Láthatatlan - Borzongató mese a másik oldalról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol, nem olvastam mozinetet de nekem is az ugrott be hogy emo.. erre idejövök és másnak is, plusz kiderül h a mozinetnek is. De legalább tudom, hogy divatemózó vagyok! a fenébe.
"az EMO ugyanaz mint a goth, csak sokkal kevésbé dark, és sokkal inkább harrypotter"
Ez mekkora LOL!
Ez mekkora LOL!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
a mostani hájp idején akaratlanul is eszébe juthat ez bárkinek, mivel a csapból is ez folyik
én is erre asszociálok, ha öncélú funkciónélküli depizõs lelkizést látok, attól függetlenül h ennek mennyire van köze ehhez a divathoz, mert ebben a filmben sztem ez volt
amúgy meg most olvastam:
"az EMO ugyanaz mint a goth, csak sokkal kevésbé dark, és sokkal inkább harrypotter" 😄
én is erre asszociálok, ha öncélú funkciónélküli depizõs lelkizést látok, attól függetlenül h ennek mennyire van köze ehhez a divathoz, mert ebben a filmben sztem ez volt
amúgy meg most olvastam:
"az EMO ugyanaz mint a goth, csak sokkal kevésbé dark, és sokkal inkább harrypotter" 😄
sztem jo film volt attól eltekintve h emo
szerintem csak a divatemózóknak jut eszébe ilyesmi. valaki egyszer elkezdte és onnantól kezdve sikk mindenre ezt a jelzõt aggatni.
még csak nem is láttam azt, szted ideírtam volna, ha onnan szopom?
elég könnyen eszébe juthat ez függetlenül bárkinek, aki látta...
sõt, ÕK loptak el tõlem 😛
elég könnyen eszébe juthat ez függetlenül bárkinek, aki látta...
sõt, ÕK loptak el tõlem 😛
nekem tetszett, bár nem éltem filmje, de nem volt rossz. 😊 1xer nézhetõ kategória
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Sztem szánalmasan sz*r volt ez a film....
Egyáltalán nem tetszett.Örültem neki,h csak 350 Ft-ot adtam ki érte.
Egyáltalán nem tetszett.Örültem neki,h csak 350 Ft-ot adtam ki érte.
Nekem sem tetszett. Pedig jo film is lehetett volna belole.
Viszont a sved eredetire kivancsi lettem...
Viszont a sved eredetire kivancsi lettem...
"az elõzetes azt suggalja, h megölik az elején és szellemkedik, de ehelyett azt a hányadék elsõ fél órát kellett végigunni"
nyilván nem kezdhetik úgy, hogy megölik😊 tanulság: nem kell nézni elõzetest. szerintem igazából az eleje volt jó - legalábbis engem felcsigázott, mert az egész sima tinidrámának tûnt és nem kicsit döbbentem meg, amikor kinyírták a fickót. (el sem tudom kézpelni, milyen lehet úgy filmet nézni, hogy az ember tudja, hogy mirõl szól, minden elõzetesben 45-60 percnyi sztorit megtud az ember...)
nyilván nem kezdhetik úgy, hogy megölik😊 tanulság: nem kell nézni elõzetest. szerintem igazából az eleje volt jó - legalábbis engem felcsigázott, mert az egész sima tinidrámának tûnt és nem kicsit döbbentem meg, amikor kinyírták a fickót. (el sem tudom kézpelni, milyen lehet úgy filmet nézni, hogy az ember tudja, hogy mirõl szól, minden elõzetesben 45-60 percnyi sztorit megtud az ember...)
huhh, sztem oltári sz*r... a 20. percnél már téptem a hajam de utána még benn ültem sajnos 1,5 órát... az elõzetes azt suggalja, h megölik az elején és szellemkedik, de ehelyett azt a hányadék elsõ fél órát kellett végigunni, amikor minden 2. mellékszereplõ magánéletét percrõl percre végigkövetik... nem ajánlom senkinek... ha érdekli, akkor se nézze meg...
People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!
sztem meg a mozinet kritikájában olvastad...
A felénél jöttem rá, hogy egy emós filmet nézek... sajnos moziban, így végig kellett ülnöm. Az eleje még ígéretesnek indult, de aztán... kihozták a lehetõ legkevesebbet az alapötletbõl. :/
Hogy ez mekkora ratyi. Rohadt jól indul, aztán a diszkós résztõl egy okádék nyálfilm lesz!
Nekem bejött, bár a film vége semmilyen meglepetést nem tartalmazott.