Brutális AvP: Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen láttam azt is. Meg a könyvben is így van.
A predalien szó már meglehetõsen régóta meg van alkotva, nem értem, mi ebben a nagy hír. A rendezõk csak becenevet adtak a lénynek, Bill Paxton egyik szerepe után "Chet"-nek nevezték el.
Predalien lol ez aztán a kreativitás
Igen, az Alien-ben Kane-bõl kelt ki a lény, de amúgy a rendezõi változatban látható, hogy Dallas-t sem ölte meg, hanem csak elvitte gazdatestenek (Ripley késõbb rátalál és ha jól emléxem megöli mielõtt bármi rosszabb történhetne a kapitánnyal).
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Marhaság, az ALIENS-ben (és nem alien 2) egy nõbõl kelt ki a cucc. Abban SEM volt kisgyerekes téma.
InfectedMann!
Most látom, hogy a honlapodon milyen jó kis cikkek, interjúk vannak az új részrõl.
Gratula!
Most látom, hogy a honlapodon milyen jó kis cikkek, interjúk vannak az új részrõl.
Gratula!
Rykov te meg ezt jól tudtad..
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
A rendezõk rengeteg infót "benyögtek", csak ez a cikk nem említi meg õket.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Végre😄D
Elösször nézzétek meg a filmet utána alkossatok véleményt
Elösször nézzétek meg a filmet utána alkossatok véleményt
Most abban mi a nagy cucc, hogy szétrobban egy ember mellkasa? Már láttuk az Alien elsõ részében, és most ennyit képesek benyögni?
A hírek sokkal több gyerekhalállal vannak tele, nem értem miért kell felháborodni, ha egy filmben meghal egy gyerek.
Amcsi szuperhírók mészárolják keleten az arab gyerekeket, de ha filmben látnak valamit, akkor meg megy a fújjolás ezerrel, meg a megbotránkozás.
Amcsi szuperhírók mészárolják keleten az arab gyerekeket, de ha filmben látnak valamit, akkor meg megy a fújjolás ezerrel, meg a megbotránkozás.
Az Alien egyben nem a kapitányból kelt ki az idegen. Dallasnak hívták a kapitányt(Õt kapta el a szellõzõben) és talán Kane-nek a fertõzöttet.
tényleg? kb 6 évesen láttam a filmet, ennyi idõ alatt biztos elfelejtettem... melyik érsznéál kel ki a kisrácból?😮
Amúgy eléggé gáz, hogy még mindig ezt az ezeres éves képet rakja ki az SG mikor van tök új kép a filmbõl <#wow3>#wow3><#levele>#levele>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Konkrétan a "zélijen" 2-ben is szépen kikelt a kissrácból a szörnyecske, szal nem újdonság
"A testvérpár meglepõen sok részletet volt hajlandó elárulni a filmrõl"
A cikkben pedig szinte semmi új infó nincs, csak a szétrobbanó kisgyerek...
Pedig ennél jóval több infó került ki a netre...
A cikkben pedig szinte semmi új infó nincs, csak a szétrobbanó kisgyerek...
Pedig ennél jóval több infó került ki a netre...
Õk azt emelik ki, hogy nem fognak finomkodni a megvalósítással, még egy ilyennel sem, hogy sokan meg fognak botránkozni, hogy egy kissrác mellkasa szétrobban.
Én nagyon várom, kiváncsi leszek rá nagyon.
Én szeretem az összes Alien és mind2 predátor filmet is. Sõt, nekem még az AvP is tetszett, megnéztem azt is már vagy 4x.
Szóval ennyi, várom nagyon.
Én nagyon várom, kiváncsi leszek rá nagyon.
Én szeretem az összes Alien és mind2 predátor filmet is. Sõt, nekem még az AvP is tetszett, megnéztem azt is már vagy 4x.
Szóval ennyi, várom nagyon.
"Az elsõ rész végén kikelt "mutáns" megkapta a saját nevét: Predalien."
Avp játék valaki?:/
egyébként meg nem lesz az jó,ha csak vér lesz benne,meg gyerek-mellkas-robbanás,nekem alien hangulat kell!
Avp játék valaki?:/
egyébként meg nem lesz az jó,ha csak vér lesz benne,meg gyerek-mellkas-robbanás,nekem alien hangulat kell!
de õk nem gyerekek voltak.
az AVP Univerzum -on magyarul olvasható az egész cikk a Strause fivérekkel.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Azért nem egészen igaz ez. Pl nekem tetszett az Alien4 (asszem egy franica látványmágus volt a rendezõje), meg pl a Vidocq (szintén francia) is.
A sok haláltól meg inkább látványosabb lesz, viszont a totálban mutatott mellkas-szétrobbantásokat már mind a 4 alien film tartalmazta. (pl alien1 kapitány, alines2 egyik telepes, alien3 Ripley, aliens4 szemüveges csóka a film végén).
A sok haláltól meg inkább látványosabb lesz, viszont a totálban mutatott mellkas-szétrobbantásokat már mind a 4 alien film tartalmazta. (pl alien1 kapitány, alines2 egyik telepes, alien3 Ripley, aliens4 szemüveges csóka a film végén).
Szerintem már az elsõ rész is jó volt, most ezek arra gyúrnak rá, hogy az Õ filmjük mekkora állat lesz és hogy az elsõ rész mekkora gáz volt. Tulajdonképpen az a baj, hogy ha speciális effektekkel foglalkozó ember lesz rendezõ, akkor abból nem mindig sül ki jó dolog, sõt, inkább nem...
Nézzétek meg a hotel 2-õt, utána lehet szidni ezt a filmet (bár nem hiszem hogy fogod...) A kettõ között az a különbség, hogy az egyik egy beteg elme szüleménye a másik egy jó kis mese (akárhány mellkast is robbantanak szét benne)
(*hopp kimaradt egy eNNN)
Hátja, qrvaehéz mindenkit egyszerre kielégíteni 😊
Hát. Én szerettem az Alien filmeket. Volt azokban is vér, meg minden, de azért nem olyan, hogy rosszul legyen tõle az ember. Szóval számomra nem éppen csalogató amit arról a totálban mutatott szétrobbantott gyerek mellkas... Majd megnézem a bemutatót, aztán eldöntöm, megyek-e. Pedig érdekelne, nagyon. Viszont ha túlzásba viszik a dolgot, akkor a nézõk egy másik táborát fogják elveszíteni, hiába nyernek meg egy másik réteget.