Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Doom-hoz tudnám hasonlítani, csak tps-ben. Majdnem ugyanaz az atmoszféra. Bár sokáig nem jutottam, csak addig jutottam hogy megjavítottam azt a metró akármit. Mindig is utáltam a horror játékokban(meg a többiben is) hogy ha az ember megoldja a feladatot, visszafele úton újratermelõdnek az ellenségek. Grafika,fizika eddig ötös - játékélmény hármas, de hátha javul még a megítélésem, nagyon az elején vagyok, eddig csak egyforma emberszerû förmedvényekkel kellett megküzdenem.
menni fogaz na, csak ne sírjá má!
(645-ös hozzászólást nézd meg logikusn ki lehet következtetni)

Ui: nem fog menni le se töltsd, ugorj a kútba mert azt mondtam... 😊

Prince23
Népszerû témák
1. Far Cry 2
2. Dead space
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Euro Truck Simulator
5. Sacred 2: Fallen Angel

Minimum gépigény: Link

Csak halkan, mert ez illegális...

NeBby
vsync-nek semmi köze a grafikához , csakis fps blokkoló! Azért van , hogyha túl sok fpsed lenne és nemírja a monitorod az annyi Hz -et , akkor ne csíkozódjon mondjuk forgás vagy valami gyors akció közbe!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

mcwolf
A képeken lévõ világosság a default? Ez qrva világos. Sztem túlságosan is. így sokkal alacsonyabb a parafaktor.
Én PS3-on tolom,de Nálam sokkal sötétebb.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Tatyla
casual király<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeBby
Most kezdtem a játékot , hát ez valami iszonyatjó , olyan hangulata van , amit még sosem láttam! Ilyet képes az EA csinálni? Sose hittem volna...
Grafika és optimalizáció szintén a toppon van , több mint 100 fps -t kapok maximum grafikán (persze ez köszönhetõ a zárt terepnek , de akkoris pozitívum)
Egyetlen gondom van , mégpedig az hogy célzásnál nagyon lassú az egér , érzékenységet feljebbtettem , de nem sokat segített... Nektek valahogy sikerült beállítani? Mert gondolom nem csak én szenvedek tõle <#buck>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Tatyla
azért az durva hogy a vsync kikapcsolással mennyi fps-t lehet nyerni,de hogy ennyit,
vsync-el: 38 Fps
vsync nélkül: 132 Fps

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen, valaki tényleg mondhatná már<#wave>

tonyr
ha az elején nem nyomtok gombot, akkor jön 1 aranyos kis video.. nagyon teccik nekem 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

simán
The Protector
vki a gépigényrõl vmit elárulna?milyen lett az optimalizáció?nekem h futna?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CalebJoe
Nem inkább Eragon😊
kövezzük meg!!!!!! 😊
Heuro
Szerintem a Spiderwick Krónikákok ... :-))))

DarkSector
szard le...
mennyen wow-ozni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
Akkor kérdem én neked mi az ideális játék ami megfelel az ízlésednek?
akkor konkrétan csak a menüig jutottál és az intó kezdödött miután törölted grat röviden semmit nem láttál a játékból
DarkSector
thimeshift-es grafika....legalább valami hihetõbbet...pls

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lesz az is belõle ha minden igaz 😄
akó inkább olvass könyveket... 😊
zzeN
pont nem zombis, de csak ezek az okok miatt törölted?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

1 percet volt fenn.
és töröltem.
most biztos megköveznek ,hogy fuuj meg ne játsz vele akkor,meg....
nekem ennyit ért 1 percet az életembõl.
tps, zombis,timeshift grafikás game

Heuro
Úgy látszik, csak írnom kellett :-)
Rendben a dolog.
Köszönöm!
:-)))

grebber
Nem kell sokat várni legalábbis nekem nem volt nehéz ez a rész elsõre sikerült!

Next PC upgrade: 2022

Remélem keddre ideér az én példányom is <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Heuro
Infót kérnék ... ha lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4. fejezet, mikor kézzel/ágyúval kell szétlõni az aszteroidákat.
Már harmadszor futok neki ... a faszi csak löki a dumát: "Minnyá készen vagyok ... minnyá!"
De mégis, mikor?
Mert a türelmem fogytán :-)

az sse2 õ probléma engem is érdekelne,mert ha nem igényli akkor én is megszerezném,az egy dolog hogy a gépigényben feltûntetik hogy sm3.0 kell neki,de a processzor igény miért nem ennyire részletes?valaki megveszi jó áron a boltban és el sem indul nála pedig van mondjuk egy régebbi de erõs procija,elég szívás
Eisenhower
hali. ismerõsömnek olyan problémája van hogy egyfolytában megy jobbra az emberke találkozott valaki hasonlóval?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kandurex
Rajzfilmhez van magyar felirat?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alma2
at tudsz ugrani egybol a tuloldalra, meghogy nem tud nagyot ugrani 😊

szerintem

alma2
tyu amig itt nem olvastam, hogy van hozza egy rajzfilm is nem is tudtam rola. Gyorsan megneztem, azt hiszem kelloen megalapoz mindent a jateknak, ahol vegeter a rajzfilm ott folytatodik a jatek. meg a baratra utalas is bennevan, amig gondolom mi vagyunk. Igy fel lehet fogni, hogy 74 perces introt kaptunk hozza 😊
Gondolom majd a cd galaxisban is ezt adjak hozza.

szerintem

wedge31
Én már rájöttem mért ilyen szar a kameranézet ,azért vagy a bal alsó sarokba szoritva hogy ezzel is mutasák a föhöst mennyire sarokbaszoritoták a monszták...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Most próbáltam ki. kb 20 percet toltam. nem tetszik ez az idõ lassitás dolog, elavult, de horrorjátékban talán elõször debütált. (?)
Az irányítás tényleg gáz. A witcher féletps helyzet jobban meg volt oldava. soxor nem úgy megy ahogy én akarom. A zegér érzékenységet már az elején felhúztam, hisz még a menübe is alig-alig mozgott érintésre.A grafika, az optimalizáció elsõ osztályú, nem szaggat ez a lényeg...na. a hangulata sztema szeren lesz.
horror játékok közt ez évben mindenképpen elsõ. Csak kár hogy karakterünk nem úgy mozog mint Sam Fisher😞

zeus89
köszönöm! 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

grebber
Célozzd be hova akarsz ugrani majd nyomd a ctrl billentyût egyszerre.
Nem tud nagyon ugrani.Elõbb ha megnyomod a ctrl-t akkor mutatja hova lehet ugrani.

Next PC upgrade: 2022

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
Elakadtam valami nullgravitációnál .... itt egy kép a helyrõl ... nem tudom, hogy menjek át, és a nyil meg a hátam mögötti falra mutat, hogy menjek felfele a falon ...

Nah ilyen gamekat kéne csinálni,ami 1bõl leköti az embert.
(Pedig 1 percenként frászt kapok...!)
már rég elkezdték készíteni a 2. részét csak szólok

nagyon bátor vagy hogy ilyeneket állítasz , pedig még hátra van pár nagyágyú , GTA 4 és a többit ne is említsem.... bár te tudod

most már az EA-tól bizakodva várom a Mirror's Edge-t remélem azt se rontják el (a PC-s változatra gondolok). de ebbõl a játékból árad a hangulat egyszerüen cool az egész
zeus89
Eddig tényleg ez az év játéka, nem nagyon emlékszek más játékra idén ami ennyire lekötött volna, és hát az EA most jól is optimizált, a történet is zseniális a játékmenetrõl nem is beszélve. Szóval az EA még mindég tud szuper játékokat késziteni, csak hát néha lusták, de mikor megvillannak akkor nagyon 😄 ... Egyértelmûen év játéka!

Rage47
engem meglepett az EA, nagyon régen nem adott ki ilyen egyedi és remek játékot 😊) nagyon tetszik!
Mr Bishop
Gyönyörû képek !<#eljen>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Biztos hogy nem a processzor miatt van??????

A Far Cry 2 is az SSE2-es cucc miatt nem megy, mivel azt nem támogatja.

Azért fontos, mert nem kezdek el szórakozni vele, meg mondjuk azXP-t újra tenni , ha nem megy semmi képpen, és nem támogatja ezt a marhaságot a Processzorom. Fölöslegesen nem akarok napokat kínlódni vele.

Rage47
doom3ban is volt telekinézis ^^
DarkSector
Sajnos akkor passz, akkor rendszerhiba lehet. 😞
Win Reinstall mindenre megoldás!!!

Addig vígasztalásul:
Dead Space 1680x1050, full beállítások mellett:

wedge31
Én még megvárom a SH5-öt meg a CoD-ot a GTA-ról nem is beszélve...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.