Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A leírás szerint az alapoktól építik újra az eredeti, 2008-as Dead Space-t, tehát valami hasonlóra számíthatunk, mint a klasszikus Resident Evil-játékok közelmúltban megjelent remake-jei esetében: nem puszta feldolgozásra, hanem valami merőben újra, amely alapjaiban emlékeztet a nagy elődre. A nextgen látványvilágért természetesen az EA belsős motorja, a Frostbite felel, úgyhogy a célplatformok is PC, PlayStation 5 és Xbox Series X/S."
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.22. 20:32:00
A necromorph-ok pedig egy fertőzés eredménye, ami gyakorlatilag a megőrülés által keletkezett hullákat használja fel és kapcsolódnak valamilyen formában a Markerhez.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
szóval a távoli jövőben az egyik bolygón találják ezt a monolitot ami megőrjíti az embereket és szörnnyé változtatja őket és ezt akarja megszerezni a földi kormány mert... miért is? továbbá hogy változnak szörnnyé az emberek?
t
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
-Bekapcsolt Vsync: az egerkurzor kesleltetve mozog, irto zavaro. Raadasul ez a jatekban is igy van, sot meg a kep is valahogy
akadozik, reszelosen mozog.
-Kikpacsolt Vsync: az egerkurzorral nincs semmi baj, a kep is siman mozog. De a jatekban az iranyitas rettenetesen lassu, meg akkor
is ha az egeret a legerzekenyebbre tettem. Raadasul futas vagy mozgas kozben a fel/le iranyokra szinte nem is reagal.
Kicsit rakerestem a problemara, talaltam is egy tokeletes megoldast
-a jatekban a Vsync-et kapcsoljuk ki
-lepjunk ki a jatekbol
-a kepernyo jobb also sarkaban, valahol az ora mellet kell lennie a grafikuskartya vezerloikonjanak (NVIDIA SETTINGS), azt inditsuk
el.
-kinyilik az ablak, a bal oldali menun menjunk erre: MANAGE 3D SETTINGS
-ott valasszukk a PROGRAM SETTINGS fulet
-az 1.es ablakban tallozzunk a DEADSPACE.EXE-re
-a 2.es ablakban ezeket a beallitasokat kapcsoljuk at igy: TRIPLE BUFFERING: ON, VERTICAL SYNC: ON
Ezutan a jatek iranyitasa teljesen hibatlan, tokeletes. Es persze a kep is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nothing is True, Everything is Permitted
Szóval, ha neki esel újra, de normalon, akkor megint elõlrõl kezded.
Mert a game végén kaptam 50 ezer pénzt, 10 gócot, meg a 6. szintû fehér katonai ruhát. És azt írja, hogyha szeretnék menni még egy kört a megszerzett cuccaimmal, mentsem el a játékot és töltsem be azt a mentést. Ezt meg is tettem, megvan minden cucc, csak egy gond van vele, hogy újra easy módba vagyok, pedig most normálon szeretnám elkezdeni :/
Ebben a részben rengeteg a smoke and mirrors, sose tudhatod kiben bíz és még a játék végén se tudod ki kivel is volt.
Aztán gondolom a marker Õt is zakkanttá tette, ha el akarta vitetni a siklóval a markert a végén. Az a szörny jól elintézte... 😊
Kendra mikor kerül a sikóra és honnan lövi le a dokit tényleg fura. Lehet már elõbb felment rá. És talán arra várt, hogy a doki és Isaac indulásra készre tegyék a dolgokat.
Azt levágtam a végigjátszás során, hogy a plasma cuttert, az ív fegyvert, meg esetleg a belezõt érdemes használni, tápolni. A többi fölösleges, meg nem annyira hatékony.
Mondjuk azt nem vágom, hogy a 11. chapter végén, Kendra honnan lövi le a dokit az ûrsiklónál. Meg elvileg azzal a siklóval megy el az Ishimuráról, amit aztán nemsokkal késõbb visszahozunk a hajóra...mikor belépünk és elrepülünk vele, akkor hova tûnt Kendra ha elvileg a siklóban volt?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ma elkezdtem én is játszani a Dead Spacet. Viszont nem találom, hogy melyik gombbal mutatja a helyes irányt. Csak úgy tudom követni az utat, ha mindig behozom a térképet. :/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID.: Beegabor
Már csak egy kérdés... hogy van benne a mentés? Mert amikor mentem kicsit, nem láttam save-t sehol.
Felraktam játékot és már a menüben akkora input lag van az egérnek, hogy még navigálni sem tudok rendesen.
Max meg min felbontáson is jelentkezik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.