Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nincs fent semilyen kodek !
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Egyszereûen képtelen kimenni a liftbõl ! mert csak egy helyben jár !
Egyszerûen nem enged ki a liftbõl miután visszaérkeztem a másik oldalra ! Próbáltam visszatölteni de ugyse lett jó !
PSN ID.: Beegabor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elég hamar elakadtam, ott vagyok, hogy van az a metró amit meg kellene javítani két karral.azt írja, hogy rögzítsem a karokat, de nem tudom, hogy hogyan kell 😞
szval?
De sajnos a Dead Space -nek nincs multija.
Ja, és erre még az is rájön h szinte naponta jönnek ki újabb és újabb játékok, szebbek és jobbak.
Az embernek nincs annyi pénze h minden jó játékot megvegyen, és nincs annyi ideje sem h többször végigvigyen minden játékot.
mert ha igen és van még egy-két darab akkor holnap délután beszerzek egyet énis 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Thrash \'Till Death
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon tetszett!!! Remélem lesz folytatás.
Megnéztem a rajzfilmet is, az is tetszett, bár szerintem jobb lett volna ha rendes filmet csináltak volna belõle.
9 óra alatt vittem végig. És semmit nem fejlesztettem!
Talán utoljára a Resident Evil 2 tetszett ennyire.
Lehet holnap elnézek Tescoba és megveszem eredetiben. 😄
HD 2600XT / HD 4650 / 8600GT
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Szerintetek feltûnõ, ha valaki vesz vagy 3-at? 😄
www.gportal.hu/bioshock
De elég gáz, hogy senki nem vette észre, hisz már lassan vége annak az akciós hétnek.
Beépült ide a Tesco!
Valóban eladták 3000 Ft-ért a Dead Space korongokat?
www.gportal.hu/bioshock
Gecók! 😊
Biztos csodálkoznak majd hová tünt a sok dead space