13
-
aRoma #13 és a 7th GUEST ?
és a 13rd room ?
-
eto demerzel #12 nm a grafika ami dob a jatekon. ott van a civ sorozat, apha centauri.
-
sirGalahad #11 Nekem is egyből a Beyond Good and Evil ugrottbe a képekről. Nagy kedvencem volt az a játék,kellemes történettel,ügyes minijátékokkal stb...
Remélem ez is valami ilyesmi lesz majd.
(nem a grafikától lesz jó egy játék...!)
-
spydee #10 egy napon sem emlegethető a két stílus, vagy a célzott játékosközönség!!
-
#9 haggyátok mán, hadd wowozzon, oszt kész. -
Wittgen #8 Hát, ecsém, Te sem játszottál még jó játékokkal. Pl ott van a XIII c. FPS. Rajzolt grafika, mégis remek játék (személy szerint a HL2-nél is jobban bejött...) -
Archenemy #7 Bazze pont a wow csilivili giccses rózsaszín-babakék festett mesevilágát felhozni :)
-
Indigo #6
Kis hülye... -
Librarian #5 Hát téged én is leugatlak... csgj szépen elmondott minden okosat, ezért én csak annyit mondok: OSTOBA VAGY!!! :D -
csgj #4 hány éves vagy, 10? :P Tudod, nem a grafikai stílustól lesz sz*r egy játék... A Day of The Tentacle, vagy a Beyond Good and Evil, esetleg a Psychonauts cím mond neked vmit? (gondolom nem, nem lehetsz olyan művelt játék téren) Ezek a játékok mind ilyesmi stílusban készültek, és elég nagy rajongótábort szereztek maguknak... Plusz jó értékeléseket kaptak... (és egyediek, nem úgy, mint néhány mostani átlagos játék) -
gyuri12 #3 te vagy a lol-.- -
Oblivion 5 #2 Ilyen szarokat minek???
iNKÁBB OLYAN PC GAMMÁT KÉNE MINDT A WOW, BIOSHOCK, BIA HH, ami minőségi nem ilyen rajzolt szart :S
lol
-
gyuri12 #1 "Az Insecticide a fejlesztők szerint egy nagyon izgalmas akció-FPS lesz"
most vagy a fejlesztők a hülyék,vagy az sg írt el valamit...
egyébkélnt nagyon várom,végre nem a grafika a lényeg:)