13
  • aRoma
    és a 7th GUEST ?
    és a 13rd room ?
  • eto demerzel
    nm a grafika ami dob a jatekon. ott van a civ sorozat, apha centauri.

• sirGalahad
    Nekem is egyből a Beyond Good and Evil ugrottbe a képekről. Nagy kedvencem volt az a játék,kellemes történettel,ügyes minijátékokkal stb...
    Remélem ez is valami ilyesmi lesz majd.
    (nem a grafikától lesz jó egy játék...!)
  • spydee
    egy napon sem emlegethető a két stílus, vagy a célzott játékosközönség!!
  • Shan
    haggyátok mán, hadd wowozzon, oszt kész.
  • Wittgen
    Hát, ecsém, Te sem játszottál még jó játékokkal. Pl ott van a XIII c. FPS. Rajzolt grafika, mégis remek játék (személy szerint a HL2-nél is jobban bejött...)
  • Archenemy
    Bazze pont a wow csilivili giccses rózsaszín-babakék festett mesevilágát felhozni :)

• Indigo

Kis hülye...
  • Librarian
    Hát téged én is leugatlak... csgj szépen elmondott minden okosat, ezért én csak annyit mondok: OSTOBA VAGY!!! :D
  • csgj
    hány éves vagy, 10? :P Tudod, nem a grafikai stílustól lesz sz*r egy játék... A Day of The Tentacle, vagy a Beyond Good and Evil, esetleg a Psychonauts cím mond neked vmit? (gondolom nem, nem lehetsz olyan művelt játék téren) Ezek a játékok mind ilyesmi stílusban készültek, és elég nagy rajongótábort szereztek maguknak... Plusz jó értékeléseket kaptak... (és egyediek, nem úgy, mint néhány mostani átlagos játék)
  • gyuri12
    te vagy a lol-.-
  • Oblivion 5
    Ilyen szarokat minek???
    iNKÁBB OLYAN PC GAMMÁT KÉNE MINDT A WOW, BIOSHOCK, BIA HH, ami minőségi nem ilyen rajzolt szart :S
    lol
  • gyuri12
    "Az Insecticide a fejlesztők szerint egy nagyon izgalmas akció-FPS lesz"
    most vagy a fejlesztők a hülyék,vagy az sg írt el valamit...

egyébkélnt nagyon várom,végre nem a grafika a lényeg:)