3732

OFF/SPAM/WAREZ TOPIK
Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!

• robicarlos6
  • robicarlos6
    Ekkor jön a Dead Space remake? (2022 vége. Régi konzolokra elvileg nem)
  • robicarlos6
    Eric Baptizat felel a Dead Space-remake-ért
  • robicarlos6

"A leírás szerint az alapoktól építik újra az eredeti, 2008-as Dead Space-t, tehát valami hasonlóra számíthatunk, mint a klasszikus Resident Evil-játékok közelmúltban megjelent remake-jei esetében: nem puszta feldolgozásra, hanem valami merőben újra, amely alapjaiban emlékeztet a nagy elődre. A nextgen látványvilágért természetesen az EA belsős motorja, a Frostbite felel, úgyhogy a célplatformok is PC, PlayStation 5 és Xbox Series X/S."
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.22. 20:32:00
  • Atisz #3728
    A Unitology szekta egyik kísérlete végülis ez a Marker/obeliszk (ahogy Kendra a végén elmondja) és ez felelős azért, hogy megőrülnek a környezetében az emberek (a sztorit tulajdonképpen a 2. Dead Space film és a sajnos csak konzol exkluzív Extraction teszi teljessé - ami viszont megnézhető a youtube-on és rendkívül érdekes, annak ellenére is, hogy "csak" egy rail shooter). Az eredetit persze nem ők csinálták, az egy ősi idegen tárgy.
    A necromorph-ok pedig egy fertőzés eredménye, ami gyakorlatilag a megőrülés által keletkezett hullákat használja fel és kapcsolódnak valamilyen formában a Markerhez.
  • endorphinz
    sziasztok, valaki leírná a sztorit? végigjátszottam de nem sok hangfelvételt találtam meg és nem teljesen tiszta a dolog

szóval a távoli jövőben az egyik bolygón találják ezt a monolitot ami megőrjíti az embereket és szörnnyé változtatja őket és ezt akarja megszerezni a földi kormány mert... miért is? továbbá hogy változnak szörnnyé az emberek?
  • JonasSandor
    Ingyenes játék most.
  • Tekken5
    Nekem is pontosan ez a problémám. Normal módban végigvittem, megkaptam az általad felsorolt cuccokat (50 ezer pénzt, 10 gócot, a 6. szintű fehér katonai ruhát, stb.) és hardon szerettem volna játszani, de eltűnt az összes cuccom. Kezdtem egy hard fokozatot, amit csak néhány percig vittem el és tesztelésképpen ismét kezdtem egy hard játékot, és abban ott volt az előző (normal) mentésemből az összes cucc! Nos, fogalmam sincs hogyan csináltam, mert másodszorra is végigvittem és képtelen vagyok ezt újból megtenni. Elveszik az összes cuccom és nem tudom miért. Hogy csináltam elsőre, hogy mindenem megvolt különböző nehézségen? :o Ha valakinek nem volt tiszta: egyszer normalon egyszer pedig hardon vittem eddig végig. TEHÁT: Valaki segítene hogyan vihetném új fokozatra ismét a cuccaim? Egyszer már sikerült és nem tom hogyan :/
  • SweeneyTodd
    Május 8. , tehát lesz idő , hogy eljusson mindekihez az infó.
  • lwb
    Ma ingyenes az Originben. Nem tudom meddig, de akinek még nincs meg, az szedje le, ameddig lehet.
  • Aborg
    A jatek grafikai menujaban vagy bekapcsoljuk a Vsync-et, vagy ki.

-Bekapcsolt Vsync: az egerkurzor kesleltetve mozog, irto zavaro. Raadasul ez a jatekban is igy van, sot meg a kep is valahogy

akadozik, reszelosen mozog.

-Kikpacsolt Vsync: az egerkurzorral nincs semmi baj, a kep is siman mozog. De a jatekban az iranyitas rettenetesen lassu, meg akkor

is ha az egeret a legerzekenyebbre tettem. Raadasul futas vagy mozgas kozben a fel/le iranyokra szinte nem is reagal.

Kicsit rakerestem a problemara, talaltam is egy tokeletes megoldast
    -a jatekban a Vsync-et kapcsoljuk ki
    -lepjunk ki a jatekbol
    -a kepernyo jobb also sarkaban, valahol az ora mellet kell lennie a grafikuskartya vezerloikonjanak (NVIDIA SETTINGS), azt inditsuk

el.
    -kinyilik az ablak, a bal oldali menun menjunk erre: MANAGE 3D SETTINGS
    -ott valasszukk a PROGRAM SETTINGS fulet
    -az 1.es ablakban tallozzunk a DEADSPACE.EXE-re
    -a 2.es ablakban ezeket a beallitasokat kapcsoljuk at igy: TRIPLE BUFFERING: ON, VERTICAL SYNC: ON

Ezutan a jatek iranyitasa teljesen hibatlan, tokeletes. Es persze a kep is.
  • mester1987
    Én Resident Evil 6-tal voltam így, aminek még jó volt a célzása, de a sarkon befordulás az katasztrófa, mintha a kamera a földre fókuszálna pont amikor kéne, Ghost Recon: Future Soldier ugyanez. Csak azért nem a komnkrét témára írtam, mert láttam, hogy VÉGRE valaki ilyet is észrevesz, amit nem sokan :DDD
  • NovaTerra
    Ez nem fps, ahol kilövőd a pókot a sarokból, akkor is, ha közben téged találnak el. Az irányítással szerintem érzékeltetni akarták, hogy egy embert irányítunk, aki nem épp egy nadrág, pólóban flangál.
  • mooo
    Első nekifutásra én is azért hagytam abba a játékot kb. 15 perc után,mert kiakasztott az irányítás. Aztán pár hónapra rá kapott egy új esélyt - azóta kb 5x végigtoltam,a többi részről már ne is beszéljünk, hogy összesen hol tartok :)
  • Frekvency
    nem tudom, hogy kibírom-e idegileg, na nem a játékot hanem az irányítását : )
  • Frekvency
    az a baj, hogy aamkor célzó módra váltasz olyan érzés, mintha lefognák a kezed miközben szeretnél a célra fordulni, egyszerűen fizikai fájdalmat kelt a hirtelen belassuló mozgás. Az van, hogy le akarták utánozni, hogy fegyverrel a kézben picit lassabban mozdul a tekintet de a végeredmény nagyon szar lett, elveszi a játék sava borsát, nem tudsz figyelni semmire, olyan mint amikor tanulóvezető vagy, leszarod az utat a hülye pedálokkal vagy elfoglalva, ne itt pont ez van.
  • Shep
    Eleinte tényleg szokatlan az irányítás de majd megszokod és a játék meg van olyan jó ,hogy érdemes legyen beletanulni.
  • Frekvency
    egyszerűen felfoghahtalan hogyan lehet így elbaszni az irányítást!! Ott egy csomó ember aki készít tesztel és senkinek nem tünt fel, hogy PC-n nem lehet nornálisan mozogni egér+billentyű kombóval??? Kínszenvedés befordulni pl. a sarkokon, célzés közben felére csökken a mozgás sebessége, szinte képtelenség oldalazva előre menni, stb. Szörnyű.
  • Hecker007
    Eredeti a játékod? Törttel nekem is volt egy ilyen bug hogy nem lehetett bemenni az elején az ajtón.
  • Empty
    Le kellett törölnöm. Az eleje miatt ahol egy ajtón nem lehetett bemenni miután kinyitva áll előttem. Egyből a második résszel kezdtem inkább.
  • Empty
    Ezt a lomhaságot lehet valahogy korrigálni? Mármin mintha lassú lenne a mozgás a karakterrel. VSYNC offon van.
  • Harbinger
    Igen, a plusz cuccok csak az adott nehézségi szinten vihetők tovább. Ez más játékba is így van.
  • CroftManor
    Úgy érted ha végigvittem easy-n, de újrakezdem normálon, akkor elvesznek a cuccaim, amit eddig összeszedtem?
  • Harbinger
    Ha a végén mentetted akkor Game+ ezek mind elérhetők, ha újra játszod. De új fokozatra nem vihetők át!
    Szóval, ha neki esel újra, de normalon, akkor megint előlről kezded.
  • CroftManor
    Azt nem tudjátok egyébként, hogy ha új játékot kezdek, akkor megmaradnak a mentéseim?
    Mert a game végén kaptam 50 ezer pénzt, 10 gócot, meg a 6. szintű fehér katonai ruhát. És azt írja, hogyha szeretnék menni még egy kört a megszerzett cuccaimmal, mentsem el a játékot és töltsem be azt a mentést. Ezt meg is tettem, megvan minden cucc, csak egy gond van vele, hogy újra easy módba vagyok, pedig most normálon szeretnám elkezdeni :/
  • Harbinger
    Nos, Kenda szerintem alapból azon a titkos küldetésen volt, hogy elvigye vagy leglaábbis biztonságbas helyezze a Markert. Ellenben ő is képzelődött tőle, egyszer mondja is, hogy látta a bátyát, pedig már rég halott. :D Kyne egyértelműen képzelődött, folyton valami "Mary"-t emlegett. Egyedül Hammond tartotta magát.
    Ebben a részben rengeteg a smoke and mirrors, sose tudhatod kiben bíz és még a játék végén se tudod ki kivel is volt.
  • CroftManor
    Kezdtem is unni már úgy a 10. chapternél, hogy az a csaj mindíg dirigál nekem, hogy csináld meg ezt, javísd meg azt. Menj le ide, menj oda... Bezárkózva könnyen dirigál nekünk xd
    Aztán gondolom a marker Őt is zakkanttá tette, ha el akarta vitetni a siklóval a markert a végén. Az a szörny jól elintézte... :)
  • Harbinger
    A plasma cutter is elégséges. :) Simán végig lehet vinni csak azzal is vagy a pulse rifle-lal. A line gun másodlagos módja viszont remek az ellen a sok kis... izé ellen.

Kendra mikor kerül a sikóra és honnan lövi le a dokit tényleg fura. Lehet már előbb felment rá. És talán arra várt, hogy a doki és Isaac indulásra készre tegyék a dolgokat.
  • CroftManor
    Na végig is vittem :) Mondhatom borzalmakkal teli hétvégém volt :D
    Azt levágtam a végigjátszás során, hogy a plasma cuttert, az ív fegyvert, meg esetleg a belezőt érdemes használni, tápolni. A többi fölösleges, meg nem annyira hatékony.
    Mondjuk azt nem vágom, hogy a 11. chapter végén, Kendra honnan lövi le a dokit az űrsiklónál. Meg elvileg azzal a siklóval megy el az Ishimuráról, amit aztán nemsokkal később visszahozunk a hajóra...mikor belépünk és elrepülünk vele, akkor hova tűnt Kendra ha elvileg a siklóban volt?
  • Harbinger
    Igen, a 2-ben azt hiszem viszont a B.
  • Jaka923
    Ctrl
  • Fpocok
    Locator néven van a kiosztásnál asszem... B vagy N talán. Azt hiszem előbbi.
  • CroftManor
    Sziasztok

Ma elkezdtem én is játszani a Dead Spacet. Viszont nem találom, hogy melyik gombbal mutatja a helyes irányt. Csak úgy tudom követni az utat, ha mindig behozom a térképet. :/
  • Fpocok
    Érdekes. Én sem értem. Normális esetben 60fpsben jónak kéne lennie... nagy kár érte.
  • wedge31
    Nem tudom, egeret már sokat cseréltem a DS megjelenése óta / fogyó eszköz /
  • Harbinger
    Egér? Sokat olvasom én is ezt a bugot, meg a játék az overlayt se bírja (Steam, Origin), ha előjön nem tűnik el a Windows kurzor.
  • wedge31
    Kétféle op rendszeren és 3 különbözö konfingon játszotam már a játékkal és nem volt ilyen gondom. Valami speckó dologra gondolok én is.
  • Seth
    Érdekes,hogy a játékosok kb 10%-nak van ilyen gondja, a többi meg nem tapasztal semmi gondot az irányítással. Valami bezavarhat neki, de régen sem ,azután meg főleg le sem szarták a készítők,nem jött rá semmi javítás
  • Fpocok
    Hát ez borzalmas... nem lehet célozni rendesen, össze vissza lassul/gyorsul az egér sebessége... FELADTAM.
  • Harbinger
    Valamint vannak "virtuális checkpointok", ha meghalsz nem a stationhöz tesz, de ha pl. közben kilépsz akkor az utolsó mentéstől kezded.