7156
  • balika16
    Cool lesz PC-n!
  • Szabi1991
    elméletileg lehet majd csapatokat alkotni, és akkor ki lehet hagyni 1-2 versenyt :-)

engem pl. "csak" a drift része érdekel :D
  • grebber
    Shibuya(Tokyo); Japan (Hachiko Drift Circuit / Hachiko Drift Circuit Reverse / Hachiko Drift Circuit Short / Hachiko Drift Circuit Short Reverse / Urban Circuit / Urban Circuit Reverse / Urban Circuit Short / Urban Circuit Short Reverse)

Hálistennek kevés drift van azokat mellözöm is huh nagy kő esett le a szívemről!
  • berczely
    Nah ez elég sok + variációk! Gut!
  • Szabi1991
    az összes pálya, és verzió a pályákból:

Circuit de Spa-Francorchamps; Belgium (Grand Prix Circuit / Sportscar Circuit / GP Circuit Reverse / Sportscar Circuit Reverse)

Circuito Permanente Del Jarama; Spain (Grand Prix Circuit / GP Circuit Reverse)

Detroit; USA (Grand Prix Circuit / Circuit 1 / Circuit 2 / Circuit3 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse / Circuit 3 Reverse / Demolition Stadium Long / Demolition Stadium Short)

Donington Park; UK [source] (Grand Prix Circuit / National Circuit / GP Circuit Reverse / National Circuit Reverse)

Istanbul Park Circuit; Turkey (Grand Prix Circuit / International Circuit / GP Circuit Reverse / Intenational Circuit Reverse)

Le Mans; France (Circuit de La Sarthe / Le Mans Classic)

Long Beach; USA (Grand Prix Circuit / Classic Circuit / Sprint Circuit / GP Circuit Reverse / Classic Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse)

Milan; Italy (Circuito di Milano / Circuit 1 / Circuit 2 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse)

Mount Haruna, Japan (Drift Circuit / Illegal Midnight Togue Bottom / Legal Midnight Togue Bottom / Illegal Midnight Togue Top / Legal Midnight Togue Top / Legal Midnight Drift / Illegal Midnight Drift / Legal Bottom Drift / Illegal Bottom Drift / Peak Run)

Nürburgring; Germany (Grand Prix Circuit / Sprint Circuit / GP Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse)

Okutama(Mount Kumotori); Japan (Grand Circuit / Sprint Circuit / Drift Circuit / Grand Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse / Drift Circuit Reverse)

San Francisco; USA (Grand Prix Circuit / Circuit 1 / Circuit 2 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse)

Shibuya(Tokyo); Japan (Hachiko Drift Circuit / Hachiko Drift Circuit Reverse / Hachiko Drift Circuit Short / Hachiko Drift Circuit Short Reverse / Urban Circuit / Urban Circuit Reverse / Urban Circuit Short / Urban Circuit Short Reverse)

Washington D.C., USA (Grand Prix Circuit / Park Circuit A / Park Circuit B / Park Circuit C / Circuit Sprint / GP Circuit Reverse / Park Circuit A Reverse / Park Circuit B Reverse / Park Circuit C Reverse / Circuit Sprint Reverse)

Yokohama Docks, Japan (Docks Circuit 1 / Docks Circuit 2 / Docks Circuit 3 / Docks Route A1 / Docks Route A2 / Freestyle Arena A / Freestyle Arena B / Docks Circuit 1 Reverse / Docks Circuit 2 Reverse / Docks Circuit 3 Reverse)
  • Szabi1991
    akinek teszik ez a "stilus", annak a film is, de akinek nem... :)
  • crazyclone
    pro modeban nincs se visszafuttatás se ujrainditás bármilyen baleset történnyen elfelejtheted a járművet sőt ha benyomsz egy lock on to head camerát és kikapcsolod a segitségeket egészen valosághű élményhez közeli tapasztalatokat szerezhetsz probáld ki a demoval ...
  • lac coo
    rF-hez nem jó neked ? :D
  • JuanG
    ,na igen, én is erre várok :))...
  • arty
    jolenne soksok városi pálya is, ezerféle utkombinácioval :)
  • arty
    ez de sz*r film volt :D (animét nem láttam)
  • crazyclone
    Ha ez mind bennelessz akkor meggyőztél !
  • Szabi1991
    legalább szépen vágtad volna körbe a DVD borítót....
  • Prince of Máté
    PC-re is jönnie kéne, hétvégén jelenik meg!
    Sztem holnap vagy utána fenn is lesz a neten.
  • Szabi1991
    ezek a versenypályák lesznek, de mindegyik kb 10 változatban :D

Circuit de Spa-Francorchamps
    Circuito Permanente Del Jarama
    Donington Park
    Istanbul Park Circuit
    Le Mans
    Long Beach
    Milan
    Nürburgring

de a kedvencem már most a Haruna hegy
    (ezt hívják az Initial D-ben Akinának :)
  • berczely
    Ugye ebben lesz versenypálya is és nem kitalált hanem valós versenyek alapján lesz ugye?Mert annyi utcai videót/képet látok!!
  • Neoncsoves
    ja ezt mondom énis... MED2-vel játszogatok emg TF2vel de azon kivül unalom... demoval néha fölmegyek de a lökdösős barmokat unom...
  • Tomsteel
    semmi semmi, benéztem bocsi!
  • Szabi1991
    mi bajod van ? :D
  • berczely
    B*sszus tökre unatkozom már!
    Végre egy normális játék ami napokon belül megjelenik!
  • Tomsteel
    Szabi írta: "Logitech Force EX-el tökéletesen megy, 10-15 ezer Forint az ára...
    másfél éve ezt használom, szimulátoros versenyekre is... "

ebben mi volt a warez???
  • Neoncsoves
    Jó lenne minnél hamarabb játszani :) Várom a megjelenést..
  • Alexease
    Altalaban kesobb jelenik meg nalunk, mert kotelezoen honositani kell (doboz, konyv, stb.). Akkor szerencsesebb a dolog, ha mar a gyartas elott megkapja az itthoni kiado az alapokat, es a megjelenesig meg tudjak csinalni. Gozom sincs, hogy a Codies milyen kapcsolatban van a Magyarokkal...
  • Alexease
    Meg meg sem jelent a jatek, es mar az utolso hozzaszolasok 70%-a warez... Mi lesz itt klesobb?!
  • kirol
    Most van valaki multin?
  • djcom
    A Starforce védelmet még mindíg használják, többek között a Codemasters is.
  • bertino
    kisebb betűmérettel nem tudtad volna ? :)
  • Neoncsoves
    najó de én előrendelni nem szeretek... spec először megnézem a végleges játékot azt utána majd...
  • Szabi1991
    ha holnapot írnának, és nem lenne akkor lehetne reklamálni, ha meg hamarabb jelenik meg egy játék, arra nem szoktak reklamálni ;)
  • Neoncsoves
    Srácok, a játék JÚLIUSra van kiirva a Galaxis oldalára. Biztos h Július lesz az? nem hiszem el hogy nem kapnak előbb árut...
  • Szabi1991
    jah be is írtam a fejléc alá, szal innentől a WAREZ és OFF Törlésre kerül (ha szükséges..)
  • BiG G
    Légyszíves a túlzott warezt moderáld majd ki, mert már most látom a tizenéves vérpistikék özönlését...
  • Neoncsoves
    Starforce 5 szerintem biztos nem lesz! A Starforce be lett tiltva mert rendszerösszeomlást okozhat ^^
  • Martins15
    Nah végre ! :D Thx lehet énis olyat veszek szabi
  • Szabi1991
    Logitech Force EX-el tökéletesen megy, 10-15 ezer Forint az ára...
    másfél éve ezt használom, szimulátoros versenyekre is...
  • djcom
    Logitech MOMO-val tökéletesen megy!
  • rriicchhiiee
    addig amíg kijön vkinek nincs kedve játszani?
  • Martins15
    Nah ha már igy minnyá jön ujra kérdezném. Ha veszek egy bármilyen kormányt , elindul vele? (Csak azért mert olvastam h többeknek nem ment a demo kormánnyal) Tudom szabi tőled kaptam valmilyen választ csak éppen nem arra a kérdésre volt a válasz :D
  • djcom
    Bármikor kinn lehet.
  • balika16
    Race Driver Grid PAL XBOX360-PROTOCO

Itta konzolos release!!

Ha szerencsénk van akk ma vagy hnap kinlessz!