11
-
Wittgen #11 Én a könyveket nem olvastam (nem is fogom, más fantasykhez vagyok szokva, nem ilyen mesékhez), de a filmeket láttam - igaz szigorúan otthon, pénzt még véletlenül sem adnék ki érte. Tipikusan az 1x nézhető kategóriába tartoznak, ez az ÉN véleményem. Semmi extra. A SW sorozatnak meg mindegyik részét láttam már vagy 4x. Az kellemes, szórakoztató a számomra, nem úgy mint a HP.
Olyan ellenszenvesek nekem a HP karakterek, hogy az első rész közepétől fogva azért szurkoltam, hogy hulljanak el végre... -
#10 A SW Ep 1-2 annyira gáz, hogy csak a SW név miatt hozott annyit amennyit.
A HP tényleg könyvben a legjobb, és bizony megérdemelten a legsikeresebb (no meg persze az 5-ös game már tényleg olyan színvonalú, ami elvárható lett volna már egy ideje)
Akinek nem tetszik, az meg írjon jobbat :P -
knightbali #9 Ha meg az inflációt is számításba vesszük, akkor az SW győz. -
#8 nem rossz a Hp, én spec a könyveket nagyon szerettem, a filmeket már kevésbé, bár tudom, egy 750 oldalas könyvet nem lehet filmre vinni, max úgy mint a LOTR-t hogy 4 órád extra DVD változat.. A könyvek tényleg nagyon jók, a filmek kevésbé. Én egyértelműen a Star Wars saga-t jelenteném ki a legsikeresebbnek!! -
#7 Jól van kisfiam menjél nézzél Chuck Norris filmeket -
kanduhr #6 Szerintem vérgáz a HP világa, rengeteg logikátlansággal, idiótasággal. (nem mintha a STar Wars többet érne) -
#5 annyira unalmas már a csapból is ez folyik -
#4 4,47 milliárd dollár csak a mozi bevétel. Ott vannak még a DVD-k, PC és konzol játékok és a könyvek is. Mennyi lehet zackumpack? 10 milliárd dollár?
Nagyon brutál -
Hoz_Hun #3 Remélem a többi jobban sikerül, mit ez az utolsó rész. :( -
adamboro #2 Nem kéne ennyire hasonlítgatni más filmekhez, főleg nem a Star Wars-hoz. Igaz, hogy volt 30 éve a bevételgyűjtésre, de akkoriban, a klasszikus széria kezdetétől egészen mások voltak a jegyárak, és a filmbevételek nagyrészét a mozi teszi ki. -
moRtiZ #1 Ez abszolut várható volt.