Insecticide - bogaras kalandok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a 7th GUEST ?
és a 13rd room ?
és a 13rd room ?
nm a grafika ami dob a jatekon. ott van a civ sorozat, apha centauri.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Nekem is egybõl a Beyond Good and Evil ugrottbe a képekrõl. Nagy kedvencem volt az a játék,kellemes történettel,ügyes minijátékokkal stb...
Remélem ez is valami ilyesmi lesz majd.
(nem a grafikától lesz jó egy játék...!)
<#vigyor2>#vigyor2>
Remélem ez is valami ilyesmi lesz majd.
(nem a grafikától lesz jó egy játék...!)
<#vigyor2>#vigyor2>
Az élet a legjobb méreg...
egy napon sem emlegethetõ a két stílus, vagy a célzott játékosközönség!!
Hát, ecsém, Te sem játszottál még jó játékokkal. Pl ott van a XIII c. FPS. Rajzolt grafika, mégis remek játék (személy szerint a HL2-nél is jobban bejött...)
Bazze pont a wow csilivili giccses rózsaszín-babakék festett mesevilágát felhozni 😊
<#wilting>#wilting>
Kis hülye...
Kis hülye...
Hát téged én is leugatlak... csgj szépen elmondott minden okosat, ezért én csak annyit mondok: OSTOBA VAGY!!! 😄
hány éves vagy, 10? 😛 Tudod, nem a grafikai stílustól lesz sz*r egy játék... A Day of The Tentacle, vagy a Beyond Good and Evil, esetleg a Psychonauts cím mond neked vmit? (gondolom nem, nem lehetsz olyan mûvelt játék téren) Ezek a játékok mind ilyesmi stílusban készültek, és elég nagy rajongótábort szereztek maguknak... Plusz jó értékeléseket kaptak... (és egyediek, nem úgy, mint néhány mostani átlagos játék)
te vagy a lol-.-
Ilyen szarokat minek???
iNKÁBB OLYAN PC GAMMÁT KÉNE MINDT A WOW, BIOSHOCK, BIA HH, ami minõségi nem ilyen rajzolt szart :S
lol
iNKÁBB OLYAN PC GAMMÁT KÉNE MINDT A WOW, BIOSHOCK, BIA HH, ami minõségi nem ilyen rajzolt szart :S
lol
"Az Insecticide a fejlesztõk szerint egy nagyon izgalmas akció-FPS lesz"
most vagy a fejlesztõk a hülyék,vagy az sg írt el valamit...
egyébkélnt nagyon várom,végre nem a grafika a lényeg😊
most vagy a fejlesztõk a hülyék,vagy az sg írt el valamit...
egyébkélnt nagyon várom,végre nem a grafika a lényeg😊