7156
  • DarkSector
    Ez hivatalos demo.
    még nem kell torrenthez nyúlni.
  • arty
    fraps->virtualdub@divx->rapidshare.com
  • grebber
    Én nem merem feltenni faltól falig csattanásaimat.De ígyis 481 ezer. Nekem 900 ezer is beőven elég lenne mert már akkor is zuznám az ellenfelet!
  • kovecses
    Csak tudnám hogy hova töltsem fel a videót és hogyan?
  • kovecses
    Én is csak olyan videót tudnék csinálni.
    de lehet csinálok is hátha valaki tud segíteni nekem abban hogy mit csinálok rosszul.
    Csinálok egy elcseszett driftet.
  • grebber
    Na eddigi rekordomat meg is döntöttem 481.915 pont.Csak a fraps nem vette fel jobb is :D
  • kemszi2
    én is meglepődtem hogy milyen szépen fut a gépemen,mivel a dirt igencsak megfogta a rendzseremet néhány versenyen
  • bertino
    bazeg, így kell PCre programozni!

amikor fatális füstöt alkotok, még akkorse lassul vagy reccen be bazeg és 1280anban abszolut fullon vazze!

olyan szinten 50-60 FPS-re van megírva, mint a patyolat
  • grebber
    Na nemsokára én is csinálok a driftes pályáról videót.Azért nem azt mondom hogy a driftelésemről mert ez nem az lesz :D
  • kovecses
    Május 30-at olvastam valahol.
  • kovecses
    A drif tényleg nem olyan mint kéne, továbbra is ez a véleményem. A videóról meg az hogy ugyan igy csinálom majdnem cska az egyenesekben nem csúsztatm mert keresztbeálna...és még sincs milliós pontszám...ergo fogalam sincs mi a pontozása enenk aszarnak és en gyertek a videókkal meg a szabályzatokkal egyszer ad potnot egyszer meg nem, érthetetlen.
  • cumfu
    még csak demó van, de hogy mikor jelenik meg a teljes nem tudom. VALAKI? :)
  • Madmano
    Ég a pofám,hogy ilyen láma kérdésem van:de demó van még csak ebből,igaz?Vagy csak én vagyok elmaradva?
  • cumfu
    milyen géppel tolog a játékot?
  • The Protector
    Megnéztem.Tudtam hogy shift lenyomásával lehet előhívni a +beállításokat.Minden highon volt.Azt hittem ez a legmagasabb.Amit lehetett ultrára tettem.Köszi h szóltatok.Még így is hasít a játék
  • arty
    hosszabb fékutat és fele ilyen erős HDR-t nem tudsz hekkelni? :)

(felrakom dirtet és megnézem a break mod mit is modosit, hátha maradt a struktúra - bár élvezhető mértékre az én szerény képességeimmel ugyse tudom belőni, mert zéró szimes tapasztalatom van)
  • BiG G
    fog az :)
  • JuanG
    többen nem vették észre a shift, ctrl adta lehetőségeket elsőre, köztük én sem :)
  • JuanG
    tuti hogy igen :))
  • arty
    tetszik pár ember értékelése: szar a drift, mert nehezebb mint a nidforszpidben :D

lámaállatok
  • VRSDM
    drift-ben egyfolytában az az érzésem hogy nem fog a kézifék, a többi módban meg túlságosan is.

ergó marad az erőből driftelés :C
  • Szabi1991
    ha elolvastad volna amik linkeltem, akkor tudnád, hogy ott Manjizni kell....
  • V43 1105
    Csak kérdeztem, de mostmár utána néztem, és én is gratulálok a vendégszeretetedhez idióta ..
  • bertino
    teljesen igaza van.
  • heady
    micsoda vendégszeretet....
  • Alexease
    Gratulalok;)
    Legalabb a "szuper" gepedet ne reklamoznad az alairasodban, amikor meg a warez-hez is sotet vagy...
  • kemszi2
    ááá én csak most szereztem meg az első milliómat kormánnyal és segítség nélkül
    roppantul idegesítő bír lenni mikor elmegy egy 8-as combo 80ezer pontal -.-
  • BiG G
    Rákattansz ott felül a kibaszott nagy FAQ feliratra, ott pedig a demó menüpontra. Gyk. ez még nem a teljes verzió.
  • V43 1105
    Hello!

Tudom hogy nem szép dolog a warez, de merről kaptátok le ? :i
  • BiG G
    Egyéni csúcsdöntés megvolt

16,3 milla egyetlen hosszú három körös kombóban ^_^ Billentyűzet, automata váltó, segítségek bekapcsolva, kivéve a flashback. Hozzátartozó videó: KATT (4 perc cockpit nézetben, 60 mega, 640*512-es xvid-mp3 avi). Szerintem azoknak akiknek nagyon nem megy érdemes lehet megnézni, hogy miről is van itt szó. Nem mondom vannak benne még hibák, de már jó úton vagyok ennek a duplája fele. :)
  • bertino
    egyet tudok mondani:
    kibaszott nagy játék lesz szerintem a demó alapján.

100%, hogy megveszem.
  • broman191
    Lehet hogy nem ^^
  • broman191
    Huh hát nem :D
  • Smicy2
    vazze... ez nem semmi :D
  • DarkSector
    Mire gondolsz?
  • 5c0rp330n
    kipróbáltam, állat a játék! :)
  • DarkSector
    Fullon belsőnézetből:

Fullon külsőnézetből:

• JuanG
    megnéztem az 51 millás driftet a you tub-on...használ a srác rendesen segítséget az biztos :)))
  • broman191
    Gyakoroltam egy kicsit, drift most már átjött, extreme-et is könnyen megcsinálom, kicsit jobban odafigyelve 5 millió megvan, ami nem csúcs de bőven elég. :) A muscle verseny is könnyü csak adagolni kell a kéziféket finoman a kanyarokban a rendes fékezés után. A BMW-s pálya sokadszorra is lehetetlennek tünik...tolom sorban a körrekordokat, de eddig max. 8. voltam [extreme]...
  • JuanG
    úgy látszik nem csak én nem tudok olvasni :PPP