720
-
zoolee #39 Alig, hogy kijött a játék, máris drift megy..Nem szégyellitek magatokat?XDXD -
#38 én se szeretem. ha van lehetőség belülről nézem csak a kocsit akrtam meg mutani meg a törést. -
#37 Hát az szép lenne :)))) -
bocs elszúrtam most jó lesz. -
#35 Ugyan már, pont olyan a fizikája is meg az ffb is mint rF-nek. -
#34 -
#33 Micsoda??? Az NFS, meg a többi ilyen fajta, kapásból azt mondja , hogy szar és hogy úgy csúszik mintha olajos jégen menne :)))))
Persze jó kis autót ez, de ha ilyen lenne mint itt, tuti nem kellene :))))
Mondjuk elvből soha nem vennék orrmotoros sportgépet, mert az gagyi :)))) -
#32 Jajj hátulrólnézet:)) kapcsolja ki!^^ -
#31 na kipróbáltam nem rossz a grafika szép fullon bár nekem az árnyékok csak mediumon vannak meg a látótávolság is azon van 2x-es élsímításon van.törés van bde szerintem kormányon sokkal jobb lehet előkell kaparnom a kormányt is.szóval jó lett nálam: 8.5
itt van egypár kép.
Kép (142.0 KB)
Kép (164.2 KB)
Kép (151.9 KB)
Kép (162.0 KB)
Kép (99.7 KB)
Kép (104.0 KB) -
#30 A többség nem veszi észre a hibákat, azt se tudja kik csinálták mi a multjuk, miért és mi hajtja és mi a lényege:), egy átlag ember nemfog fizikát elemezni, max látja h ilyen is van és nem lehet 230al kanyar bevenni:). A cucc ingyen reklámnak jó, bohóckodni jó. Ha sok pénzem lenne megfontolnám egy ilyen autó vételét mert nekem kimondottan tetszik a "cápás" vadállat:) -
#29 Az gondolom eggyütt jár a BMW-vel :))))) -
#28 Kipróbáltam, szvsz nagy szar az egész :))))
Elavult darabos fizika, rossz FFB ez már elég egy uninstall-ra :)))
A játék alapján egy biztos, ha sok pénzem lesz és sport-autót akarok venni magamnak, messze elkerülöm az M3-at :))))))
Nem vagyok biztos , hogy ez annyira jó reklám lenne a BMW-nek, főkép ha rákattan az NFS-hez szokott tömeg :))))
Azt a negatív kritikát amit azoktól kapni fog az autó.... :)))))
Viszont van egy szép modell, és egy rakat igen jó hang ;) -
#27 Össze kellene "olvadniuk" a Simbinnel:) vagy leglábbis 1 név alatt futni és ugy fejlesztni. -
#26 Igazabol nem ismerem az ISI helyzetet, pontosan hogy mukodnek a dolgok, de a lattottak alapjan, en a helyukben, mar fobe lottem volna magam:))) -
#25 Már megy Gábor. CSinálhatnál servert megin. -
#24 egy BMW Unleashed-nek én kimondottan örülnék! -
#23 ja most lenyúlták az Intelt is -
#22 Ez akkor lett volna igazan jo, ha nem a 2 eves GTL cuccukra pakoljak ra, ha nem a legfrissebb RACE07 alapjukra;) Bar hulyek lettek volna azt kiadni a kezukbol (vedelmet erre meg nem tehetnek, mert hulyen nezne ki):DDD
De a SimBin jo beekelte magat, szerencsetlen ISI-nek meg egy ilyen M3 Challenge sem jon ossze;( A SimBin-nek meg ott van a GT, WTCC, ott lesz a Ferrari Challenge, es ha ilyen jol nyomulnak, meg egy komplett BMW Unleashed is belefer;)))
Nem tudom, hogy az ISI ilyenkor kap valami reszesedest, vagy egyszer eladtak a "regebbi" engine-t, aztan a SimBin kihasznalja a vegletekig?!:) Ez mar az 5. program:D -
#21 Valami nagyon elvan csesze a pályával, kijövök boxból azt ráállok a pályára és zutty le 15 20 fpsre:) med grafon, fullon 5 fps volt, ja és csak én voltam a pályán:) -
#20 nálam nem akad egy csöppet sem, minden max kivéve az élsimítás, pedig a gépem nem egy égimeszelő már -
#19 Akkó fel sem rakom, annyira amúgy sem érdekel :))))Van már annyi 3-as BMW mint a szemét :))) -
#18 kipróbáltam, 8/10! van intro (bár ez nem lényeg), menü szép, grafika szép, hangok jók, autó kidolgozása szép, mi kell még egy tök ingyenes játéktól? azért csak 8, mert lehetett volna több autó is (), de ettől függetlenül nekem bejön! -
#17 Biztos kell neki kór kettő mer a zintel BMW támogató -
#16 Én még tudtam, reggelni, majd megnéztem a server listát és kiléptam. Majd most probáltam belépni és nem megy? lesz valami UPDATE? -
#15 Az nincs de nekem akad mint a disznó:DDD -
#14 De ugye StarForce nincs benne? -
#13 a grafika IS érdekel, de nem elsődleges! :) -
#12 Ha ismered a GTR-t, GTL-t akkor mar tudod milyen, ugyanaz;) De ha a grafika erfdekel, akkor ez nem neked keszult;) -
zoolee #11 Am ebből látszik, hogy mennyire nem azzalfoglalkoznak a BMW emberei, hogy a verdákat csinálják, ehelyet kockulnak..XD -
#10 Természetesen csak M3 van, választhatsz kétfajta felni és futómű közül. Ennyi a beállítási lehetőség. Grafika ugyanaz mint a többi gmotor2.0-ás játéknál, a belső igazán szép. A motor hangja első kir, utána már kicst zavaró. :) Kapcsoljátok ki az elektronikákat, nagyon - nagyokat lehet vele keresztezni. :D
Sajna egyenlőre nem megy a netes regelés, úgyhogy addig nem lehet neten nyomni. -
#9 gondolom csak egyféle járgányt lehet választani.. -
#8 elég jó, és a belsőnézet is ütős -
#7 a játék grafikája milyen?? üti legalább a world racing 2 színvonalat?? -
#6 dehogy, jó hogy nyitottad -
#5 A Virtual SimRacing elindította a BMW M3 Challenge Serverét. -
#4 nem a gamekapocs-rol.mert baj hogy megnyitottam? -
zoolee #3 Höm..nemsemmi..Ez a bajövős kategória már, az ingyenes fronton is.:)
Sok szponzor powa:) -
#2 a játékhírek topikból tudod vagy más forrásból? csak kiváncsi vagyok -
#1 Ingyenes teljes játék érkezett a 10tacle-től. A múlt héten bejelentett, szabadon letölthető BMW M3 Challenge profi szimulátorélményt ígér!
A játékot a 10tacle Studios munkatársai a BMW mérnökeivel közösen fejlesztették ki, és állítólag tökéletesen adja vissza az új M3-as modellek vezetési élményét - persze csak ha profi kormánnyal állunk rajthoz.
A játék a hardcore szimulátorrajongóknak készült, de hogy valójában mennyire sikerült lemásolni az igazi autók viselkedését, azt döntsétek el ti, méghozzá úgy, hogy magatokévá teszitek a programot!
Rendszerkövetelmények:
Windows XP / Vista operációs rendszer
1.8 GHz Intel Pentium IV processzor
512 MB RAM
500 MB szabad lemezterület
64 MB-os, DirectX 8.1 kompatibilis videókari
DirectX 9.0c driver
Letöltés (freeware licensz):
10tacle szerver BMW Jeuxvideo Extreme-PlayersBMW M3 Coupé szerver
hamarosan lent is van.