Ötvös Tibor

Brutális AvP: Requiem

A bemutatásra váró Aliens vs Predator: Requiem rendezői, a Strause tesók hajlandók voltak kicsit bővebben nyilatkozni a filmjükről. Ám vigyázat, pár mondatukkal elárultak néhány komolyabb részt is a filmből!

Először is a háttér. Az amerikai MTV zenecsatorna interjút készített a Strause fivérekkel, akik jelenleg az Aliens vs Predator: Requiem végső simításait végzik. A testvérpár meglepően sok részletet volt hajlandó elárulni a filmről, szóval akkor lássuk is summázva az elhangzottakat.

"A stúdió tisztában van a rajongók negatív élményeivel, mely az első rész kapcsán érte őket" - keztde Greg. "Ezen nézők visszacsalogatása a mozikba bizony kemény dió lesz. Szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy ez a film teljesen más, mint az első volt."



"Szerettünk volna egy Csak 18 éven felülieknek szóló filmet készíteni és szerintem sikerült is" - folytatja Colin, a fiatalabbik Strause. "Úgy értem szétrobbantottuk egy kisfiú mellkasát, aki iszonyatos kínokat él át. Mindezt totálban megmutatva."

"Egyetlen dolgot ért el Paul W. S. Anderson az első epizóddal: egy közöséggé kovácsolta az őt utálókat" - szúrta közbe Greg. "Szerintem senki nem várta el tőlünk, hogy beszéljünk vele a folytatásról. Nem kell megnézni az elsőt, hogy megértsük a másodikat."

További két "apróság" is elhangzott. Az első rész végén kikelt "mutáns" megkapta a saját nevét: Predalien. Ráadásul a tesók megemlítették, hogy nem csak a Földön játszódik majd a történet. Az Aliens vs Predator: Requiem idén Karácsonykor érkezik meg a filmszínházakba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ddt500 #30
    Igen láttam azt is. Meg a könyvben is így van.
  • Kemény Husi #29
    A predalien szó már meglehetősen régóta meg van alkotva, nem értem, mi ebben a nagy hír. A rendezők csak becenevet adtak a lénynek, Bill Paxton egyik szerepe után "Chet"-nek nevezték el.
  • Vucli #28
    Predalien lol ez aztán a kreativitás
  • DoctorJohnson #27
    Igen, az Alien-ben Kane-ből kelt ki a lény, de amúgy a rendezői változatban látható, hogy Dallas-t sem ölte meg, hanem csak elvitte gazdatestenek (Ripley később rátalál és ha jól emléxem megöli mielőtt bármi rosszabb történhetne a kapitánnyal).
  • DoctorJohnson #26
    Marhaság, az ALIENS-ben (és nem alien 2) egy nőből kelt ki a cucc. Abban SEM volt kisgyerekes téma.
  • Kferro #25
    InfectedMann!
    Most látom, hogy a honlapodon milyen jó kis cikkek, interjúk vannak az új részről.
    Gratula!
  • Darkoo #24
    Rykov te meg ezt jól tudtad..
  • Darkoo #23
    A rendezők rengeteg infót "benyögtek", csak ez a cikk nem említi meg őket.
  • billxxx #22
    Végre:DD
    Elösször nézzétek meg a filmet utána alkossatok véleményt
  • Rykov #21
    Jogos kérdés!