22
-
Horsee #22 Jelenleg a dévédé a király, a többi monnyon le! Egy Blu-ray lemez árából veszek kb 50DVD-t. 25GB kontra 225GB. :) Egy Blu-ray író árából meg 10 DVD-írót, vagy egy komplett gépet. Ha meg besz@rik a lemez, inkább sz@rjon be kisebb. Sokra nem mész a 25GB-os lemezzel, ha megkarcolódik stb.
Most még felesleges azon vitázni, hogy melyik lesz a jobb. Még csillagászati áron van mind2. Én majd akkor döntöm el, hogy Blu-ray vagy HD DVD, ha már "meglehet" őket venni és nem vagyonokért.
Cikkíró: A HD DVD-t nem kötőjellel kell írni! -
angol #21 f@szom, régen volt 100 kazim, 30 vhs-em, ma van kb. 1000 audió cd-m, 1000 filmem dvd-n (divx), azt mégsem vagyok boldogabb -
matt taylor #20 Két vagyonba?Anyuci apuci pénze -
turul16 #19 Disk kicsi.
Csak ami írja--olvassa, nagyobb, mint egy PC ház. És két vagyonba kerül. -
fourgee #18 "Egyébként testvérem nagybátyjának munkatársának a féltestvérének az apjának a nagybátyja SZONInál dolgozik japánban"
Most az jutott eszembe, hogy milyen kár, hogy nem Sándornak hívnak engem. Mert akkor felküzdeném magamat odáig, hogy kijussak Japánba a Sony-hoz. Milyen poén lenne, Sanyi a Sony-nál -
#17 az sztem nem hordozható adattároló, nem kis méretű. -
djw #16 a péeshárom is monnyon le
na és mi van a holodiszkkel? -
neoG #15 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle
ahogy lököd.kína csak a saját formátumát nyomatja majd otthon, és kínai sz@rok nélkül sosem lesz olcsó egy HD-DVD/BR -
matt taylor #14 3 rétegű Hádéé dévédé. Na és??Jön majd a 3 rétegűű blúú rély és majd lealázza!
Egyébként testvérem nagybátyjának munkatársának a féltestvérének az apjának a nagybátyja SZONInál dolgozik japánban és azt mondta h már látott iet és h tök jó!Szal megéri várni ráá -
#13 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle -
balee66 #12 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle
Másrészt nem szeretném, ha 225 formátum terjedne el, elég lenne kettő (nemsok) hogy azért legyen konkurencia és legyenek minél olcsóbbak a lemezek, meghajtók, és ne legyen kompatibilitási gond..... -
Dany007 #11 Személy szerint engem is totál hidegen hagynak az ilyen hírek. Érdekességnek jó, de amúgy nem tulajdonítok neki jelentőséget.
Egyetlen összetett okból, mégpedig azért mert az elkövetkezendő 2-3évben abszolút nem tervezem Bluray vagy HD DvD lejátszó / lemez vásárlását. Addig meg még úgyis 125X változtatnak majd mindenen.
Azért összetette ez az egszerű indok mert
egyrészt minek vegyek ultracool felbontású bluray lejátszót amíg alig alig van rá film. ( érthetően a rivalizálás miatt amíg el nem dől a naagy nagy 'háború')
Másrészt piszok drága még a lejátszó hozzá.
Harmadrészt piszok drága még a FULL HD TV, amin lenne értelme az első két pont előnyeit érvényesíteni. -
bvalek2 #10 Könnyen igazad lehet. -
duke #9 Mar pedig szerintem a kinaiak dvd-je lesz a gyoztes a tobbi gagyiszar akarhany reteguu is. -
Furky #8 Szerintem meg már bőőőven túl van bonyolítva a helyzet, nem is kellene beszélni róla többet. Majd akkor válik ez érdekessé, mikor már a kezünkben lesz, vagy a gépünkben egy hádédévédé, vagy blúréj író... :) -
bvalek2 #7 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle
Igazad van, de tessék betartani a topik szabályait, lásd kezdő mondat
Hogy valami értelmeset is írjak, 1-rétegnél jobb az adatbiztonság, no megy a kék lézer diótákat gyártsák csak, meg fejlesszenek ki még rövidebb hullámhosszút, azok jók lesznek vékonyabb csíkszélességű processzorok gyártásánál (kevesebbet fogyasztanak, jó a környezetnek, éljenek a fák), meg optikai áramkörökben, meg péeshármas konzolokban
Szóval az előremutató fejlesztést kell támogatni, nem valami elavultról lehúzni még egy bőrt. -
#6 9 gigásat se veszi senki mert drága, ha lesz 1000 rétegü a dvd ből azt se jelent semmit, mert itt a kutya se fogja venni mert nagyon drága lenne a kapacitáshoz viszonyítva -
intrex #5 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle -
Szefmester #4 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle
sztem baromság egy újabb réteg integrálása.. már a mezei kétrétegű is jóval drágább mint 2 sima.. mibe kerülne ez? Na meg ugye az írók olvasók is kérdésesen kezelik.. -
AranyKéz #3 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle -
bvalek2 #2 blúréj király megarulez, hddvd monnyonle!
Má két hírben is olvastam, hogy a blúréj a menőbb, mer nagyobb, és még a pées3-ba is van! Haverom szomszédának az üzlettársa már látta messziről, és a szomszédja kanadai (azért sem amcsi) tántijának állítólag meg is van... -
avman #1 és akkor most ide várunk a blúréj király megarulez, hddvd monnyonle kommenteket minden olyan olvasótól, aki már legalább 2 bulvárhírben olvasott a specifikációkról (kihegyezve a méretre), tudja, h a ps3-ban is van, és ismer valakit, aki ismer valakit, aki már tartott is ilyet a kezében és a szomszédja amerikai nagybácsijának ilyen is van, meg olyan...