Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én jobban paráztam a legvégén a ház pincéjében a nyomokat követve
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A hangulat nagyon rendben van, a a hanghatások szintén piszkosul jól sikerültek.
A grafika. Hát végülis nem rossz. Nem 1 egetrengetõ, de bõven jó kategória. Legalább gyors mint állat 😊 (nameg ha azt nézzük hogy a godfather motorja dolgozik a játék alatt, ez tökéletes 😄)

Töltsük le az internetet!
Nekem is volt egyszer ilyen a Condemnedben majdnem ! <#hehe>#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy nekem is 5.1-es hangfalam van !
A játékról: CSILLAGOS 5 -ös!
Na errõl van szó kérem szépen, amikor elindítottam a FarCry 2, csodáltam, hogy milyen szép...de már a 5! percben untam a játékot, holott csak annyit csináltam, hogy elmentem a "safe-house" -ig,...egyszerûen már ott láttam, hogy tömény unalommal van dolgom és gyorsan túl is adtam rajta.
...itt viszont,..minden a helyén, a grafika kiváló, a hangulat az egekbe, és igen! Ilyennek kell lennie egy játéknak!
A Doom 3 rendszerhez hasonlóan felmutatott jövõkép, azaz hologramos egységek mindenhol meg agyonüt mindent megvalósításban, mindenki mehet kubikolni! Ez zseniális!
Elküldenek javítsam meg xy-ot megcsinálom.Erre hurrá fasza csak az a baj hogy xy-nélkül nem jó.Megcsinálom azt is akkor még mindig kell hozzá más.
Ez nem negatívum csak fasz kivan semmi nem mûködik ezen a fos ûrhajón<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
szerintem
- Kutatási részleg
- Pszichikai labor
Ha végeztem a Kutató laborral, akkor ugye folytathatom a Pszihikai labornál?
mert minden egyes pályáját megakarom ismerni, s remélem véletlenül sem a fõszálon megyek (tehát a Kutatási rész).
BIOSHOCK
Hogy miért is? mert van rpg eleme is, van audio és videofile hallgatás ill. nézés...
eszméletlen játék... ki kellett lépjek mert már gyomorgócot kapok...😄
Feszültség 100%!
Lenne egy kérdésem ! Mikor elöször találkozok a bolttal hogy vegyek valamit ! A 2-es szintû páncélon kivül érdemes még valamit venni ?
Mert löszer van medkit van sztáziscsomag van !
Viszont van 2 uj fegyó az Impulzusfegyver és a Vfegyver.
Melyiket érdemes megvenni ? Habár az egyiket próbaképp megvettem de nincs bele skulo ez most késöbb lesz egyáltalán bele ?
Vagy inkább gyüjtögessem még csak a lovét !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
1. Kapcsoljátok ki a Vsyncet a játékban
2. Rivatunernél állítsátok be a következõket és futtassátok a d3doverrider.exe-t

Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ilyen hülyeséggel ne etesd már a népet ha egy mód van rá!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Csak ezt akarom tudni <#wave>#wave>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Btw:
Na én is kipróbáltam. Ezt a játékot példának odavágnám pár játékfejlesztõnek,hogy hogyan kell optimalizálni! Nagyon pöpec 😛 Az irányítás szerintem nem vészes, max a nézpont másabb és kicsit ez nehezít a dolgon, egyébként szerintem ez az irányítás volt már pár játékban, és ott sem volt vele gond. Lehet,hogy a furcsa nézet kavart be a legtöbb tesztelõnek? Na de mindegy...tényleg nagyon jó 😛