7156
  • kovecses
    jaja
  • BiG G
    Hát nem lehet jobban driftelni a mustanggal, sőt sehogy sem. Mondjuk nagy összegben fogadtam volna ebben. Hogy a mustang jobb lenne driftben mint egy silvia?! lol :)
  • kovecses
    nekem egyre rosszabb, tegnap 1x sikerült 700ezret összehozni, ma még 300ezret sem sikerült, nagyon utálom ezt a játékot egyre jobban. :(:(:(
  • kemszi2
    nah másfél millió alakul ez XD
  • Szabi1991
    F.A.Q.
  • kovecses
    egyszerű

a demoban vannak autók

és mint a need for speed dmoban ezeket az autókat át lehet pakolgatni egyik versenymódból a másikba

fájlokat kell cserélgetni meg átnvezni

de hogy hogyan azt ott olvasd el ahol erről olvastál és légyszives linkeld ide vagy másold be ide a szöveget hátha előrébbre jutunk mert szerintem pl a drift mustanggal egyszerűbb lenne
  • kovecses
    :D
  • kemszi2
    egyetlen segítség 1 csomag papír zsebi:D azt raktam be apedál aláígynem verem le neki ha idegből rálépek a pedálra.amúgy minden offon van
  • Rogerke
    Csátok nekem nagyon átjött a játék igaz a Drift még nem nagyon meg.
    A mustang (saleen) az valami űber brutál geci jó a WTCC pedig jó kikapcsolódás lehet majd a tejjes játékban. Lenne viszont 1 kérdésem!
    Olvasgattam és Láttam olyan képeket hogy 1 Silviaval lehet menni az AMCSI MUSCLE-s pályán (nem valami jó az angol tudásom de valami iet irhatott a fórumozo srác hogy) át kell nevezni valamien mappát vagy valamit és akkor lehet vele menni. TEHÁT a kérdésem meik ez a mappa és mit kell átnevezni???

előre is thx.
  • BiG G
    ez olyankor van, amikor pont az oszlop előtt kezdesz el csúszni. akkor még nem számolja bele, ezért már akkor érdemes rátenyerelni a space-re, mikor 1 kocsinyi távolságra vagy az oszloptól.
  • benkoszabi
    milyen segitségeket használtok drift-nél? ha én mindent kikapcsolok, 5 métert nem tudok menni...és farolok...ha meg mindent bekapcsolok..nos akkor inkább..de ti miylen segitségek mellett csináltok iylen nagyo drifteket?
  • kemszi2
    nekem csak az bassza a csőrömet mikor ott csúszok el az oszlop előtt pár centire,még a pontokat is számolja de az oszlopért nem ad pontot.
  • kovecses
    Megőrít ez a drift, amikor kéne hogy kisodródjon az autó nem sodródik amikor meg nem kéne akkor tutira kisodródik. :(
  • BiG G
    volt említve az oldalon egy tucat kommentben (a fele neked válasz), esetleg visszaolvashatsz és használhatod a google-t.
  • kovecses
    30mb a 3 kör, de ahhoz hogy kielemezzétek mit csinálok rosszul szerintem 1 kör is elég, vagyis ha megvágom kb 10-12 mb
  • kovecses
    konkrétam? melyik? link?
  • BaziJoe
    A kormány forcefeadback-al megy már rendesen???
  • cumfu
    igen, de csak tegnap ismertem meg a játékot, meg 9xx mega, és a gyerek huhh nem tom sokkal töltötte fel. én végig 270-el szedtem. Na de mindegy semmi gond. (amúgy nekem volt már hogy demó nem akart az isteért sem 40-én + 50-nél gyorsabban jönni, nem tom miért. :)
  • BiG G
    virtualdub és nem youtube, hanem tárhely vagy fájlküldő, mert nagyságrendekkel gyorsabb. mire a youtube bekesselné a videód már mindenki kinyomja.
  • macleody
    Mekkora a videó?
  • DarkSector
    #872 ???
    Vagy nem így gondoltad?
  • kovecses
    divx nem konvertálja át valamiért, a youtube-ra meg a google-re nem lehet igy feltölteni.

egyéb ötlet?
  • DarkSector
    Jah én sem vettem észre semmit mikor huztam procit, úgyhogy ezekszerint még ráérek vele.
  • kovecses
    Youtube-ra nem tudom feltölteni.
    valaki segitene hova tegyem fel?
  • BiG G
    Ingyenes tárhelyek, rapidshare, send2u, van egy rakás lehetőséged. Délután csinálok majd egy másik videót, külső nézetben, de azzal se leszel beljebb, mert más dolog látni és csinálni. És ezt minden nagyképűség és lekezelés nélkül mondom. Az egész lényege az elmélet átültetése a gyakorlatba, ahhoz pedig számolatlanul sok kört kell menned hogy ráérezz.
  • grebber
    Na haladok már 200 ezer fölött csinálok igaz 500 ezret még nem érte el.
  • BiG G
    Igazából csak egy szerencsés darab proci kellett hozzá, meg egy tuningbarátabb lap. Alapfesz felett megy picivel és a gyárival megegyező erejű, csak csendesebb léghűtéssel. Amúgy megnéztem a játékot tuning nélkül (tehát proci alapon), és alig volt lassabb a játék, tehát VGA-limites a dolog.
  • kovecses
    De ezt csinálom ember és mégis alig kapok pontot. mindenki tudja a póznákat meg hogy csúszni kell. ez nem újdonság. Abban van a lényeg hogy hogyan kell!!! ÉS erről külsőkamerás videót nem rak fel senki.

Én felteszek egy balfasz videót legalább kielemezhetitek.

Én csúsztam is közel is mentem a bójákhoz meg nagy szögben el is fordítom a kocsit mégsem ér szart sem.

Ne nézzetek már hülyének azt csinálom amit kell csak valószinüleg nem úgy ahogy a legjobb.

Ha segiteni akartok ne kioktatás emg nagyképü szöveg hanem érthető magyarázat.

kösz

ja és akkor hova tölthetném fel a kielemzésre váró videót???
  • DarkSector
    Jah én is most tudtam csak meg mikor BigG írt róla.
    De nálam sok változás nem történt, mert autómatikussan fel volt téve az összes.
  • DarkSector
    Jah ...
    Akkor is szép tunning. 1gHz-et rádobni az nem rossz.
  • BiG G
    Te nézted félre, mert az E6400 alapból 2.13 GHz-en ketyeg.

kovecses: olvasd el figyelmesen a #878-at, abban van a lényeg.
  • BiG G
    Látom továbbra sem érted a lényeget. Megpróbálom a végletekig egyszerűsíteni: vannak a piros-fehér csíkos póznák, azok mellett kell elcsúsznod minnél gyorsabban, minnél nagyobb szögben. Ez a lényeg, semmi más. A pálya többi részén amit látsz, az csak a töltelék. Azért, hogy a póznáknál szerzett tizen-huszonezres pontokat fel tudd szorozni minnél nagyobb végösszegre. Ha egyenesben szlalomozol mint a hülye, arra max kapsz 2-3 ezret. Viszont ha a kocsi orra 2 centire van a póznától akkor 20 ezret. Minden kanyarban van 2 pózna, ha legalább egyet "sikerül elkapnod" (átvitt értelemben, mert nekimenni nem szabad), és ezeket sikerül összekötnöd az egyenes szakaszokon, tehát megmarad a szorzód akkor az első körben megvan az első milliód. Amit persze nem látsz még, mert pörög a számláló és a szorzó is. A végén fogod látni hogy mennyi jött össze. Persze ehhez az kell hogy a 3 kör alatt ne szakadjon meg a drift, ehhez állandó nagy sebesség kell, és az hogy ne veszítsd el a szorzód. Ennek a típusú driftnek ez a lényege, értsd meg.
  • kovecses
    Ahelyett hogy egy külső kamerás felvételt csinálna végre valaki hogy hogyan kell jól driftelni mindenki cska henceg az eredményeivel és vagy képeket vagy semmit nem mondó belső kamerás videókat mutogattok.

Végre valaki már fényt deríthetne erre a driftre.

Én felteszem a faltól falig videómat legalébb a nagymenők kielemezhetika hibákat ezzel a negatív kritikával elősegítve a fejlődésemet!
  • DarkSector
    halli a procid az 1.8-ról van 3.4-re húzva????
    Vagy én néztem félre?
  • DarkSector
    Jah mondjuk annyira túlsok értelmét nem látom, mert torrent-en ugye hol gyors hol lassú, ha seed-elik egyeltalán.
    A hivatalos oldalakon, meg nálam max-on 850-el jött, úgyhogy hacsak nincs rákényszerülve az ember, akkor megteszik a hivatalos szerverek is.
    Persze ezt mindenki válassza meg maga!
  • BiG G
    Csúszkáltam egyet kora reggel :$

cumfu: P5KC, E6400 (3,4GHz-en), 2 giga ram és egy HD3850.
  • bpeti72
    Itt ne is számíts segítségre mert azt nem keapsz, nekem is van gondom a kormány beállítással mert sehogy nem akar működni, csak billel. Itt mindenki csak magával van elgfoglalva.
  • DarkSector
    Én úgy oldom meg, ami a legegyszerűbb.
    Extra .hu-n csinálsz magadnak egy regisztrációt, ami megdob 2GB tárhelyel.
    FRAPS-al felveszed a játékot.
    Mindjárt betöltöd a beépített Windows Movie Maker-be.
    Ezt it találod:
    START menü -> MINDEN PROGRAM ->.....
    és miután megszerkeztetted a videót (lehet vágni, szerkeszteni , képátfedéseket berakni, stb)
    Rámész hogy FÁJL->FILMFÁJL MENTÉSE....
    kijelölöd a helyet ahová mentse és beállíthatod profi modon hogy mekkora méretű legyen, illetve ezzel együtt a minőségét is.
    Ezután feltöltöd a tárhelyedre az extra.hu-n.
    És megadod a linket hozzá, például itt a topicban.
  • cumfu
    én torrentről szedtem le. (a hivatalosat valaki feltöltötte :D )
  • cumfu
    bááázzz milyen törés teee. wtcc-n belémjöttek oldalról és mit a törésteszteken. eszméletlen. Driften 49x.xxx-nontot értem el 5x-re xD. Az semmire se elég mi? Csak nem tom akkor hogy viszem végig ha meglesz a teljes. gyúrok még rá