60
-
janivankenobi #60 Tegnap vettem meg a játékot PC-re csupán 2990 ft volt a gazdaságos áruházban. Neki is láttam 4 óráig nem is bírtam abbahagyni, igen jó lett. -
#59 Ötletek: (Vigyázat, az alábbi szövegeket a komolyság legkisebb nyoma nélkül készültek.)
1, a dollár és kommunista párttagságid üti egymást, ezért kilép
2, gerincsérv miatt nem tud lehajolni a főhős. És erre figyel a program is.
3, tört verziót használsz. Vedd meg a játékot.
4, 1.0-ás verziót használod. Tedd fel az 1.1-et, abban van pénzfelvevő skill is. (use gombra aktiválodik, ha dollárt találsz) :)))
5, Túl sok a memóriád és a pénzt nagyon eldugta valahol a memóriában, ahol már nem férsz hozzá. Vegyél ki 4Gb-t és törd össze. -
laci19760817 #58 Szegasztok!
Most kezdtem el a játékot. Az miért van hogy ha dollárt akarok felvenni automatikusan kilép a játékból?? Ötlet?? Gépem: Intel core2 duo 3ghz 8800gts videkari, 6gb rammal -
kovadam87 #57 két hátránya a játéknak: 1., a system shock 2 után kb9 éve várom a fasza folytatást erre kidobják ezt a fantasztikus játékot 2., ami természetesen nem megy a gépemen :D szóval akinek a konfigja gyanúsan hasonlít ehhez --> 2.6ghz CPU, 1 giga ram, Ati 9600Xt 256 az ne is álmodjon a játékról és tegyen le minden próbálkozással. Istenem ezt vajon miért nem lehetett rendesen optimalizálni mint a cod 4et? :S :( sebaj irrational games forever (legkésőbb 1 éven belül úgy is veszek új gépet csak addig meg csoroghat a nyálam...) -
Rena11 #56 azért mert vissza kell venni a fényerőt amit a játék elején beálíthattál mikor az tálítottad a falon megjelent 1 felirat nah ha azt látod akor nem jó mert alapvatően sötétnek kell lenni legalábbis én úgy vettem észre
-
Rodman6 #55 Valaki tudja hogy miért van az hogy nálam a játékban irdatlan csúnya zöldes-barnás-kékes foltok jelennek meg az égen, a falakon, stb. Nagyon szarul néz ki. Már több videókártyával is próbálkoztam, igaz nem DX10-esekkel de minddel ezt produkálja. Mostani gépem: AMD2800+Athlon, 1,5GB RAM, GeForce76000GT. -
kristo p #54 Itt senki se tud helyesen írni? :D -
zoli0324 #53 Játszottam rajta jó játék nem értem hogy miért irták horrornak pedig inkább sci-fi féle de ezt a készitők is elmondták! szall nemkell felháborodni de tulreagálni sem mellesleg nem a fear a legnagyobb horrojáték csak a legjobbak közt van...
és az inteligencia szint azért magasabbat is kaphatot volna mivel nem egyszer sietnem kellet hogy ne töltésk fel az életüket.. -
SASI #52 Hát kb annyi lehet...szerintem jó játék a BioShock. -
geri486 #51 gabor0315 te látod mit olvasol ?!?! Vagy játszottál egyáltalán a Bioshock-al ? Ilyen alpári és primitív beszólást még életemben nem láttam. Hány éves is vagy te? 5 ? -
SFKS #50 lol... -
gabor0315 #49 Szerintem ez egy kúrva szar játék.....pff
Ha ez horror játéknak szánták tegyék rá a címkét
hogy CSAK OVISOKNAK
Ha valaki össze akarja szarni magát jácca végig
a FEAR-t fülhallgatóval max hangerőn!!!
Nemazé mondom de ocsmány egy grafikája van a játéknak...
ATI forever..... -
#48 elvégre minek gondolkoznának sokat, mindegyik meg van őrülve. -
#47 "AI, Nehézség:
A mesterséges intelligencia területből ugyan nem hozták ki a maximumot, a legtöbb ellenfél nem gondolkozik sokat, hogy milyen módon essen nekünk. Néha futkároznak össze-vissza"
Persze... Elrohannak az első elsősegély állomásra hp-t tölteni... -
#46 Fáj kimondani, de ez legalább olyan jó lett mint a Doom3. Igaz, sajnos egy percet sem voltam betojva tőle(nem úgy mint a doomban), de a hangulat, a sztori, a grafika, az eredetiség és a szuper képességek egyszerűen lenyűgöznek. Örülök, hogy a Doom és a Chroniccles of Riddick után még jönnek olyan FPS-ek amik kihozzák belőlem a kockát. -
#45 mivel nem lehet benne állítani az anti-aliasinget minden ronda recés
az itteni képeken is jól látszik
szóval erről ennyit -
#44 vagy ez :) -
#43 enekem ez túl félelmetes:D 10 percnél tovább nem tudok játszani annyira felmegy az adrenalin szintem -
mate88 #42 http://www.travian.hu/?uc=hux_30047 -
HJPOWER #41 Uhh... Hát.. nem tartom magamat különösebben beszarinak, de ez a játék komoly kihívást jelent a szívritmus szabályzómnak és az alsógatyámnak egyaránt.
Mindenkinek ajánlom! -
TheZsenyka #40 Végigtoltam, nagyon über a gamma. Az egyetlen szomorúságra okot adó tény az, hogy a játék kétharmada után már nem nagyon lehet változtatni a végkifejleten. Újra végigtolni nincs kedvem csak azért, hogy lássam a másik befejezést. Egyébként végig nagyon tetszett, lehetett volna egy kicsit hosszabb, de hát ezt minden jó játékról el lehet mondani. -
sathinel #39 Megvan játszok vele azért linkeltem a videót ami szerintem visszaadja a game hangulatát. Nem rossz, de 1 végigjátszás után nem hinném hogy még 10x végigjátszom megint. hangulatos király, de engem ilyesmi gamék 1 végigjátszásig tetszenek. -
Wittgen #38 Kösz, rákeresek. -
#37 Nem tudja valaki, hogy ha a dobozos verziót veszem meg, akkor utána tudom a steam-es verziót használni a kódjával (mint a HL2-nél)? Ha nem muszáj nem raknám be mindig a DVD-t, amikor játszani akarok. -
#36 Anno én a SystemShock-kal voltam így. "We are the many." Hányszor meghallgattam a felvételeket! Az is hihetetlen jó játék volt. -
#35 Ez a "víz hullámzik, ha megcsapod, belelépsz" dolog nagyon ismerős. Mitha már a prince of persia Sands of Time-ban is lett volna, hogy ha a vízben rohangálsz az hullámzik utánad... Ismét egy dolog amit elfelejtett a DX9? -
#34 Egyszer próbáld ki, és te is azt fogod észrevenni, hogy megint éjjel 2-ig játszottál. -
sathinel #33
Ez a videó jól visszaadja a game hangulatát:D BioShock -
sathinel #32 Once again, it�s very difficult to see any differences between DX9 and DX10.
ha már annyira tudsz angolul akkor ez a sor szerinted mit jelent? játék közben nem igazán fogod észrevenni vagy te elmented ahogy játszol és utánna néha kimerevítve nézegeted? -
sathinel #31 ja jópár videót láttam már a gaméról de mind ugyanazt nyújtotta mint otthon a gépem. pedig nincs dx10. persze DX10 game sincs még igazán szerintem. Elég hangulatos lett. De nem hinném hogy sokáig lekötne.
itt egy kis 720p divix video a játékról -
HaDes007 #30 hát én nem vagyok tőle elragadtatva. inkább MoH Airborne, még ha nincs is benne semmi újdonság. -
#29 Vagy tudok angolul, és a látásom is teljesen rendben van, csak nem arra a 10 pixelnyi különbségre recskázok. A füstnél és az árnyéknál van egy kis különbség, de persze be kell etetni a butákat, hogy mennyivel jobb DX10 alatt, hadd rohanjanak újabb videokártyát venni... -
troc #28 még is van különbség a víznél is, csak egy bug miatt nem elég futás közben állítani a verziók között.
http://video.google.com/videoplay?docid=-2209023500883849090&hl=en -
#27 Nekem is totál ugyanez a hibajelenség, pedig felraktam az új drivert is -
#26 Van hozzá sm2.0 hack, azzal megy régebbi karikon is, csak nem lesz túl szép. -
#25 Elég keveset rendeltek belőle mondjuk... -
Wittgen #24 Nálam is ez van, én abban látom a dolgok megoldását, h. talán PS3.0 turdó kártya kellene...gondolom, mivel a legújabb driver van fent és nekem is x800 gto-m van... -
fourgee #23 Ha még 1x valaki panaszkodik hogy Magyarországon nem fogynak a boltból a játékok és csak warez megy, azt... Úgy döntöttem, hogy elindulok megvenni a Collectors Edition-t. Hát, sehol nem lehet kapni, mindenhol azt mondták, hogy amint megérkezett, rögtön elkapkodták... Még hogy nem fogy... Van néhány "elvetemült" forma, akik végigtolták, és képesek hiányosan eladni... Hát ez nem szép dolog -
hdave82 #22 Hali!
Nekem fura dolgot produkált a game. Miután lezuhan a gép az egész kép fekete és csak a tüz effekt látszik. "érezni" ha forgatom a fejem,de a pixelek ....hát hiányoznak :d VAn valami ötlet hogy mi lehet a gond? Elavult a VGA kártyám?
P4 HT 3ghz, 1 giga RAM, ATI x800 gto 256MB VGA
Köszi elöre is. -
Mavericko #21 Sadist te vagy nem tudsz angolul vagy kicsit vaksi vagy :) DX10 alatt ugyan tényleg sokminden marad ugyanolyan de az apró dolgokon múlik az egész, és azokban feltünik a DX10 :)