Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nagyon jó játék.
de sztem amugy is ki lehet kapcsolni az FPS limitert cfg trükközéssel
viszont nem tudom h mire jo h max 30 FPS... majd valaki leirhatná nekem, esetleg az OFF topikba is jo 😊
bár adja az Isten h nekem fusson 30 FPS-el 😄

nem tudom h egyesek mit fikázzák a néöpontot is, vagy csak bba lehet belekötni? 😛 mert az jo
viszont aki játszott tulélöhorrorokat, nem csak most h már elérte a 12 éves kort és van gépe, az tudja h csak pár éve h kimentek a divatbol a fix nézöpontosak, mint Alone sorozat, RE, stb... én speciel rühelltem azt, az télleg frusztrálo volt 😊
amugy engem igy képekröl akkor is a Cold Fear-re emlékeztet inkább, mintsem a Resi4re..

Nálatok a beállításoknál, az alap vezérlõknél, az irányításhoz be lehet állítani a kurzormozgató billentyûket?
ne aggódj én is 190 fps-el tolom a játékot 😊

nyomd meg a bal CTRL gombot és mutatja az irányt merre kell menni

Na, ez nekem megvolt magamtól, most azon vagyok, hogy nincs adatkártyám, pedig rohadtul kéne. 😄 Bebolyongtam már érte az egész szervízrészleget, de semmi. 😞 Valami tipp ez ügyben? 😊

www.gamedroid.hu

Heuro
Fent vannak a kért képek, meg némi videó is.
ITT

zzeN
jaja ez dudra😄DD

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Na Vsync-et kikapcsolva tényleg nem 30 FPs lesz, hanem 160-200 FPS! Azért ez dudra! 😄

De miért nem 60 -ra rakja a Vsync-el?

Használ valaki 180.43-drivert? Most látom, hogy más játék alatt is van változás.
Pl. a játék menü-ben lemegy a VGA freki, ami jó, mert minek fogyasztana. És visszalépve felugrik, ami eddig nem volt.
Mert eddig játék indításnál felment a max.-re, majd kilépésnél meg lement min.-ra.
Nálatok is így mûködik?

az érzékenységen lehet állítani én is feljebb raktam és úgy már jobb sokkal
zzeN
nektek nem lassabb az egér amikor forogtok más játékokhoz képest?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

aki játszott a RE4-gyel az elõnybe van mert a nézet ugyan az az írányítás már nem mert itt lehet egeret is használni
köszi timantes

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

wedge31
Meglehet szokni ,az anyosomat is megszoktam de azért még nem szeretem és elcseszetnek tartom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nkem se tetszik ez a balra tolt tps nézet , olyan mintha elb@szták volna a kamerakezelést , érdekes.... bár 2 óra játék után megszoktam

jó az irányítása

elsõ kart beüzemeled , majd átmész a második kar irányítójához, azt bekapcsolod , rányomod az idõlassítást a tárgyra és gyorsan felfutsz a vezérlõpanelhez, ahol megnyomod az aktiválást.

Elakadtam metro javitasnal az elejen, mit kell csinalni masodik karral?

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

de nem lóg ki egyáltalán ill csak akkor lóg ki amikor célzol meg a tér nagy részét belehet látni meg amúgy is megkell szokni
wedge31
Ez ugy rossz ahogy van nálam a tps nézet / Max Payne vagy Splinter Cell stb / azt jelenti hogy középen van az ember igy állandoan olyan érzésem van hogy kilog a képböl.

ez úgy jó ahogy van nem kell középre mert amúgy sokra nem mennél mert látni is kéne adögöket meg így csak egy kics rész van kitakarva de a kép nagy részét látod
wedge31
Végig a balsarokba van benyomva az emberke ez valami konzolos ökörség megint.

kényelmes az irányítás nagyon

néhol van fosatós rész amikor fekszik valami elöted és felkell meg a liftek na azt inkább hagyom is még jó hogy állandóan lövésre készen vagyok 😄
Mr Bishop
Jó, alább azt láttam, valaki azt írja, jó !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Tatyla
na és akkor most a PC-s irányítás jó vagy azt elb@szták?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mr Bishop
Lehet, hogy odavág a Far Cry 2-nek.
Nagyon szépek a betûzött képek.
Már hiányzott a Domm feeling, sztem mindenkinek elvonási tünetei voltak, ezt most pótolandó : Dead Space

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

kirol
Az gondolom 60 -ra korlátozná, ha az csinálná nem? Mert 60 Hz.

vedd ki a pipát a vsync-nál és nem lesz lekorlátozva az fps limit

kirol
Nálatok is kizárólag 30 FPS van?
És a VGA-tok kihasználja az erejét? Úgy értem mondom nekem nem ugrik fel max. frekire a GPU, RAM a VGA-n, csak takarékon megy.

Nálam is csodálatosan fut a játék max grafon!

Én jobb képeket csináltam mint ti, látom ti csak az elsõ 5 percben nyomogattátok a képlopó progi gombját... 😄

Maxtreme
királyságos 😊
A grafika meg..szvsz teljesen rendben van. Jól illik a játékhoz, még ha nem is tû élesek a textúrák. (ezt csak úgy megjegyeztem 😄)

CalebJoe
Sok a hasonlóság pl. vásárlás, fejlesztés de még a nézet is tisztára RE4 és még ez a sci-fi érzés is fasza benne.

Maxtreme
persze, ne is legyen, nem az a cél 😊
Csak a stílus maga.

CalebJoe
Azért nem egy resi de ugyanaz az alap.
Maxtreme
Nálam a resi4 nagyon nagy kedvenc, ez meg kb ugyanolyan csak scifi környezetben ahogy látom. Asszem megvan az új favorit😊

Na mi van, kijött a törõcsik a Doom 4-hez?

www.gamedroid.hu

DarkSector
Far 2....<#levele><#levele><#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Na asszem Far Cry 2 project leáll egy jó darabig!Atom jó eddig ez a game!"

EZT SE ÉN MONDTAM.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Majd holnap (azaz ma) a game show-n meglesem ezt a Dead Space-t.

Töltsük le az internetet!

kipróbáltam irányítás nagyon jó könnyen megszokja az ember garfika szép közepesen megy nagyon szépen para az van fõleg az elején amikor fülkel az a valami ott egy kicsit megállta a szívem de meghalt gyorsan amúgy én keté lövöm az ellent az jó megoldás
zzeN
hát ebbe vannak olyanok h kinyílt a lift ajtó és futott is nekem egybõl egy szörnyike, meg mész látsz elõtted egy döglöttet azt hoppá fel kell😊

KILLER2
Nem szertem a fosatós játékokat és az ûrben játszódó fosatós játékokat még kevésbé, de ez nagyon tetszik. Azért remélem, hogy majd nem fosom maga össze.

Töltsük le az internetet!

zzeN
még pár shot:

az a nagyon jó 5let benne, h tudunk taposni, szóval ha közel jön az ellen lazán letapossa a kezét, lábát, fejét
mellesleg 2 lövésbõl meg lehet ölni egy dögöt, egy láb és egy kéz vagy lehet még a fejre is(fejét lelõttem és anélkül össze-vissza hadonászott😄) meg a gyomrát is

grebber
Na asszem Far Cry 2 project leáll egy jó darabig!Atom jó eddig ez a game!

Még csak olyan 30 percet toltam vele,de nagyon tetszik.
Grafika olyan amilyen.Menteni csak adott helyen lehet.Van frankó stáziscumo amivel a gyorsan mozgo dolgokat pl ajtókat le lehet lassítani.Irányítás frankó semmi gond vele billentyûzettel.
Küldetéshez rendesen mutatja az útvonalat szal eltévedni sem lehet.(Nemtudom késõbb is így lesz-e) Félelmetes hát elsõ 30 perce semmi nem volt ami ez lett volna.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Szerintem elég kevés, ha 40 lenne azt mondom ok. De a 30 FPS-t, érezni rendesen. Én legalábbis megérzem.

Carlos HUN
Dead.Space.CRACK-Darkc0der

dp.nfo
dp.rar

Seth
Ha stabil 30 akkor bõven jó

PSN ID.: Beegabor

nem sokára én is megérkezek az Ishimura fedélzetére és onnantól tuti minden zajra kést ragadok
HeadHunter86
Az a 30 FPS nem kevés kicsinykét? Nem lehet azt valahogy kiütni, console van?