Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a rész mindenkinél ütött 😊
bár én jobban paráztam a legvégén a ház pincéjében a nyomokat követve

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
kitalálom
Szekrényes rész? xD

Maxtreme
Nos játszottam ma kb 2 órát a játékkal (sajna többre nem volt idõm) és azt kell mondjam, maximálisna meg vagyok vele elégedve. Bár az irányítást nekem még kontrolleren is szoknom kellet, dehát ez már az én bajom 😊
A hangulat nagyon rendben van, a a hanghatások szintén piszkosul jól sikerültek.
A grafika. Hát végülis nem rossz. Nem 1 egetrengetõ, de bõven jó kategória. Legalább gyors mint állat 😊 (nameg ha azt nézzük hogy a godfather motorja dolgozik a játék alatt, ez tökéletes 😄)

Prince23
LOL

Itt mit kell csinálni? Bemegyek és rámásznak vagy 3 -an abból az egyik hiába lövöm le többször is, újranöveszti a karjait. Elégé elszúrtam mert mire idejutottam nem maradt semmi hp -m 😛 Vmi kód ot nem tud vki? 😊

KILLER2
Nem fog, én is játszottam a Condemneddel. Ha az nem ölt meg, ez sem fog 😊

Töltsük le az internetet!

wesker24
Csak nehogy elvigyen egy szivinfarktus a nagy ijedtségben !

Nekem is volt egyszer ilyen a Condemnedben majdnem ! <#hehe>
KILLER2
van fülesem. Kicsit, de fasza agybadugós szilikonos cucc, meglehetõsen jól szól, azzal elleszek.

vannak azok a kiáló valamik azok mögé kell bújkálni (még nem tartok ott de a kép alapján meg egy videóba is láttam már ezt)
én éjfélkoz játszottam vele elöszõr és nagyon ott volt a hangulat akkor minden neszre ugrottam
Tatyla
na most elõször elakadtam itt mi a kígyó a taktika hogy az aszteroidák ne szaggassanak szét?:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
Amugy nekem olyan 5.1-esem van hogy már 10 százalék hangerõn elég hangos akkor meg 100-on brutál hangos ! Ugyanis elég nagy a mélynyomó !
Kandurex
Egy jó fülessel simán lehet hozni az 5.1 -et! (már mint persze beleélés szempontjából, mert azért élményben tényleg kell a Dolby Digital)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wesker24
Erre való a füllhallgató nálam full hangerõn van és fejessel játszok !
Amugy nekem is 5.1-es hangfalam van !
KILLER2
Nem lenne rossz, csak félek, hogy kiraknának itthonról, ha benyomatnám itt full hangerõn éjfélkor. Nem egy nagy szám az 5.1es hangrendszerem, de azét van ereje, meg aztán amilyen hangjai vannak ennek a játéknak...

KILLER2
Én még csak ma a Game show-on próbáltam ki egy kicsit, de amit ott tapasztaltam belõle, az alapján nagyon jó és hangulatos. Meg a bemutatója sem volt gyenge, voltak hanghatások rendesen.

wesker24
Éjfélkor Full hangerõvel villany nélkül ? Elég bátor vagy hallod-e ! <#vigyor>
Kandurex
...és most szépen megvárom az éjfélt és akkor kezdek játszani,...itt hangulat van kérem szépen, amibe el kell merülni! (úgy meg végképp nem megy, ha közben folyamatosan jönnek - mennek mellettem)

Kandurex
jó nekem a 2005 is 😊

A játékról: CSILLAGOS 5 -ös!

Na errõl van szó kérem szépen, amikor elindítottam a FarCry 2, csodáltam, hogy milyen szép...de már a 5! percben untam a játékot, holott csak annyit csináltam, hogy elmentem a "safe-house" -ig,...egyszerûen már ott láttam, hogy tömény unalommal van dolgom és gyorsan túl is adtam rajta.

...itt viszont,..minden a helyén, a grafika kiváló, a hangulat az egekbe, és igen! Ilyennek kell lennie egy játéknak!

A Doom 3 rendszerhez hasonlóan felmutatott jövõkép, azaz hologramos egységek mindenhol meg agyonüt mindent megvalósításban, mindenki mehet kubikolni! Ez zseniális!

az a 3 csövü aminek a spéci lövése tömegbe jó
Prince23
No akkor szedd le a 2005-öst és tedd fel, a Microsoft visual C+++ 2008-at!

kellet azoknak a hülyekének azt a sziklát a hajóra vinni
grebber
5 óra pár perc game után 8. fejezet kb közepe-vége lehet.Ruci már 4-es szintû.Ez valami eszméletlen jó.Amúgy vicces hogy minden adodik mindenbõl.
Elküldenek javítsam meg xy-ot megcsinálom.Erre hurrá fasza csak az a baj hogy xy-nélkül nem jó.Megcsinálom azt is akkor még mindig kell hozzá más.
Ez nem negatívum csak fasz kivan semmi nem mûködik ezen a fos ûrhajón<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

édes mindegy mert mind a 2 helyre bekell menned hogy megcsináld azt a valamit (direkt nem lövök le semmi poént)
wesker24
Jah azt mindenképp fel kell rakni nekem már fennt volt mert egy másik játék már felrakta régebben !
Kandurex
megoldva: 2005 Visual C++ nem volt telepítve a gépre

wesker24
WtF ? Konfiguráció helytelen ezt meg mégis hogy ?
alma2
nem hiszem, de nem egy sokat beszelos film 😊 inkabb csak karomkodnak a foszal elmeselese utan 😊

szerintem

Kandurex
Hát engem ez fogad indításkor, a játék nem tört, valaki hlp 😞

wesker24
Naná én is a Bioshockhoz hasonlitanám a játékot !
Prince23
Ja és a második fejezet legeslegelején két helyre mehetünk:
- Kutatási részleg
- Pszichikai labor

Ha végeztem a Kutató laborral, akkor ugye folytathatom a Pszihikai labornál?
mert minden egyes pályáját megakarom ismerni, s remélem véletlenül sem a fõszálon megyek (tehát a Kutatási rész).

wesker24
Az amelyik hosszu ivben lõ és robbanó töltettel van felszerelve vagy az impulzus fegyó aminek 3 irányú fegyvercsõve van ?
Prince23
Gondolom tetszik a gém 😊 rpg elemek is van benne

wesker24
Nekem mondod vannak benne olyan részek hogy a frászt hozzák rám ezerrel ! És még vacsit se ettem ! <#vigyor>
van az a gépfegyver szerüség azt ajánlom nekem nagyon bevált és lehet is találni lõszert hozzá rendesen de néha venni is kell hozzá. az a centrifugás rész nagyon szar majdnem beértem oda ahol már nem tud elérni és pont elkapot
wesker24
Ime 1-2 kép !

Prince23
Na 1 óra játék után, most már azt tudom írni, h végre van mihez hasonlítani! hasonlított játék:

BIOSHOCK

Hogy miért is? mert van rpg eleme is, van audio és videofile hallgatás ill. nézés...

eszméletlen játék... ki kellett lépjek mert már gyomorgócot kapok...😄
Feszültség 100%!

wesker24
Na szerintem is iszonyat jó ez a játék ! Nekem is nagyon tetszik !

Lenne egy kérdésem ! Mikor elöször találkozok a bolttal hogy vegyek valamit ! A 2-es szintû páncélon kivül érdemes még valamit venni ?
Mert löszer van medkit van sztáziscsomag van !

Viszont van 2 uj fegyó az Impulzusfegyver és a Vfegyver.
Melyiket érdemes megvenni ? Habár az egyiket próbaképp megvettem de nincs bele skulo ez most késöbb lesz egyáltalán bele ?
Vagy inkább gyüjtögessem még csak a lovét !
wedge31
És ez a játék van tökéletesen optimalizálva<#gunyos1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NeBby
Vsync probléma LCDseknél , itt a megoldás: (60 fps max , hogy normálisan menjen az egér és ne csíkozódjon a kép)
1. Kapcsoljátok ki a Vsyncet a játékban
2. Rivatunernél állítsátok be a következõket és futtassátok a d3doverrider.exe-t

Starcraft2 e-mail: [email protected]

"Inkább addig vegyél új gépet, amíg fel nem mennek az árak újra az euró miatt!"

Ilyen hülyeséggel ne etesd már a népet ha egy mód van rá!

OFF kösz hogy válaszolsz,és bocs hogy ilyen bunkó mód válaszolok,de adj rá pénzt😊és igen a proci 15e lehet,de akkor már az egész gépet kéne venni mert semmi nem megy bele semmibe,az eltérõ csatolófelületek miatt,szóval a 15e jól hangzik de valójában ha normális gépet akarok az min 100e😊 OFF én csak arra voltam kíváncsi hogy szügséges e a játékhoz,mert állítólag van itt godfather engine,meg vki szerint u engine 3,és azoknak eddig nem kellett ilyen
Én éppen ezt akarom, AMD 3000+ -ost vennék, de ehhez kell egymásik AGP-s alaplap is.

NeBby
Nemértem , hogy vsync miért 30 ra teszi a max fpst??! Nekem kéne vsync , mert a gyors villódzások becsíkosodnak és nagyon idegesítõ , de 30fps el meg túl lassú a játék....Min egy 60as kéne! Nincs rá valami progi amivel lehetne szabályozni?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Inkább addig vegyél új gépet, amíg fel nem mennek az árak újra az euró miatt! 15 ezeré olyan AMD-t kapsz, amibe SSE2 meg SSE3 is van és nem kell megtöltened a topicot SSE-vel XD... Jönnek ki sorra a jobbnál jobb játékok a jövõ hónapban, és ezek már nem igen fogják támogatni a régi utasításkészletet - erre már ki sem térnek a rendszerkövetelmény oldalakon mert ami nem 64 bites, abba nincs több sse.
balee4
nincs vki innen Móvárról, akinek megvan a game?😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

De nem megy! Nem sírok, csak tudni akarom hogy azért nem megy-e mert nem támogatja a proci az SSE2-õt? Vagy esetleg más az oka?

Csak ezt akarom tudni <#wave>

The Protector
button sequence részek vannak a gameban???Mint a resiben vagy a fahrenheitben???

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Unknow
Izé...akkor minek raktad fel? Ezeket már elõtte is lehetett tudni XD

Btw:
Na én is kipróbáltam. Ezt a játékot példának odavágnám pár játékfejlesztõnek,hogy hogyan kell optimalizálni! Nagyon pöpec 😛 Az irányítás szerintem nem vészes, max a nézpont másabb és kicsit ez nehezít a dolgon, egyébként szerintem ez az irányítás volt már pár játékban, és ott sem volt vele gond. Lehet,hogy a furcsa nézet kavart be a legtöbb tesztelõnek? Na de mindegy...tényleg nagyon jó 😛
Prince23
hoppá, ez túl nagy, sry