Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Hát igen, hangulat vagy atmoszféra.
Mirõl másról kellett volna beszéljek?
Ha egy ilyen hangulatot sikerül megteremteniük az már önmagában félelmetes, parázós hatást kelt, azoknak akik még nem immunisak rá.

Qwerty4

senki?
berczely
Lehet kilesz próbálva...
Hangok milyenek?Betudnak paráztatni?
(FEAR-ban voltak jó hangok, polcról lelöktem a cuccokat aztmár reflexbõl lõttem úgymegilyedtem xD)

Kandurex
Amirõl te beszélsz az a hangulat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Qwerty4
Sztem nem feltétlenül kell sok fosatós rész.A lényeg, hogy minnél kiszolgáltatottabbnak érezd magad a játék minden percében a környezeted és a szörnyekkel szemben.Szóval úgy érzõdjön a játék minden egyes porcikájából, hogy egyedül vagy, veszélyben vagy és a pokolban vagy.Persze a meglepetés fosatós jelenetek is kellenek, az a hab a tortán.

Qwerty4

LittleMole
én nekem pl félõs 😄 és nem is vagyok egy nagy horror fanatikus, de ez most tetszik, túl beleélem magam talán

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

berczely
Hmm...pedig kéne már valami nagyon fosatós game...na mind1 köszi az infót!

grebber
Hát nem tudom ez nagyon emberfüggõ én a 4. fejeztél vagyok és eddig nem volt olyan hogy meghökkentem volna hogy huha azta itt félni kéne.
Ellenben a Fearben volt ilyen 1-2 meg doom3ban 1-2 para hang.Itt még nem találkoztam félelmetes résszel de azért remélem lesz majd.Mert azt irták a legfélelmetesebbre akarták csinálni!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Ez mindig idegrendszer és kor függö nálam egy tizes listán nyolcas.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

berczely
Fosatós ez a game?Elvileg horror game nem?
Valaki véleményt!thx!

zomgzerg
12

grebber
Azt lehet tudni hány fejezetbõl áll a játék?
Mert 20 órát írnak az egészre annyit tudok.

a warez topicba csend van szóval megkérdezem itt is
minimumon elmegy majd nekem?a far cry szépen megy bár nem tom érdemes-e összehasonlítani
LittleMole
energia gócokat már az elejétõl lehet találni 😊 (én legalábbis találtam), most tartok pont ennél a fûrészelõs hölgyeménynél (eddig vagy 4-5 gócot találtam)...na de amúgy nagyon jó kis játék 😄 rég óta nem kötött le egy sem ennyire : )

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

grebber
Tudtam én hogy nem maguktól csinálták ezt a gamet ahhoz túl jó.Carmack keze is benne van<#idiota>

zeus89
milyen gépet kér ...?? nekem menne full grafikán mondjuk 1280*1024-be? antialiasing nélkül ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

BlastR
Hali a Gém istencsászár 😊

Nem tudjátok miért recseg a hang , nem találkozott valaki ilyennel?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

zzeN
várunk szeretettel...<#ravasz1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
Tipó...mákos banda 😄 nah, majd délután felmegyek pár hedit osztani a BB -re <#vigyor1>

<#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zzeN
bocs Tipó, legközelebb figyelmesebb leszek😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha majd jár vki arra amikor vissza kell menni az orvosi részlegbe, h egy kémia anyagot kikeverjünk és jön olyan szörny, h szétlövöd és regenerálódik(szóval nem lehet megölni) az majd írjon plz, THX!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
Fogalmam nincs mirõl beszéltek, de a spoiler tagot aki nem használja azt garantálom, hogy ebbe a topikba nem ír többet.

(legalább is még pár hétig, tudod más is szeretne játszani a játékkal, mielõtt lelõsz minden poént, történést!)

zzeN
elvágja a csaj a torkát a fûrísszel😄

grebber
Nem,de ez is egy jó dolog lett volna!😄

Seth
Kitalálom, hmm, csávókám átalakul és kinyírja a csajt,majd fõhõsünk természetesen végez vele

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ez egy eléggé toppon lévõ jelenet volt!

Nálam eddig az év játéka.

grebber
Hehe mégiscsak lehet találni energiagócokat 2. fejezet végénél találtam 1-et.

Sziasztok!
bill+egér kombón kívül lehet mással is irányítani a játékot? Mert van gamepad-em de nem találom hol lehetne beállítani, hogy azt használja... <#szomoru1>
Heuro
Bár venni közben lehet, mert az pénzre megy, a tuning meg energiagócot (de jó szó) :-) használ.

Heuro
1. Tuning fullra ... aztán másikat venni
2. Sajna, csak venni. Pontosabban a munkapadnál energiagócok használatával fejleszteni.
3. A tervrajzokat nagyon ajánlott felvenni.

Csak így pontokba szedve :.-)

grebber
Amúgy aki már benne van a sûrûjében attól kérdem.Mi éri meg jobban új fegyvert venni vagy a jelenlegit tuningolni mármint sebzés szempontjából?
A fejlesztéshez szükséges cuccot csak venni lehet találni nem?

grebber
Azóta rájöttem végre,de azért kösz!

Heuro
Egy másik szörny ... tuningolt fegyver javallott!!! :-))

zzeN
célozz a fegyverrel és ctrl, így oda ugrik, de ha megnyomod simán a ctrl-t akkor mutatja az utat

grebber

grebber
Segítene valaki nemtudom mit kell csinálni😞
Ott vagyok ahol bekapcsoltam egy gravitációs mezõs és átkéne jutni a túloldalra de nemjöttem rá 45 perc alatt hogyan 😞

baszki és tényleg pffffff 😄 akkor van esély h nálam is szépen fut majd, a godfather az mindenhol elfut sztem maxon, ez meg akkor közepesen biztosan 😄

egy újabb pont a GodFather motorjának 😄
kirol
Ha Cryengine, vagy U3 lenne akkor soha a büdös életbe nem menne 160-200 FPS-el max. beállítások mellett, mint ez.

"Nem U3... A Godfather módosított engine megy alatta.

Elõször én is U3nak hittem, aztán atz hittem az ID eladta végül egyvalakinek szerencséjére a D3 motort, de egyik sem..."
a GameStaron megnézed a videót az alatt olvasható az egész és mondom ez tuningolt változatt ha U3 lenne akkor csillognak mint állat Cryengine meg nem lehet mivel akkor a gépigénye brutál lenne
erröl adj valami hivatalos bizonyitékot légyszi, mert nem hiszem el, az a játék undoritoan nézett ki, a szétphotoshopolt képeik után föleg...

kirol
Godfather motorját? Komolyan? A PC-set?

Engem az érdekelne, bocs, hogy OFF, de a xbox360 -as Godfather is olyan gázul nézett ki, mint a PC-s? Hogy fekete autóüveg, stb?

ez a játék a Godfather motorját használja csak tuningolva ezért megy normálisan a gépeken és ezért is furák a texturák
megvan amin gondolkodtam h mire hasonlit még nekem a game 😄
szoval Cold Fear+Even Horizon, kb ez jön le nekem, és mit ne mondjak, mindkettöt szeretem 😄

végre van több fegyverem is a játékba (még csak a 2. Chapternal járok) de tényleg igaz az hogy minden fele kell figyelned mert azok a valamik mindenhonnan jönnek
zzeN
szép a "táj", mondjuk az a aszteroida vagy meteor k. ronda😄

és az új ruha:

Vki nem tudja hol tudnám átírni az init hogy ne angol legen. Magyart telepíttetem fel de mégis angol?
grebber
Ezzel megmutatta az EA de nagyon árad belõle a nagybetûs hangulat!!!
Elõttem szörny mászna be a szellõzõbe mondom csak nem engedem amig lövöldözöm addig hátulról felülrõl a nyakamba ugrik egy másik.
Eddig nálam 10/10-es a game.
Csak az a gáz 5 percenként elszáll hibát észlelt leállt szöveggel 😞