7156
-
#869 Ez hivatalos demo.
még nem kell torrenthez nyúlni. -
#868 fraps->virtualdub@divx->rapidshare.com -
#867 Én nem merem feltenni faltól falig csattanásaimat.De ígyis 481 ezer. Nekem 900 ezer is beőven elég lenne mert már akkor is zuznám az ellenfelet! -
#866 Csak tudnám hogy hova töltsem fel a videót és hogyan? -
#865 Én is csak olyan videót tudnék csinálni.
de lehet csinálok is hátha valaki tud segíteni nekem abban hogy mit csinálok rosszul.
Csinálok egy elcseszett driftet. -
#864 Na eddigi rekordomat meg is döntöttem 481.915 pont.Csak a fraps nem vette fel jobb is :D -
#863 én is meglepődtem hogy milyen szépen fut a gépemen,mivel a dirt igencsak megfogta a rendzseremet néhány versenyen -
#862 bazeg, így kell PCre programozni!
amikor fatális füstöt alkotok, még akkorse lassul vagy reccen be bazeg és 1280anban abszolut fullon vazze!
olyan szinten 50-60 FPS-re van megírva, mint a patyolat -
#861 Na nemsokára én is csinálok a driftes pályáról videót.Azért nem azt mondom hogy a driftelésemről mert ez nem az lesz :D -
#860 Május 30-at olvastam valahol. -
#859 A drif tényleg nem olyan mint kéne, továbbra is ez a véleményem. A videóról meg az hogy ugyan igy csinálom majdnem cska az egyenesekben nem csúsztatm mert keresztbeálna...és még sincs milliós pontszám...ergo fogalam sincs mi a pontozása enenk aszarnak és en gyertek a videókkal meg a szabályzatokkal egyszer ad potnot egyszer meg nem, érthetetlen. -
cumfu #858 még csak demó van, de hogy mikor jelenik meg a teljes nem tudom. VALAKI? :) -
Madmano #857 Ég a pofám,hogy ilyen láma kérdésem van:de demó van még csak ebből,igaz?Vagy csak én vagyok elmaradva? -
cumfu #856 milyen géppel tolog a játékot? -
#855 Megnéztem.Tudtam hogy shift lenyomásával lehet előhívni a +beállításokat.Minden highon volt.Azt hittem ez a legmagasabb.Amit lehetett ultrára tettem.Köszi h szóltatok.Még így is hasít a játék -
#854 hosszabb fékutat és fele ilyen erős HDR-t nem tudsz hekkelni? :)
(felrakom dirtet és megnézem a break mod mit is modosit, hátha maradt a struktúra - bár élvezhető mértékre az én szerény képességeimmel ugyse tudom belőni, mert zéró szimes tapasztalatom van) -
#853 fog az :) -
#852 többen nem vették észre a shift, ctrl adta lehetőségeket elsőre, köztük én sem :) -
#851 tuti hogy igen :)) -
#850 tetszik pár ember értékelése: szar a drift, mert nehezebb mint a nidforszpidben :D
lámaállatok -
#849 drift-ben egyfolytában az az érzésem hogy nem fog a kézifék, a többi módban meg túlságosan is.
ergó marad az erőből driftelés :C -
Szabi1991 #848 ha elolvastad volna amik linkeltem, akkor tudnád, hogy ott Manjizni kell.... -
#847 Csak kérdeztem, de mostmár utána néztem, és én is gratulálok a vendégszeretetedhez idióta .. -
#846 teljesen igaza van. -
heady #845 micsoda vendégszeretet.... -
#844 Gratulalok;)
Legalabb a "szuper" gepedet ne reklamoznad az alairasodban, amikor meg a warez-hez is sotet vagy... -
#843 ááá én csak most szereztem meg az első milliómat kormánnyal és segítség nélkül
roppantul idegesítő bír lenni mikor elmegy egy 8-as combo 80ezer pontal -.- -
#842 Rákattansz ott felül a kibaszott nagy FAQ feliratra, ott pedig a demó menüpontra. Gyk. ez még nem a teljes verzió. -
#841 Hello!
Tudom hogy nem szép dolog a warez, de merről kaptátok le ? :i -
#840 Egyéni csúcsdöntés megvolt
16,3 milla egyetlen hosszú három körös kombóban ^_^ Billentyűzet, automata váltó, segítségek bekapcsolva, kivéve a flashback. Hozzátartozó videó: KATT (4 perc cockpit nézetben, 60 mega, 640*512-es xvid-mp3 avi). Szerintem azoknak akiknek nagyon nem megy érdemes lehet megnézni, hogy miről is van itt szó. Nem mondom vannak benne még hibák, de már jó úton vagyok ennek a duplája fele. :) -
#839 egyet tudok mondani:
kibaszott nagy játék lesz szerintem a demó alapján.
100%, hogy megveszem. -
#838 Lehet hogy nem ^^ -
#837 Huh hát nem :D -
#836 vazze... ez nem semmi :D -
#835 Mire gondolsz? -
#834 kipróbáltam, állat a játék! :) -
#833 Fullon belsőnézetből:
Fullon külsőnézetből:
-
#832 megnéztem az 51 millás driftet a you tub-on...használ a srác rendesen segítséget az biztos :))) -
#831 Gyakoroltam egy kicsit, drift most már átjött, extreme-et is könnyen megcsinálom, kicsit jobban odafigyelve 5 millió megvan, ami nem csúcs de bőven elég. :) A muscle verseny is könnyü csak adagolni kell a kéziféket finoman a kanyarokban a rendes fékezés után. A BMW-s pálya sokadszorra is lehetetlennek tünik...tolom sorban a körrekordokat, de eddig max. 8. voltam [extreme]... -
#830 úgy látszik nem csak én nem tudok olvasni :PPP