Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont nem tudom h mire jo h max 30 FPS... majd valaki leirhatná nekem, esetleg az OFF topikba is jo 😊
bár adja az Isten h nekem fusson 30 FPS-el 😄
viszont aki játszott tulélöhorrorokat, nem csak most h már elérte a 12 éves kort és van gépe, az tudja h csak pár éve h kimentek a divatbol a fix nézöpontosak, mint Alone sorozat, RE, stb... én speciel rühelltem azt, az télleg frusztrálo volt 😊
amugy engem igy képekröl akkor is a Cold Fear-re emlékeztet inkább, mintsem a Resi4re..
www.gamedroid.hu
ITT
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De miért nem 60 -ra rakja a Vsync-el?
Használ valaki 180.43-drivert? Most látom, hogy más játék alatt is van változás.
Pl. a játék menü-ben lemegy a VGA freki, ami jó, mert minek fogyasztana. És visszalépve felugrik, ami eddig nem volt.
Mert eddig játék indításnál felment a max.-re, majd kilépésnél meg lement min.-ra.
Nálatok is így mûködik?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
néhol van fosatós rész amikor fekszik valami elöted és felkell meg a liftek na azt inkább hagyom is még jó hogy állandóan lövésre készen vagyok 😄
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon szépek a betûzött képek.
Már hiányzott a Domm feeling, sztem mindenkinek elvonási tünetei voltak, ezt most pótolandó : Dead Space
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
És a VGA-tok kihasználja az erejét? Úgy értem mondom nekem nem ugrik fel max. frekire a GPU, RAM a VGA-n, csak takarékon megy.
Én jobb képeket csináltam mint ti, látom ti csak az elsõ 5 percben nyomogattátok a képlopó progi gombját... 😄
A grafika meg..szvsz teljesen rendben van. Jól illik a játékhoz, még ha nem is tû élesek a textúrák. (ezt csak úgy megjegyeztem 😄)

www.gamedroid.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
EZT SE ÉN MONDTAM.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Töltsük le az internetet!
az a nagyon jó 5let benne, h tudunk taposni, szóval ha közel jön az ellen lazán letapossa a kezét, lábát, fejét
mellesleg 2 lövésbõl meg lehet ölni egy dögöt, egy láb és egy kéz vagy lehet még a fejre is(fejét lelõttem és anélkül össze-vissza hadonászott😄) meg a gyomrát is
Még csak olyan 30 percet toltam vele,de nagyon tetszik.
Grafika olyan amilyen.Menteni csak adott helyen lehet.Van frankó stáziscumo amivel a gyorsan mozgo dolgokat pl ajtókat le lehet lassítani.Irányítás frankó semmi gond vele billentyûzettel.
Küldetéshez rendesen mutatja az útvonalat szal eltévedni sem lehet.(Nemtudom késõbb is így lesz-e) Félelmetes hát elsõ 30 perce semmi nem volt ami ez lett volna.
Next PC upgrade: 2022