csak épp kevesebb parával és több polygonnal 😊 Assasin's Creed mellett másik biztos befutó az év legjobb játékai kategóriára. Szerintem.
eddig több mint másfél millát adtak el belõle,annyira nem tudják eladni...
bezzeg a WoW ugye?:/
Nézzél meg pl egy csövet ahonnan kitör a gõz na az marha szép és semmi olyasmi nincsen mint ami azon a képen.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
leírod,hogy milyen ellenek lesznek? ettõl én az elején meglepõdtem,hogy egyszer csak eltûnik a kis mocsok,erre te meg leírod... no meg,hogy milyen töltény köll a Big Daddyk ellen... ezt ki kéne tapasztalni a játékosoknak:/
amúgy jó cikk,jó játék
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯