Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Mázlista! 😊

Fákjúal!

A Dead Space 2990 ft a Tesco-ba

ez hogy a francba 😄
wesker24
A 180.43-as Vga driver van fennt ! Miután beálitottam az antennát beszálloka liftbe és annyi onnatól kezdve ki nem jövök többet !

És nincs fent semilyen kodek !
lac111
Próbálj meg feltenni új videókártya driver. Ill. még arra emlékszem, hogy volt a FEAR-nek a Demója, és ha fent volt az ACE MEGA CODEC pack, akkor nem lehetett vele játszani, mert rossz helyre spawnoltál be az elején.. <#hehe>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

wesker24
Ennyit errõl egy bug miatt nem tudom tovább vinni !

Egyszereûen képtelen kimenni a liftbõl ! mert csak egy helyben jár !

wesker24
A 8 fejezetben találkoztam egy igen durva buggal !

Egyszerûen nem enged ki a liftbõl miután visszaérkeztem a másik oldalra ! Próbáltam visszatölteni de ugyse lett jó !
Na kipróbáltam mostmár rendesen mûködik ,kösz a segítséget 😊

Köszi kipróbálom ,nekem is vezetékes az egerem.

Seth
Butaság az amit te mondassz, keress vissza csak a topikban, 100x meg lett ez beszélve

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Hy.egy Tesco baki által a Dead Space 2990ft-ba kerül.A készlet erejéig mivel köti õket a fogyasztóvédelmi szabályzat ennyiért kell adniuk.Kabátot fel,buszra pattanj...go TESCO.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem vezetékes az egerem és nálam is hasonló a gond!
Ne itt warezolj légyszi, arra van egy külön topik.<#ejnye1> Dead Space warez/off/spam ha a lap tetején nem lenne egyértelmû....
Butaság. Valszeg vezeték nélküli egere van a srácnak, attól olyan.

Köszi, kipróbálom ha hazaérek.
Hy! Tegnap este telepítettem fel és az egérrel nekem is gondom van, hasonlóan Tiger1111-el. Mint ha be lenne b@szva az egerem.
Seth
Vsync kikapcs

PSN ID.: Beegabor

Hali nekem az lenne a problémám .Mikor megmozgatom az egeret ,a játék ezt fél másodperc késésel reagálja le ,és ez nagyom boszantó a célzásnál.Ha valaki tud valami megoldást a problémára azt megköszöném.Ja igen ki van húzva a gamepad,kormány csak az egér bill van bedugva.

Dead.Space-RELOADED ezen is rajta van a magyar nyelv ?
JackSparrow88
ja bocs csak tovább kellett volna lõnöm, kinyírtam...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
csá, az 5. epizózód elején h kell kinyírni azt a falba ágyazott szörnyet amely mindig csinál ilyen hosszú karú izéket. Mert lõttem már atomból minden testrészét de nem akar megdögölni. Ha közel mek hozzá akkor meg leszedi a fejemet és meghalok...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Newyorker
köszönöm, siker

grebber
Egyiket rögzíted a legközelebbit ahogy ebbe a terembe érsz majd mész a hátsóhoz azt is rögzíted de ott le kell lassítani a kart stáziscuccal majd futás középre és aktiválod a panelt!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Használd rajtuk a lassítást, de amúgy ezt el is mondja 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Newyorker
segítsetek!

elég hamar elakadtam, ott vagyok, hogy van az a metró amit meg kellene javítani két karral.azt írja, hogy rögzítsem a karokat, de nem tudom, hogy hogyan kell 😞

szval?

Én a Far Cry 2 -t meg akarom venni (csak jelenjen már meg), a multi miatt, nekem nagyon bejön. És elég sok ismerõsöm nyomja a multit (vagyis nyomná, ha kijönne végre), addig meg marad a hamachis Lan változat (amiben rengeteg a bug).
De sajnos a Dead Space -nek nincs multija.

Hát nem tudom ezt megvettem volna 3k-ért. Egyébként a mostani felhozatalban a Fallout 3-at venném meg. A többi pl:Farcry2 egysíkú. Nem rossz de ... sok variáció nincs benne. Talán nagyobb nehézségi szinten. De azzal az a baj, hogy nem az AI okosodik hanem többet bírnak meg többen vannak. Kész flusztáció. 2 óra múlva kínszenvedés a játék.
Csak az a baj ezekkel az FPS, TPS, Akció játékokkal, h ha a Single Playert 1x végigviszi az ember, utána már nem fog nekiállni még 1x. Legalább is én így vagyok vele. Ha van Multi akkor más a helyzet akkor azzal lehet sokáig játszani.
Ja, és erre még az is rájön h szinte naponta jönnek ki újabb és újabb játékok, szebbek és jobbak.
Az embernek nincs annyi pénze h minden jó játékot megvegyen, és nincs annyi ideje sem h többször végigvigyen minden játékot.

csepeli tesco-ban volt-e valaki? 😄
mert ha igen és van még egy-két darab akkor holnap délután beszerzek egyet énis 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

FlyHigh
3-6e forintot még tényleg megér, full lineáris, nincs multi, rövid, emiatt a szavatossága is kicsit. Az EA elmehet a picsába, 10e forint egy ilyenért már rablás, abszolút nem felhasználó barát politikájuk van.

Thrash \'Till Death

Istencsászár
az a minimum hogy megveszed...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Budapesten a csepeli Tescoban még van a polcon 2 db. Hogy raktárba van-e még, azt nem tudom 😊

Shep
Á hát ez nem igaz, ez a rohadék játék menet közben átállította a kezdeti könnyû nehézségi fokozatot közepesre, és ez azért olyan "jó" mert most nem tudok visszamenni a boltig, mert az az út már le van zárva, és megint ez az idióta ölj meg x ellenfelet aztán majd továbbengedünk téma van, persze se lõszer se medikit. Hát óriási.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végigvittem!!!
Nagyon tetszett!!! Remélem lesz folytatás.
Megnéztem a rajzfilmet is, az is tetszett, bár szerintem jobb lett volna ha rendes filmet csináltak volna belõle.
9 óra alatt vittem végig. És semmit nem fejlesztettem!
Talán utoljára a Resident Evil 2 tetszett ennyire.

Lehet holnap elnézek Tescoba és megveszem eredetiben. 😄

Melyik karin menne jobban ?
HD 2600XT / HD 4650 / 8600GT

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Szerény véleményem szerint itt a tesco tévedett. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen low-buget ára legyen egy két hetes EA játéknak.

ha 5K-ért az is megéri nagyon vagy valami hülyére még rágábban rásózod
kirol
Hát én nem vagyok szemét, én bárkinek odaadnám 3k-ért.

Amúgy láttam, nagyon LOL a srác!

Nem feltûnõ... volt kicsit lent egy csóka aki így akarta eladni 7k-ért...

kirol
Ha lesz idõm, benézek én is Tescoba, van e nálunk.

Szerintetek feltûnõ, ha valaki vesz vagy 3-at? 😄

Shep
Nem feltétlenül bukik, ugyanis így eladja az összes darabot, amúgy meg lehet rajta rohad az összes, meg ki tudja milyen szerzõdés kötöttek, milyen beszerzési árral dolgoznak. Persze nekünk tök nyolc, a lényeg, hogy olcsó 😊

saxicola
Sztem elképzelhetõ, hogy sokat megvettek, de ez majd kiderül az eladási listákból. Ha nagyot ugrik a Dead Space akkor...

www.gportal.hu/bioshock

kirol
Lehet, csak levették a polcról! Mert ugye árat nem emelhetnem 10.000 HUF-al!

De elég gáz, hogy senki nem vette észre, hisz már lassan vége annak az akciós hétnek.

Beépült ide a Tesco!

saxicola
tehát 9000-ret bukik a Tesco minden egyes darabon.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Szegeden még van?

www.gportal.hu/bioshock

Igen, komoly a dolog. Az aréna plázában lévõ tescoban este nem volt egy darab se...

Mondjuk láttam 535 Ft-ért Civ4-et. Tavaly 500 Ft-értvettem az Obliviont meg Halflife 2-t 1400-ért.
saxicola
Ez most komoly? Én is láttam a Tesco-s újságot, de félredobtam és röhögtem, hogy elírták.
Valóban eladták 3000 Ft-ért a Dead Space korongokat?

www.gportal.hu/bioshock

Ájj, emberek jól elkapkodtátok a cuccot! Este 7-kor már se a campiban se a budaörsi teckóban nem lehetett kapni! <#mf2>
Gecók! 😊

Biztos csodálkoznak majd hová tünt a sok dead space
MANOWAR
Köszönöm Neptum .