Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Jaja!
De bukni nem buknak semmit, ez elenyészõ.

Tesco népszerûségének jót tesz! 😄
De az árváltozás joga fennáll, úgyhogy ha rájönnek! Vegye gyorsan mindenki!

killecske
Menny a fedezékek mögé míg jönnek a meteorok utána elõre a következõ fedezékig megint várj míg jönnek a meteorok és így tovább majd be az ajtón.
Ha az utána jövõ részt meg tudtad csinálni írd már le hogyan mert én ott akadtam el.

derdani

Nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a 4.fejezetben amikor kimegyünk a zsilipen? Mindig szétfröccsenek azoktól a robbanásoktól.

radeer
Elkészült a Chips & Cola magazin 2.száma melyben a Dead Space játékot is teszteltem. A játék remek így az összképp is elég szép lett. Az oldalon lehetõség van 3gp vagy PSP változat letöltésére így útközben is megnézhetitek vagy elvihetitek a suliba vagy akárhova megmutatni mivel játszotok manapság.

Chips and Cola magazin 2.száma benne Dead Space videóteszt ( Jó szórakozást! )

Jó lenne ha lenne valaki olyan aki végigvitte és van véleménye a játékról felvenné velem a kapcsolatot mert készül a Podcast 02 rádiómûsor amiben errõl a játékról is beszélni szeretnék!!

Megtaláltok :
MSN : [email protected]

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Kandurex
ja, ja valamit elnézhetett a "kisebbség is számít", szvsz a filmmel keverhették össze, no de ez legyen az õ gondjuk, legalább megnõ picit a játék forgalma és mi is hozzájárulunk, hogy legyen második rész PC -re és persze magyarul.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

derdani
Nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a 4.fejezetben amikor kimegyünk a zsilipen? Mindig szétfröccsenek azoktól a robbanásoktól.<#bdead>

Itt a Tesco marketingesei valamit nagyon elkúrtak, szerencsére. Ma este már veszem is meg melóba menet elõtt. Igaz végigjátszottam már, de megérdemlik. Fõleg így, hogy a készítõk-kiadó nyer vele, Tecsó meg bukik 😄

Seth
#1599 Uram,ez nem nyert XD

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Nekem az lesz az elsõ dolgom holnap hogy már korán reggel ott fogok állni a TUSKÓ elött ! Persze ha van még belöle ! <#vigyor1>
joy gamepad kormányt kérjük lehúzni addig még eme remekmûvel játszik hacsak nem hányi akar a sok forgástól köszönnyük hogy minket választott és remeke utazást a USG Ishimura fedélzetére
MANOWAR
Hello mindenkinek!
Egykis segítség kellene :az elsõ animáció lajárta után a emberke körül forog a "kamera" és nem tudom megállítani,ha az ellenkezõ irányba húzom az egeret mint a forgás akkor amíg húzom addig egyhelyben marad a látószög de utána folytatja a forgást.Ha netalán talákozott valaki eféle problémával vagy tudja rá a megoldás nagyon megköszöném ha segítene. Üdv

Prince23
Most menjetek a teszkóba, mert holnap nem lesz ez így! 😄

Durva a #1595-hszben, hogy a srác így át akart verni mindenkit!

Én most voltam az Aréna Plázában lévõ tescóban, de ott nem volt... amúgy, kiváncsi lennék az 576-os arcára amikor ezt megtudják!

Prince23
Ez valami hihetetlen nagy faszság tõlük. Most aki megvette 25-én, ehhez mit szól? <#wilting>

Broafka
jah, jogos, beleszámoltam az üveget is, mint más fajtájú sört! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kirol
Szerintem csak 3 L, de az se rossz! 😄

Broafka
látom játszásra felkészültél: game + 6 liter sör! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shep
Kár, hogy nem a BIA vagy a FC2 van ennyiért :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A mázlsita remélem nekem is jut majd nem kapkodják el ! <#hehe><#taps>
KATT! <#worship> <#taps>

wesker24
Azért ilyen olcsó mert a TUSKÓ óriási hibát követet el na nem mintha eze nekünk olyan nagy baj lenne sõt nagyon is jó !

Már szóltam havernak aki a TUSKÓ-ban dolgozik hogy hozzon már nekem egyet ! <#vigyor>
Ez megvolt?

SPOILER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a pályanevek kezdõbetûit összeolvassuk fentrõl lefelé...
Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space

PSN ID: Lord_Mortanius

Shep
Ez valami Tesco gazdaságos kiadás, 1 felrakás után elolvad a lemez, vagy mitõl ilyen olcsó? (nem mintha baj lenne)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

killecske
Helló

Most járok annál a résznél mikor ki kell lõni a hajó ágyúival az érkezõ meteorokat. Sajnos nem nagyon megy ez a rész nincs valami tipp amivel kicsit egyszerûbben meg lehetne csinálni?

Köszönöm

wesker24
Na akkor máris rohanok a TUSKÓBA ! Ennyi pénzért simán megéri !
Csak el ne kapkodják nálunk ! <#hehe><#nyes>
Kandurex
Valóban ennyi, .-.. elképesztõ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Komolyan?

Bocs, de akkor az az üzlet nagyon nagy!
(Mármint nem a Tesco -s!)

3k -t meg rohadtul megér szerintem!

MarkBlade
Érdekesség hogy a Lost in Space c. filmben nagyon hasonlóak a felszerelések. Pl. sisak, ajtók, ûrhajó.Az egész film olyan mintha a DEAD space univerzuma lenne!
Nem hiba!Én most vettem meg 3000-ért.
Rage47
én egybõl leírtam, mikor megláttam, hogy EA 😊 de nagyszerû meglepetés a game
grebber
Azonnal vegyél 2-öt ha valóban annyi!!!

Next PC upgrade: 2022

Szerintem ez valami hiba lehet! Ma úgyis megyek tescóba, és megnézem! Ha tényleg annyi, akkor megveszem. 😊

Akkor szaladjatok a tacskóba vásárolni...csak legyen nálatok még egy tízes mellé.(12999-)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

kirol
Ez vagy elírás, vagy nagyon LOL a #1595 hsz-es srác, hogy a 3k-s játékot árulja 7,5 k-ért!<#taps><#taps>

Takimate
tescoban most akciósan 2990 a Dead space..
3. oldalon a 7. lap

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Hali! Hát megnéztem a filmet nekem nagyon tetszett,remélem a játék is lesz olyan jó😊 Nemsoká neki vágok annak is 😊

Van 3 darab eladó példányom a játékból. Eredeti EA kiadás, bontatlan csomagolásban, magyar felirattal, darabja 7 ezer + 450 postaköltség. Érdeklõdni privátban lehetséges. A játékok Kecskeméten találhatóak.
Bocsánat a szinte off topic ajánlatért, de hátha valaki nem tud 12 ezret adni ugyanezért.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

wesker24
Great THX ! <#worship><#worship>
Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

wesker24
Ez eddig Ok 2 már kilöve és észrevettem hogy a másik 2 kint van !

De hogy menjek ki ha az aszteroidán lévõ forgó szerkezet agyonpasziroz !

Tatyla
minden szart ki kell lõni benn (2db) majd kimész kivûlre ott is van 2 és lerakod kinn a jeladót.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
képet ha raknál talán könnyebben tudnánk hol akadtál el.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

derdani
Tudja valaki hogy kell a 2. fejezetben a metróállomásnál a dobozokon túljutni? <#szomoru1>

Hypo
azt a fogtunder ota mindig nezem😊))

wesker24
Nem tudja valaki hogy hol van a 4 gravitációs fék ? 2 már kilöttem de a másik 2 nem tudom hol van ?
MarkBlade
ott a pont.. és nem nézzted a szellõzõt hátha nyakadba ugrik valami? 😄
Mikiller
Ez YO! <#nevetes1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Hypo
ja persze en is a megszokason vagyok, de ket ora jatek utan nevetve konstataltam hogy a wc ben hugyozas kozben balra dolok a falnak es jobb szemmel celzok😊

Mikiller
Hmm, hát most újra elindítottam a játékot, de én továbbra is azt mondom, hogy az irányítás szar, egyszerûen nem tudok célozni, megyek neki a falnak, mint egy részeg. A játék lehet, hogy jó, de egyenlõre nincs kedvem megszokni. Kipróbáltam gamepaddal is, azzal jobb a helyzet, de a célzás ott sem megy az analóg karral.
Lehet beállítok egy gamepad+egér kombót.<#wow3>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller