16
  • humaninsect
    lol, nem olvastam mozinetet de nekem is az ugrott be hogy emo.. erre idejövök és másnak is, plusz kiderül h a mozinetnek is. De legalább tudom, hogy divatemózó vagyok! a fenébe.
  • robos
    "az EMO ugyanaz mint a goth, csak sokkal kevésbé dark, és sokkal inkább harrypotter"

Ez mekkora LOL!
  • Ironka
    a mostani hájp idején akaratlanul is eszébe juthat ez bárkinek, mivel a csapból is ez folyik
    én is erre asszociálok, ha öncélú funkciónélküli depizős lelkizést látok, attól függetlenül h ennek mennyire van köze ehhez a divathoz, mert ebben a filmben sztem ez volt

amúgy meg most olvastam:
    "az EMO ugyanaz mint a goth, csak sokkal kevésbé dark, és sokkal inkább harrypotter" :D
  • Deryck
    sztem jo film volt attól eltekintve h emo
  • winnie
    szerintem csak a divatemózóknak jut eszébe ilyesmi. valaki egyszer elkezdte és onnantól kezdve sikk mindenre ezt a jelzőt aggatni.
  • Ironka
    még csak nem is láttam azt, szted ideírtam volna, ha onnan szopom?
    elég könnyen eszébe juthat ez függetlenül bárkinek, aki látta...

sőt, ŐK loptak el tőlem :P
  • Darth Sith
    nekem tetszett, bár nem éltem filmje, de nem volt rossz. :) 1xer nézhető kategória
  • Martenka
    Sztem szánalmasan sz*r volt ez a film....
    Egyáltalán nem tetszett.Örültem neki,h csak 350 Ft-ot adtam ki érte.
  • KoS
    Nekem sem tetszett. Pedig jo film is lehetett volna belole.
    Viszont a sved eredetire kivancsi lettem...
  • winnie
    "az előzetes azt suggalja, h megölik az elején és szellemkedik, de ehelyett azt a hányadék első fél órát kellett végigunni"

nyilván nem kezdhetik úgy, hogy megölik:) tanulság: nem kell nézni előzetest. szerintem igazából az eleje volt jó - legalábbis engem felcsigázott, mert az egész sima tinidrámának tűnt és nem kicsit döbbentem meg, amikor kinyírták a fickót. (el sem tudom kézpelni, milyen lehet úgy filmet nézni, hogy az ember tudja, hogy miről szól, minden előzetesben 45-60 percnyi sztorit megtud az ember...)
  • vanclemmons
    huhh, sztem oltári sz*r... a 20. percnél már téptem a hajam de utána még benn ültem sajnos 1,5 órát... az előzetes azt suggalja, h megölik az elején és szellemkedik, de ehelyett azt a hányadék első fél órát kellett végigunni, amikor minden 2. mellékszereplő magánéletét percről percre végigkövetik... nem ajánlom senkinek... ha érdekli, akkor se nézze meg...
  • zsellerm
    sztem meg a mozinet kritikájában olvastad...
  • Ironka
    A felénél jöttem rá, hogy egy emós filmet nézek... sajnos moziban, így végig kellett ülnöm. Az eleje még ígéretesnek indult, de aztán... kihozták a lehető legkevesebbet az alapötletből. :/
  • 5i
    Hogy ez mekkora ratyi. Rohadt jól indul, aztán a diszkós résztől egy okádék nyálfilm lesz!
  • Wittgen
    Nekem bejött, bár a film vége semmilyen meglepetést nem tartalmazott.
  • koschwarz
    érdekes