7156
-
balika16 #1755 Cool lesz PC-n! -
Szabi1991 #1754 elméletileg lehet majd csapatokat alkotni, és akkor ki lehet hagyni 1-2 versenyt :-)
engem pl. "csak" a drift része érdekel :D -
#1753 Shibuya(Tokyo); Japan (Hachiko Drift Circuit / Hachiko Drift Circuit Reverse / Hachiko Drift Circuit Short / Hachiko Drift Circuit Short Reverse / Urban Circuit / Urban Circuit Reverse / Urban Circuit Short / Urban Circuit Short Reverse)
Hálistennek kevés drift van azokat mellözöm is huh nagy kő esett le a szívemről! -
#1752 Nah ez elég sok + variációk! Gut! -
Szabi1991 #1751 az összes pálya, és verzió a pályákból:
Circuit de Spa-Francorchamps; Belgium (Grand Prix Circuit / Sportscar Circuit / GP Circuit Reverse / Sportscar Circuit Reverse)
Circuito Permanente Del Jarama; Spain (Grand Prix Circuit / GP Circuit Reverse)
Detroit; USA (Grand Prix Circuit / Circuit 1 / Circuit 2 / Circuit3 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse / Circuit 3 Reverse / Demolition Stadium Long / Demolition Stadium Short)
Donington Park; UK [source] (Grand Prix Circuit / National Circuit / GP Circuit Reverse / National Circuit Reverse)
Istanbul Park Circuit; Turkey (Grand Prix Circuit / International Circuit / GP Circuit Reverse / Intenational Circuit Reverse)
Le Mans; France (Circuit de La Sarthe / Le Mans Classic)
Long Beach; USA (Grand Prix Circuit / Classic Circuit / Sprint Circuit / GP Circuit Reverse / Classic Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse)
Milan; Italy (Circuito di Milano / Circuit 1 / Circuit 2 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse)
Mount Haruna, Japan (Drift Circuit / Illegal Midnight Togue Bottom / Legal Midnight Togue Bottom / Illegal Midnight Togue Top / Legal Midnight Togue Top / Legal Midnight Drift / Illegal Midnight Drift / Legal Bottom Drift / Illegal Bottom Drift / Peak Run)
Nürburgring; Germany (Grand Prix Circuit / Sprint Circuit / GP Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse)
Okutama(Mount Kumotori); Japan (Grand Circuit / Sprint Circuit / Drift Circuit / Grand Circuit Reverse / Sprint Circuit Reverse / Drift Circuit Reverse)
San Francisco; USA (Grand Prix Circuit / Circuit 1 / Circuit 2 / GP Circuit Reverse / Circuit 1 Reverse / Circuit 2 Reverse)
Shibuya(Tokyo); Japan (Hachiko Drift Circuit / Hachiko Drift Circuit Reverse / Hachiko Drift Circuit Short / Hachiko Drift Circuit Short Reverse / Urban Circuit / Urban Circuit Reverse / Urban Circuit Short / Urban Circuit Short Reverse)
Washington D.C., USA (Grand Prix Circuit / Park Circuit A / Park Circuit B / Park Circuit C / Circuit Sprint / GP Circuit Reverse / Park Circuit A Reverse / Park Circuit B Reverse / Park Circuit C Reverse / Circuit Sprint Reverse)
Yokohama Docks, Japan (Docks Circuit 1 / Docks Circuit 2 / Docks Circuit 3 / Docks Route A1 / Docks Route A2 / Freestyle Arena A / Freestyle Arena B / Docks Circuit 1 Reverse / Docks Circuit 2 Reverse / Docks Circuit 3 Reverse) -
Szabi1991 #1750 akinek teszik ez a "stilus", annak a film is, de akinek nem... :) -
#1749 pro modeban nincs se visszafuttatás se ujrainditás bármilyen baleset történnyen elfelejtheted a járművet sőt ha benyomsz egy lock on to head camerát és kikapcsolod a segitségeket egészen valosághű élményhez közeli tapasztalatokat szerezhetsz probáld ki a demoval ... -
#1748 rF-hez nem jó neked ? :D -
#1747 ,na igen, én is erre várok :))... -
#1746 jolenne soksok városi pálya is, ezerféle utkombinácioval :) -
#1745 ez de sz*r film volt :D (animét nem láttam) -
#1744 Ha ez mind bennelessz akkor meggyőztél ! -
Szabi1991 #1743 legalább szépen vágtad volna körbe a DVD borítót.... -
#1741 PC-re is jönnie kéne, hétvégén jelenik meg!
Sztem holnap vagy utána fenn is lesz a neten. -
Szabi1991 #1740 ezek a versenypályák lesznek, de mindegyik kb 10 változatban :D
Circuit de Spa-Francorchamps
Circuito Permanente Del Jarama
Donington Park
Istanbul Park Circuit
Le Mans
Long Beach
Milan
Nürburgring
de a kedvencem már most a Haruna hegy
(ezt hívják az Initial D-ben Akinának :)
-
#1739 Ugye ebben lesz versenypálya is és nem kitalált hanem valós versenyek alapján lesz ugye?Mert annyi utcai videót/képet látok!! -
Neoncsoves #1738 ja ezt mondom énis... MED2-vel játszogatok emg TF2vel de azon kivül unalom... demoval néha fölmegyek de a lökdösős barmokat unom... -
#1737 semmi semmi, benéztem bocsi! -
Szabi1991 #1735 mi bajod van ? :D -
#1734 B*sszus tökre unatkozom már!
Végre egy normális játék ami napokon belül megjelenik! -
#1733 Szabi írta: "Logitech Force EX-el tökéletesen megy, 10-15 ezer Forint az ára...
másfél éve ezt használom, szimulátoros versenyekre is... "
ebben mi volt a warez??? -
Neoncsoves #1732 Jó lenne minnél hamarabb játszani :) Várom a megjelenést.. -
#1731 Altalaban kesobb jelenik meg nalunk, mert kotelezoen honositani kell (doboz, konyv, stb.). Akkor szerencsesebb a dolog, ha mar a gyartas elott megkapja az itthoni kiado az alapokat, es a megjelenesig meg tudjak csinalni. Gozom sincs, hogy a Codies milyen kapcsolatban van a Magyarokkal... -
#1730 Meg meg sem jelent a jatek, es mar az utolso hozzaszolasok 70%-a warez... Mi lesz itt klesobb?! -
#1729 Most van valaki multin? -
djcom #1728 A Starforce védelmet még mindíg használják, többek között a Codemasters is. -
#1727 kisebb betűmérettel nem tudtad volna ? :) -
Neoncsoves #1726 najó de én előrendelni nem szeretek... spec először megnézem a végleges játékot azt utána majd... -
Szabi1991 #1725 ha holnapot írnának, és nem lenne akkor lehetne reklamálni, ha meg hamarabb jelenik meg egy játék, arra nem szoktak reklamálni ;) -
Neoncsoves #1724 Srácok, a játék JÚLIUSra van kiirva a Galaxis oldalára. Biztos h Július lesz az? nem hiszem el hogy nem kapnak előbb árut... -
Szabi1991 #1723 jah be is írtam a fejléc alá, szal innentől a WAREZ és OFF Törlésre kerül (ha szükséges..) -
#1722 Légyszíves a túlzott warezt moderáld majd ki, mert már most látom a tizenéves vérpistikék özönlését... -
Neoncsoves #1721 Starforce 5 szerintem biztos nem lesz! A Starforce be lett tiltva mert rendszerösszeomlást okozhat ^^ -
Martins15 #1720 Nah végre ! :D Thx lehet énis olyat veszek szabi -
Szabi1991 #1719 Logitech Force EX-el tökéletesen megy, 10-15 ezer Forint az ára...
másfél éve ezt használom, szimulátoros versenyekre is... -
djcom #1718 Logitech MOMO-val tökéletesen megy! -
rriicchhiiee #1717 addig amíg kijön vkinek nincs kedve játszani? -
Martins15 #1716 Nah ha már igy minnyá jön ujra kérdezném. Ha veszek egy bármilyen kormányt , elindul vele? (Csak azért mert olvastam h többeknek nem ment a demo kormánnyal) Tudom szabi tőled kaptam valmilyen választ csak éppen nem arra a kérdésre volt a válasz :D -
djcom #1715 Bármikor kinn lehet.
-
balika16 #1714 Race Driver Grid PAL XBOX360-PROTOCO
Itta konzolos release!!
Ha szerencsénk van akk ma vagy hnap kinlessz!