Dead Rising

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
XD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Qwerty4
hát nem hinném, inkább unalomkómába kerget ez a játék, egy kép is elég volt belõle 😄

Qwerty4

cicai
unalomûzõnek jó lesz😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Qwerty4
Valami storyja van vagy csak egy agyatlan zombigyilkolós játék?

Qwerty4

Voltan
Na végre valami!
Nagyon fájt rá a fogam!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

NEOreg3
szinte az egyetlen név volt, ami miatt x360-at vettem volna, de most már bódottá van!😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bence94
én azért ha megjelenik kiprobálom azt majd eldöntöm.szerintetek ebbe is majd raknak dx 10-et mint a lost planet-be?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Amikor meghalottam hogy Dead Rising pc-re meg hogy xbox 360 huzonév nagyba irtam mindehova erre megnéztem a videót és én kihagyom majd nem jön be semmilyen téren se 😞

Azért az pozitivum hogy ujabb xbox 360-as game pc-re.
Azért vannak ott sokkal de nagyon sokkal jobb gamek amiket kiadhatnának pc-re is!

Next PC upgrade: 2022

EZ nem bizonytalan,óriási játék. <#vigyor4>

Itt egy tartalmasabb elemzés: Dead Rising

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
jah....hm,...akkor ennyi :/ bizonytalant nem veszek meg

(no warez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

360-as demót hiába nézed,mert ott nincs tudtomal teljesitendõ feladat,csak az apritást mutatja be.

Kandurex
hm,...na eskü megnézem még1szer azt a demót 😊

Jó hát ez mit mutat meg?Persze száz féle eszköz,meg tárgy van amivel a zombikat irthatod,ez igaz.De ha a játékot végig akarod vinni,akkor erre korántsem lesz sokszor idõd.3 napot kell eltöltened a áruházban amit körbevettek a zombik,mert akkor jön érted vissza a helikpoter.Ezalatt folyamatossan idõhöz kötött feladatokat kell megcsinálnod.Sokszor csak más még normális embereket kell megmentened és visszavined a biztonságos helyre,de lesznek fontosabb,a történetet elõrevivõ események is.És ha egy ilyenrõl lemaradsz,akkor vége az egész történet folyamanak,és nem lehet normálissan befejezni a játékot mert a többi esemény nem alakulhat ki.
Sokszor örülni fog a játékos ha idõre odaér valami kulcspontra,nem hogy fél óráig zombikat öljön.Sõt sokszor sokkal hasznosabb elkerülni õket,mint harca kerülni velük.

AntiHero
jupiiiiiiiiiii

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex

Hát ezzel nem igazán értek egyet.Ennek semmi köze party,meg társasági játékokhoz.Az egy dolog hogy neki lehet állni ész nélkül agyba fõbe legyilkolni 500 zombit fél óra alatt,és igy el lehet vele hülyülni,de ez csak amolyan bónusz.Ha valaki a feladatokra koncentrál akkor sokkal komolyabb az egész.
Az viszont biztos hogy ha nem lesz benne valami quick save,akkor szerintem a pc-s játékosok a hajukat fogják tépni.

cicai
ok^^

Bence94
nemtudom majd biztos lesz még info.

cicai
jaja

szeressük azombiket
/fav

cicai
És a gépigény?

Kandurex
hümm, hát.. arról szól, hogy mész és henteled a zimbes-zombikat, felhasználhatsz minden kezedügyébe akadó tárgyat, aztán különbözõ bónuszokat kapsz, ha minél frappánsabb és több zimbest küldesz a másvilág...akarom mondani....hm...szal valamilyen világra. Grafikára nézve viszont pofás nagyon....úgy nagyjából ennyi a játék, legalább is a demó alapján. Mondjuk azért vannak benne vad ötletek a gyilkolászásra, szóval tipikus party game, megfelelõ társasággal....

REALista
Hát én fél óránál többet nem játszottam vele boxot...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bence94
mert milyen game?én csak azt hallottam hogy marha jó.

Kandurex
húzónévnek?...hááát,..beztos :p

Bence94
helo remélem nem baj hogy megnyitottam a topicot gondolom tudjátok hogy lesz pc-re.

Dead Rising PC-re is!
Az Xbox 360 egyik húzónevének számító túlélõhorror, a Dead Rising a legújabb hírek szerint PC-n is tiszteletét teszi!
ashe, 2007. szeptember 12., 12:20

A játék skandináv forgalmazója, a Pan Vision szellõztette meg elõször a hírt, sõt, már egy szeptember 28-ai megjelenési dátumot is tudni véltek. Idõközben aztán megkeresték a kiadó Capcomot is, akik megerõsítették, hogy még valamikor idén lesz Dead Rising PC-re is.

← ElőzőOldal 3 / 3